Ya yok boyle bir sey ben ne zaman bugün az yiyeceğim dediğimde.. Biri simit getiriyor biri pasta getiriyor... Şimdide sicacık pişi getirdiler bengi ye diye... Tabağa koydum mutfakta duruyor bir ara çöpe atacağım mecburen...
melinda sınavın nasıldı?
bengicim ben kendimden örnek vereyim, o kadar da mahrum bırakma kendini herşeyden sonra birikir birikir saldırırsın, kötü örnek mi oluyorum bilmiyorum ama ben olsam azıcık ucundan yerdim ki nefsim körelsin diye.. ya da bırak dursun mutfakta soğuyunca hiç tadı kalmaz onun çünkü o zaman da yiyesin gelmez zaten:))
canım ya kıyamam umarım iyi sonuçlar alırsın.. en küçüğümüz sensin sanırım. hangi bölümde okuyorsun...Çok şükür atlattım iyi de geçti kaç gündür yaşamıyodum nerdeyseDün de çok yedim korkuyorum yarın tartı koca şişko dicek diye
canım ya kıyamam umarım iyi sonuçlar alırsın.. en küçüğümüz sensin sanırım. hangi bölümde okuyorsun...
varsın desin tartı şişko önemli olan okulun..
RAPOR
16 MAYIS 2013 PERŞEMBE
Sabah
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen
sebze suyu
20 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 adet mango
Ara
sebze suyu
10 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
sebze suyu
biliyorum çok az bir menu ama dün akşam yediklerimi bir yazsamkendi kendime ceza veriyorum bugün...
umarım akşamı böyle tamamlarım. kendimi bavul hazırlamaya vereceğim. 2 gün ben sanki 2 hafta gidiyormuş gibi bavul hazırlıyorum
su 3 litre falan
spor yok..
Ya yok boyle bir sey ben ne zaman bugün az yiyeceğim dediğimde.. Biri simit getiriyor biri pasta getiriyor... Şimdide sicacık pişi getirdiler bengi ye diye... Tabağa koydum mutfakta duruyor bir ara çöpe atacağım mecburen...
Diş hekimliği okuyorum en küçük ben olabilirim evetBi de sura var belki onla aynıyızdır
Anaaam yemek yok hiçBayılıp kalma bi yerde Dün ne yedin ya çok merak ettim
Yemek yok ama sebze suyunda tum vitaminler var. Şimdilik bir problemim yok enerjim gayet iyi.. Aramızda kalsın kaptan duymasın :) dondurma ve makarna yedim sonra suçluluk duygusu nedeniyle midem kalamadılar...
Ben de bi küçükbaş yatırdınız yediniz sandımÇok da abartmamışsın aslında ben daha çok şey bekliodum Sebze suyu da tutuyosa no prablım inş sabaha kadar bişey yemezsin de tartıda mutlu olursun
Diş hekimliği okuyorum en küçük ben olabilirim evetBi de sura var belki onla aynıyızdır
hoş geldin iyi yapmışsın. en küçükler bulundu en büyük kim umarım ben değilimdirkızlar vakit bulup bir uğrayayım dedimbelkide küçüğünüz benimdir. 22 yaşındayım
kızlar vakit bulup bir uğrayayım dedimbelkide küçüğünüz benimdir. 22 yaşındayım