10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Sinamekini bundan sonra içme ama, bak zaten az yemek yiyeceğiz, yediklerimizde heba olur, ACE Plus' ımızda, yapma öyle şeyler:KK70::KK70::KK70: Zaten bunları yaptığımızda bağırsak hareketlerimizde normale dönecek emin ol:KK70::KK70::KK70: He bak bi de günde tempolu bir şekilde 45 dk yürüyelim, yarında 20 tane mekik çekelim, karın kaslarımız sıkılaşsın:KK70::KK70::KK70::KK70:

yokk içmemm cok zararlı zaten ama mecbur kaldım :S ins düzelr. ben haftada 3 gün spora gitmeyi düşünüyorumm

Kızlar bundan sonra en geç 12 de yatalım, melatonin hormonu çok önemli vücut için, bu hormonda yanlızca karanlıkta salgılanıyor, hem sağlıklı yaşam için hem de bu hormonun salgılanabilmesi için gece 11 ile sabah 5 arasında mutlaka uyuyalım...

Melatonin, kişiden kişiye değişse de yaklaşık olarak 23:00 ile 05:00 saatleri arasında salgılanan bir hormondur. Hormonun temel görevi vücudun biyolojik saatini koruyup ritmini ayarlamaktır. Bunun haricinde melatoninin güçlü salgılanmasının kansere karşı koruyucu etkisi vardır. Bu nedenle lösemi ve diğer kansere yakalananların kesinlikle karanlık ortamlarda yatırılmaları istenmektedir. Yapılan son araştırmalara göre hormonun yaşlanmayı geciktirici etkisi de vardır.

Kizlar kendimi bu ara yorgun ve mutsuz hissediyorum.siz yazinca soyle bir goz attim ace plus viton kullananlarin yorumlarina.istah actigini yazanlar olmus korktum.icindeki b vitaminimi kilo yapiyor acaba.umarim sizde boyle bir etkisi olmaz dikkat edin yinede

Kizlar kendimi bu ara yorgun ve mutsuz hissediyorum.siz yazinca soyle bir goz attim ace plus viton kullananlarin yorumlarina.istah actigini yazanlar olmus korktum.icindeki b vitaminimi kilo yapiyor acaba.umarim sizde boyle bir etkisi olmaz dikkat edin yinede

ben daha önce b vitaminikullandm yıllrca bende hiç yapmadı. sdece iştah acar belki aama bogazımızı tutcaz ya zatennn. sen niye mutsuzsunn

verdaa :) yahu diyete hazır her türlü bilgin madem vardı bu kadar neden daha bugün basladınnn :KK70:

Memnun oldum:KK70:DDD Valla bende bilmiyorum:S Yemek yemeyi seviyorum, aklıma gelince de yiyordum:KK70:DD Çinko eksikliğimde var olabilir, o zamanda tat alma hissi azalıyor ve daha fazla yemek yeme ihtiyacı duyuyor insan:KK70:DDD Bi de balık etli olmayı çok seviyorum, eşimde çok seviyor, etim çok sıkı benim şimdiye kdar en fazla tahmin 68 di:KK70:DDDDDD Ama kendimi ağır hissettiğim için vermek istiyorum, bi de yememi kontrol altına almam gerek:)

Memnun oldum:KK70:DDD Valla bende bilmiyorum:S Yemek yemeyi seviyorum, aklıma gelince de yiyordum:KK70:DD Çinko eksikliğimde var olabilir, o zamanda tat alma hissi azalıyor ve daha fazla yemek yeme ihtiyacı duyuyor insan:KK70:DDD Bi de balık etli olmayı çok seviyorum, eşimde çok seviyor, etim çok sıkı benim şimdiye kdar en fazla tahmin 68 di:KK70:DDDDDD Ama kendimi ağır hissettiğim için vermek istiyorum, bi de yememi kontrol altına almam gerek:)

aaa yapma erkekler begenr belkisever balık etli ama manken gibi birini görünce agızlarının suyu da akıyo yani :S bence her zaman zayıflık en güzeli. ama bi türlüistegm zayıflıgı yakalayamadm :KK43: bi kez 54 kg oldum sonra 8 kg bu senede 3 kg aldım:KK43: 4 kg verdim sonra bozdum diyeti simdi yine basladım hedefm 50 olmak. nişanlımda beni balık etli çok begeniyo ama şişman kadın diyince hemen diyoki öküz beslemk için mi evlencem sakın kg alma. ama bu gidişle alıp duruyorumm

aaa yapma erkekler begenr belkisever balık etli ama manken gibi birini görünce agızlarının suyu da akıyo yani :S bence her zaman zayıflık en güzeli. ama bi türlüistegm zayıflıgı yakalayamadm :KK43: bi kez 54 kg oldum sonra 8 kg bu senede 3 kg aldım:KK43: 4 kg verdim sonra bozdum diyeti simdi yine basladım hedefm 50 olmak. nişanlımda beni balık etli çok begeniyo ama şişman kadın diyince hemen diyoki öküz beslemk için mi evlencem sakın kg alma. ama bu gidişle alıp duruyorumm

Tamam relax:KK70:DDD Biz güzel ve sağlıklı bir şekilde kilo vereceğiz inşallah... İstediğimiz kiloya ulaşınca da yemek yememizi düzenleyip, standart kilomuzda kalacağız:KK66:

akşam haşlanmış et biraz yemeye çalıştım baktım yutamıyorum kızımın sabahtan bıraktığı haşlanmış yumurta vardı onu bir dilim kepek ekmeğiyle yedim
sonra çok fena midem yanmaya başladı 2 tane meyveli soda içtim meyveli sodanın kaloriside maaşallah öğün kadar
aradada yarım kase müsli yedim

Lahana konusunu okudumda haşlayıp yiyebileceğimi sanmıyorum ama çiğ halini çok severim

30 day share uygulamak istiyorumama ... :)
ugulayan deneyimli arkadaşlar tutulmalarınız ne zaman geçiyor

X