- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
annene ceza vermek lazım sana değil...
ya yeni aklıma geldi. hatırlar mısınız ben size taktikler vermiştim. siz de bir söz ya da resmi cüzdanınıza/dolabınıza/çekmecenize koyacaktınız. rica etmiştim. yapanlar bir zahmet fotosunu yüklesin... motive olalım şurada azıcık
[15 MAYIS 2013,ÇARŞAMBA
Bugün çok stresliyim ders çalışıyorum çok da mutsuzum konular kafama girmiyo kendimi atcam balkondanBundan dolayı da kaçırdım biraz cezama razıyım yarın sınavımı bi atatıyıim inş sağ salim yürüyüşe başlıcam akşamları şimdilik hoşçakalın nolur bana dua edin :18::18:
iyi akşamlar kızlar yoğun depresif bir gündü bugün çok fazla giremedim,,,
görüşürüz
15.05.2013
aç karnına
5 fındık
5 badem
3 kayısı
2 ceviz
sabah
peynir
2.25 dilim ekmek
yeşil çay
öğlen
tavuk dürüm
ayran
akşam
4,5 köfte küçüktü 9 tane yedim
2.25 dilim ekmek
2.5 lt su
spor yok
kızlar yarın gece yola çıkacağım için çok yoğundum. yarında çok yoğun olacağım chentiq sabah kilo bildirimi yapacağım. iyi geceler hepinize. bensiz 5 gününüz güzel kaçamaksız geçer umarım
çerezi azalt canım benim tavuk dürüm de gözümden kaçmıyo hiçsana söylüyorum da tostu indirdim bugün mideye
iyi yolculuklar kendine cici bak
15 mayıs
sabah
2 dilim çavdar ekmeği arası peynir 4 adet zeytin
öğlen
salata
yoğurt
yarım patlıcan imam bayıldı
yarım kase çorba
ara
10 taze fındık
akşam
1 dilim çavdar ekmeği
3-4 kaşık sebze türlüsü
yoğurt salata
300 ip atlama
1,5 lt su
15.05.2013
aç karnına
5 fındık
5 badem
3 kayısı
2 ceviz
sabah
peynir
2.25 dilim ekmek
yeşil çay
öğlen
tavuk dürüm
ayran
akşam
4,5 köfte küçüktü 9 tane yedim
2.25 dilim ekmek
2.5 lt su
spor yok
kızlar yarın gece yola çıkacağım için çok yoğundum. yarında çok yoğun olacağım chentiq sabah kilo bildirimi yapacağım. iyi geceler hepinize. bensiz 5 gününüz güzel kaçamaksız geçer umarım
15 Mayıs çarşamba
Sabah: kaşarlı sucuklu tost
öğle :yok
akşam: 1 kase müsli sütlü
türk kahvesi
5 çilek
1 saat tempolu yürüyüş
1 bucuk litre su
off offf o stres benide kötü etkilediBeni cuma stresi sardıregl olucam sanırım yüzüm gözüm bile şişti cumaya kadar şişkinliğim gitmezse diye çok korkuyorum
canım ya bebeğin daha iyidir inşallah. senin 2. anneliğin daha da tecrübelisindir. çok hasta oluyorlar çocuklar. hemen endişeye kapılma. çabucak da atlatıyorlar. insşallah senin kuzu da atlatır..
çok güzel gidiyorsun. eminim güzel sonuç alacaksın cuma günü..
gdogancım, damlalar sana yürüyüş vermişt, yarın unutma olur mu, 55 leri görmeni ben de istiyorum. en kıdemlimiz sensin biliyorsun. bir de melinda var.. ama o şu an kurabiye canavarına bağlamış durumda.. umarım çok iyi geçer sınavı..
resim olayını suradan baska yapan yok mu bacılar?
15 Mayıs çarşamba
türk kahvesi
5 çilek
1 saat tempolu yürüyüş
1 bucuk litre su
çerezi azalt canım benim tavuk dürüm de gözümden kaçmıyo hiçsana söylüyorum da tostu indirdim bugün mideye
iyi yolculuklar kendine cici bak
şura bu sabah kilo bildirimi yapacaktı, merakla bekliyoruz, kilocuklarının uçuşunu görmek için
canım çerez diyetisyenimin önerisi malesef ona dokunamam.evde olduğumda döner yermiyim hiçççç. bengicim teşekkür ederim inşallah öyle olacak.
evetttt kilo bildirimimi yapıyorum hazır olun kızlarrrrr
geçen hafta : 87,50
bugün : 86
kaybedilen kilo : 1,5
yüzdesi :1,714
canım tebrik ediyorum.. harikaaaaaaa
yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacakta ben hiç kendimden umutlu değilim....100gr versem mutlu olacak...
canım çerez diyetisyenimin önerisi malesef ona dokunamam.evde olduğumda döner yermiyim hiçççç. bengicim teşekkür ederim inşallah öyle olacak.
canım tebrik ediyorum.. harikaaaaaaa
yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacakta ben hiç kendimden umutlu değilim....100gr versem mutlu olacak...
Seninle aynıyız kilo başlangıcında bakalım bende senin kadar verebilecekmiyim bravoooo sanaaaacanım çerez diyetisyenimin önerisi malesef ona dokunamam.evde olduğumda döner yermiyim hiçççç. bengicim teşekkür ederim inşallah öyle olacak.
gdogan, sura260511, chentiq
bu hafta pek umudum yok. iyi bir hafta geçirmedim.. hele dün akşam yaptıklarımdan bahsetmeyeyim....bu gün telafi etmeye çalışıyorum..
karşımdaki simitçide kapıya yazmış "kandil simiti bulunur" diye offf offf
Canım buşekilde sağlıksız yaaa hiç birşey yememişseniz resmen tostu zaten sporunla telafi etmişsin şimdi bu kadar yediklerinden kısarsan ileride daha nekadar yemiycen15 Mayıs çarşamba
türk kahvesi
5 çilek
1 saat tempolu yürüyüş
1 bucuk litre su
annene ceza vermek lazım sana değil...
ya yeni aklıma geldi. hatırlar mısınız ben size taktikler vermiştim. siz de bir söz ya da resmi cüzdanınıza/dolabınıza/çekmecenize koyacaktınız. rica etmiştim. yapanlar bir zahmet fotosunu yüklesin... motive olalım şurada azıcık