Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Duygusuzm'un Diyet Günlüğü
- Konu Sahibi duygusuzm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?selam kizlar kimsecikler yok ben sabah yediklerimi yazam bari
sabah
cok az peynir
bir dilim kepekli ekmek
bir adet biber
az domates ve salatalik
ogle oldu ama ben daha acikmadim belki bir sandvic yerim. yarin kermes var burada camimizin yapilmasi icin yarin biraz kacirabilirim
sabah
cok az peynir
bir dilim kepekli ekmek
bir adet biber
az domates ve salatalik
ogle oldu ama ben daha acikmadim belki bir sandvic yerim. yarin kermes var burada camimizin yapilmasi icin yarin biraz kacirabilirim
- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
selam kizlar kimsecikler yok ben sabah yediklerimi yazam bari
sabah
cok az peynir
bir dilim kepekli ekmek
bir adet biber
az domates ve salatalik
Bugün az ye ki yarın kaçamak yapma hakkın olsun
- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Yaa kızlar benim bir sorunum var sabah dar pantolon dar bluz giyiyorum fıstık gibiyim hiçbir sorun yok:82:
Ama akşam üstüne doğru önümde koca bir göbek oturuyor pantolonun kenarlarından etler sarkıyor pantolon bacaklarımı sıkıyor falan yani gün içinde şişmeye başlıyorum çıldıracağım:84:
Yani normalde hiçbir sorun yok ama dışarı çıktığım anda şişmeye başlıyorum...
Ama akşam üstüne doğru önümde koca bir göbek oturuyor pantolonun kenarlarından etler sarkıyor pantolon bacaklarımı sıkıyor falan yani gün içinde şişmeye başlıyorum çıldıracağım:84:
Yani normalde hiçbir sorun yok ama dışarı çıktığım anda şişmeye başlıyorum...
- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Ama benimki farklı bir şişme sanki çok abartı
Sadece yaz aylarında mı oluyor yoksa yılın her zamanı böyle mi?
- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Sadece yaz aylarında mı oluyor yoksa yılın her zamanı böyle mi?
Hep böyleyim sabah giydiğim bir şey akşam üzerimde iğrenç duruyor pişman oluyorum bütün gün bu iğrenç tipte mi gezdim diye düşünüyorum bütün derilerim sarkmış pantolonun bluzun içine zorla girmişim gibi
- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Hep böyleyim sabah giydiğim bir şey akşam üzerimde iğrenç duruyor pişman oluyorum bütün gün bu iğrenç tipte mi gezdim diye düşünüyorum bütün derilerim sarkmış pantolonun bluzun içine zorla girmişim gibi
Duygucum bunun kiloyla bir alakası yok, gün içinde vücudun şişiyorsa belki ödem topluyorsundur, yeterince su içmiyorsan ya da çok hareketli değilsen ödem toplama söz konusu olabilir ama her ihtimale karşın doktora görünmende fayda var. Normal bir durum değil çünkü.
- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
Evet canım insanlar artık kilo verme kemiklerin sayılacak diyor ama bu akşamları odaya döndüğümde aynaya baktığımda oluşan görüntü içimi karartıyor
Sabah evden çıkarken bikini tanıtımı yapan mankenler gibiyim ama akşam döndüğümde felaket.. Göbekli yağlı birine dönüşmüşüm
Antalyaya gideceğim sonunda artık 4 gün kaldı... Orda gideceğim doktora:97:
Sabah evden çıkarken bikini tanıtımı yapan mankenler gibiyim ama akşam döndüğümde felaket.. Göbekli yağlı birine dönüşmüşüm
Antalyaya gideceğim sonunda artık 4 gün kaldı... Orda gideceğim doktora:97:
slm kizlar sonunda sayfa acildi bugun kermesdeydim hemen yediklerime gecem
sabah
3 kucuk mercimekli borek sigara borekleri gibi ama bir parmak boyunda
ogle kermesde bir kumpir yedim
2 kasik manti
yediklerim bu kadar az mi yedim diyecem ama kalorili seyler yemisim vede kumpir zaten sosluydu
sabah
3 kucuk mercimekli borek sigara borekleri gibi ama bir parmak boyunda
ogle kermesde bir kumpir yedim
2 kasik manti
yediklerim bu kadar az mi yedim diyecem ama kalorili seyler yemisim vede kumpir zaten sosluydu
Son düzenleme:
Hahahha görüntüde az ama detayda çok yemişsin
ahhh uzun suredir boyle soslu vede yagli seyler yememistim aslinda sulu yemekleri ozledim
Son düzenleme:
- 2 Mart 2011
- 1.251
- 5
- 316
ahhh uzun suredir boyle soslu vede yagli seyler yememistim aslinda sulu yemekleri ozledim
Ye canım ye afiyet olsun
slm kizlar kimse yok hayirdir ben bugun kacirdim aksam yemegini su an acayip pismanim
sabah
bir bardak sut
iki tadimlik peynir
ogle
bir dilim ekmek arasina peynir koydum
salatalik domates
saat 3 de bir seftali
aksam
patates kizartmasi
menemen ve yogurt
ama cok yedim sanki kitliktan cikmistim kilo alirsam bu yuzden cok uzulecem sozde bugun aksam sadece yogurt yiyecektim ama masada patates ve menemeni gorunce dayanamadim
sabah
bir bardak sut
iki tadimlik peynir
ogle
bir dilim ekmek arasina peynir koydum
salatalik domates
saat 3 de bir seftali
aksam
patates kizartmasi
menemen ve yogurt
ama cok yedim sanki kitliktan cikmistim kilo alirsam bu yuzden cok uzulecem sozde bugun aksam sadece yogurt yiyecektim ama masada patates ve menemeni gorunce dayanamadim
selam kızlar ne zmandır giremiyorum annm bende kalıyordu
bu arada yarın tatile gidiyorum pazartesiye kadar gene ugrayamayacagım kilomu sorarsanız çok dikkat etmiyorum şu ara 76.200 gibiyim yani 100 200 gr aldım bitek ama tatilden gelince tam gaz devam edecem en sıkısından söz
bu arada yarın tatile gidiyorum pazartesiye kadar gene ugrayamayacagım kilomu sorarsanız çok dikkat etmiyorum şu ara 76.200 gibiyim yani 100 200 gr aldım bitek ama tatilden gelince tam gaz devam edecem en sıkısından söz