Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün basladım inş 10 gün sürrdürrüm biraz zor ama tokluk hissi oluo
Konuyu başından sonuna kadar okudum ve yarın başlamaya karar verdim. Hamileliğinde 4 ay boyunca ağzına su bile sürememiş birisi olarak açlıktan kimsenin ölmeyeceğini anlamış bulunmaktayım.Yapan arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla iştahı azaltan bir diyet.Belki 8 kilo veremem ama iştahın azalması bile bir kardır diye düşünüyorum.Bunun yanında kaç kilo giderse...Protein diyetleri zaten hızlı kilo verdiriyor 10 günde kimseye hiçbirşeycik olmaz. Yarın kilomu tartılıp buradan paylaşarak bu diyete başlayacağım ve sonucunu mutlaka PAYLAŞACAĞIM. Bende insülin direnci olduğu için çok zor kilo veriyorum, bakalım neler olacak....
2gün bitti 73ile başladım bugün 71.3 geldim boyum 1.62
tebrikler canım nerdeyse 2 kilo vermişsin.bende bugün başladım kilom 69 bakalım ne olacak
hosgeldin kimse yok diye ümidim kiriliyordu ben 3.günümdeyim birbirimize destek olalım sakın
erteleme yarin kilomu yazarım
günaydın kızlar 1.gün sonunda kilom 68.200 gr valla fena değil bence.ya arkadaşlar herkes ödem atıyosundur diye yorum yapıyo ya ,peki bu kötü bişeyse niye her kanalda uzmanlar ödem atıcı çay çorba vs. tarifi veriyoki anlamadım doğrusu
yapmaya imkanım olmadı malesef okul falan derken zaman ayıramıyorum :/ne zxaman denıyeceksın acaba sonucu paylasırmısınn :26::26:
evet canım muhakkak ilk 3 4 gün ödem atariz
ama 10gün boyunca ödem atacak değiliz
Benim vücudum cok şişiyor karbonhidratlı
yiyecekler yediğim zaman böyle beslendigim
zamanlar kendimi hafif hissediyorum
gunaydınn kızlarrr tiftif senin bugun 5. gunun sanırım toplam kac kılo verdınn ve kacamagın oldu mu ?