Suyun çok az ve bu kadar suyla yağları vücuttan nasıl temizleyeceksin bir yerde okumuştum makina da su az olursa temizlik nasıl olur
Senin menünden güzel olmuş sadece öğle yemeğin ara menü gibi olmuş
Sündürme neki:26:
Menün çok az geldi bana suyunda az olması normal :)
Suyun çok az ve bu kadar suyla yağları vücuttan nasıl temizleyeceksin bir yerde okumuştum makina da su az olursa temizlik nasıl olur
Ip atlarken belime kocaman bi agri girdi cok canim yaniogitsin kilolar ama ya boyle kalrsam:' '(
Ip atlarken belime kocaman bi agri girdi cok canim yaniogitsin kilolar ama ya boyle kalrsam:' '(
Unutmuşum takımın ne olduğunu.. Cevap yaz yaz bitmedi..
Çok zaman alıyormuş sahiden..
Belki mecburiyetten yedin bilemiyorum ama 1 poğaça 3 dilim ekmek ediyor, aklında olsun..
Çeşit olarak eksik beslenmişsin.
Sebze yok.
Et yok.
Karbonhidrat çok.
Taze fasulyenin içinde et varsa mesele yok. Yumurta da yediğin için protein tamamdır.
Meyve yok ki çok önemli. Özellikle de lif yoğunluklu meyveleri tüketmeye özen göstermeliyiz. Hele bu mevsim adeta bir meyve cenneti.. Ananas ve karpuz mesela..
Bunun dışında sorun yok.
Ben ara/ana öğün kavramına hiçbir zaman takılmadım.
Ana öğün doyurucu ise ara öğün sadece kalori fazlası, diye düşünüyorum.
Ama eğer bütün öğünler az porsiyonlu ise -benimkiler gibi- o zaman sık sık yenilmesinde bir sakınca yok.
Meyve sen de yememişsin.
Fasulyede kıyma var mıydı?
Gerçi mercimek de faydalı protein içeriyor..
Çok fena kaptanım..
Afiyet olsun, can olsun, kan olsun..
Çok ama çok sağlıksız bir beslenme.
Arkadaşlar tamam ilk amacımız kilo vermek olabilir.
Ancak lütfen ama lütfen aklınızdan şunu çıkartmayın:
Öncelikle sağlıklı olmak zorundayız. Öncelikle sağlıklı olmak için elimizden geleni yaptığımızdan emin olmalıyız.
Böyle sağlıksız beslenirsek eğer bırakın metabolizmamızın mahvolmasını, bırakın kas yoğunluğunu kaybetmemizi..
bakın bunları çok önemli olduğu halde bırakın diyorum..
Arkadaşlar, peki bağışıklık sistemimiz ne olacak?
Bizi nasıl koruyacak çeşitli hastalıklardan?
Lütfen 5 gıda gurubunu tüketip tüketmediğinizi gün içinde kendinize sormayı alışkanlık haline getirin.
Benim azım karar çoğum zarardır sevgili brnkya..
Güzel düşüncen için teşekkür ederim..
nerde chentiqcim fotolar
ay teknoloji özürlü ben yapmaya çalışıyorum o zamandan beri
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :)
Tünaydın kızlar ben dün 7-8 tane fotograf atmiştım onlar görünüyo mu ?yoksa kimse beni takmadı mı acaba ? :))) (meyveli yogurt dışında )
Çok güzel paylaşım olmuş buradaki arkadaşların kulağına küpe olsun bazı menüler çok yetersiz aç kalarak değil dengeli beslenerek verelim kilolarımızıkaçamaksız menülerinize
lokumsuz kahvelerinize
kurabiye kokusu sinmiş bardaklarla su içmenize gurban...
bunlar geçecek ve siz amacınıza ulaşacaksınız!!
bakın bunlar püskütün yan takımdaki yorumları:
farklı bir yaklaşım tarzı var. beğendim paylaştım hemen...
bir de size resim çektim bugün motive için..
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :)
Tünaydın kızlar ben dün 7-8 tane fotograf atmiştım onlar görünüyo mu ?yoksa kimse beni takmadı mı acaba ? :))) (meyveli yogurt dışında )
görünüyor da ben yorum yapmadım mı ki acabaaa :44: gözden kaçmış kuzum kusura bakma. hepimiz o yolları geçip after kısmına ulaşacağız. güzel fotolardı. bu arada chentiq başkan bu hafta yarışmaya giriyoruz bir değişiklik yok dimi. birde birinci olduk muuuuuu
Çok güzel paylaşım olmuş buradaki arkadaşların kulağına küpe olsun bazı menüler çok yetersiz aç kalarak değil dengeli beslenerek verelim kilolarımızı
Gördüm canım şok edici fotolardı hemen kendimi hayal ettim eski ve yeni ben olarak
Anneler gününüz kutlu olsun diyetle ilgili olmayan resimler paylaşılıyormu kurallarda bilemedim ama kızımın bana hediyesi çok duygulandırdı beni paylaşıym istedim bu güne özel
Eki Görüntüle 709591