• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duygusuzm'un Diyet Günlüğü

slm bugun dedigim gibi yaptim sabah bir bardak sut ogle tonbalikli salata aksam 7 kasik yogurt yedim birazdanda meyvemi yerim. biraz acim ama kahve iciyorum su an o tutar. en azindan bugun karnim sis degil cok rahat hisediyorum kendimi. duygucum yarin 2 sandvic ekmegin arasina kasar koyup gotursem olur mu yoksa cok mu olur

Kepekli sandviç ekmeklerindense eğer çok olmaz ama normal hamburger ekmeği gibi olanlarsa bilmiyorum canım ya içinde şeker var ya o ekmeklerin:26:

o zaman kasardanda vazgececem yuzde 50 li yagli beyaz peynire talimmm:42:

Canım o kadar sıkma ya ben kaşarı yoğurdu sütü pek ayırmadım.. Yarım yağlı yedim içtim hep..

Hee bir kalıp beyaz peynir yiyebileceksem(yuh bana:27:) çeyrekten biraz fazla kaşar yedim.. Mesela:24:

Yani kendin ayarla canın kaşarlı çektiyse ince kesilmiş kaşarlarla yap bir tanesini mesela:25:

Kızlaaaar ben geri döndüm:1:

Fakat bütün yaz önüme ne gelirse yedim ve 68.3 kiloya çıktım:35:

Bana yardım edin yine kilo vermek istiyorum:36:

Bazen bazı konularda fazlasıyla duygusuz oluyorum ama genelde fazla kırılgan ve duygusalımdır öyle karışık yani:55:

Back