bende doğum sonrası kilomu veremedim erken doğum yaptım güya birde 9 aylık doğursaydım ne olurdum acaba 74 kiloyum boyum 166 doğum öncesi 66 kiloydum.gerçi doğum öncesi 7 hafta hastanede yatmam gerekti kızımı doğurabilmem için hareketsizlik son aylarda bana bu kiloyu aldırdı e birde erken olacagı belliydi ama anne sütü ağırlıklı beslenmesede kızımı emziriyorum ve hala adet olmadım acaba bende bir faydası olurmu yoksa boaşmı kürek sallarım herkes önce adet olmayı bekle diyor bana bu arada 5 aylık kızım ve ben hem kilo hem saç dökülmesi iyice çirkinleştim
Canim sana yarari olup olmiycagini bilemem ama diyeti yazan arkadas dogum sonrasi kilo verdigini soylemis bebisin emmiyo olsa mutlaka yap bu diyeti derdim cok ise yariyo ama emziriyosunda bu diyeti emziren bi anneye veren diyetisyenin kafasini da cok merak ediyorum gercekten hic vitamin ve karbonhidrat almadan nasil olur bilmiyorum bana sacma geldi ama emzirme sorunu olmayanlar kesin uygulamali adet meselesine gelince benim adetime suan 7 gun var diyetimin bitmesinede 6 gun bakalim adetim iyice yaklasinca kilo vermem dusecekmi burdan bildiririm