ya canım hikaye zaten 10 günde 8 kilo verebilmek için benim şuan 1,600 gr vermiş olmam lazım ama vermedim herkesin bünyesi farklı ayrıca yediğimiz şeyler sağlıksız değilki bir diğer yanıda hepi topu 10 gün devamlı yapılacak olsa sana katılıyorum sağlıksız tek yönlü beslenme acil durumlar için kullanılabilir bir durum olduğunuı düşünüyorum
arkadaşım yediklerini günü gününe yazarmısın bende yapıcam bu diyeti..konuyu takip ediyorum..bizlerede fikir olsun..maksat 1o günde 8 kilo vermek değil zaten ne giderse...diyetteyim deyip abur cubur olayına girilmiyor hiç olmazsa...bende bugün başladım sabah 2 adet haşlanmış yumurtamı yedim.Tost makinasında piliç bonfilemi yapıp öğle yemeğimi yemeyi düşünüyorum.Akşamda ton balıklı salatamla 1.günü bitirmeyi düşünüyorum.Bu arada bol su ve yeşil çay içiyorum.
arkadaşım yediklerini günü gününe yazarmısın bende yapıcam bu diyeti..konuyu takip ediyorum..bizlerede fikir olsun..maksat 1o günde 8 kilo vermek değil zaten ne giderse...diyetteyim deyip abur cubur olayına girilmiyor hiç olmazsa...
haklısın 8 kilo zaten çok zor vermek.Dün nasıl yaptığımı örnek olarak vereyim.Sabah 2 haşlanmış yumurta öğle yemeğim taze fasulye ve salata oldu akşam 6-7 gbi de tavuk ızgara ve bol salata yedim.Onun dışında yeşil çay içiyorum 2-3 cup.Bugün de kahvaltım aynı.Öğle yemeğim ton balıklı salata akşam ise yine taze fasulye ve salata yemeği düşünüyorum.
badderamist hiç tartıldın mı ben 4 günde 1,800 verdim
Ton balığı çok yağlı değil mi :44:
canım ligth balık yiyeceğim
seninki baya lezzetli bir diyete benziyor canım bile çekti yani
merhaba ,
bende diyete başladım 3. günüm ama kafam karıştı başladığım diyet sınırsız salata tavuk diyeti ilk gün tam uydum 63,9 kg.dım
2. günü sabahı 63,1 kg çıktım. herkes sağlıksız verdiğini geri alırsın dedi dün tam yapmadım yani akşam dondurma ve az çikolata yedim bide sabah tavuk yerine yumurta salatası yedim akşamda salatayla beraber 2 kaşık ekmeksiz börülce yemeği yedim.Bu sabah tartıldım 63kg. çıktım. bu sabah yumurta salatası öğlen 5 kaşık ıspanak yemeği 1 dilim börek ve yoğurt yedim,
Sizce bu diyete 7 gün tamamen uysam sadece salata ve tavuk yesem sonrasında verdiğimi geri alırmıyım.
tekrar geri alıp almamak bence birazda senin elinde diyetinden sonra kontrolü kaybetmeden devam edersen sorun olmaz diye düşünüyorum bence devam et.
tşkr. cvp.için umarım devam edebilirim.sen diyettemisin peki
eğer istersen sende düşünebilirsin bende zaten max 3-4 kilo verebilirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?