10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Aslında zor değilmiş, ben de yapabilirimm.. Öay kahve serbest anladığım kadarıyla dimii o_O
serbest serbest daha uyuyup uyanmadan 700 gram vermişim kesin işe yarıyor başlayabilirsin sende:KK49: ben abartıp şeftalili ice tea bile içtim gün içinde

Arkadaslar ben de iscec diyeti yapiyordum kacamaklarim oldu arkadaslarla disari cikinca falan dayaanamadim bozdum diyetimi. Simdi de bu diyeti gordum aslinda sabah biraz ekmek yemistim aama gordugum gibi basladim artik tam tamina devam edecegim. Kesin olarak uygulama seklim yarindan itibaren olmus olacak. Sonucu size yazacagim..

merhaba hanımlar hepinize bol zayıflamalı günler :)
topik çok yanlız kalmış gelip yeşillendirelim :) ben bu dakikadan itibaren bu diyete başlıyorum hergün neler yedim yazacağım ins.katılmak isteyen olursa keyif duyarım :)

Bugün kahvaltıda 2 yumurtadan omlet yaptım ama kaşarlı Öğlen ve akşam et yemek bana ćok geliyor o yuzden 1 ogu sebze 1 ogun et yiyecegim. Bana katilmak isteyen varsa beklerim

R Readerbook merhaba canim tesekkur ederim katilman beni memnun eder :) ben diyeti biraz degistirerek basladim acikcasi, yogurtu hayatimdan cikaramiyrm ne yazkki o yuzdn baska bir topige gectm istersen oraya da bakabilirsin :)

Merhaba eşim başladı tavugu çorba seklinde yiyebilirmiyiz...yani sasece tavuk ve tavugun suyu limonlu...terbiye yapmadan

Günaydın kızlar ben çok düşündüm ve bu diyete başlamaya karar verdim salı günü sabah başlayacağım kimler var benim le başlayacak çok kararlı ve azimli bir şekilde yol arkadaşlı edecek

Günaydın kızlar ben çok düşündüm ve bu diyete başlamaya karar verdim salı günü sabah başlayacağım kimler var benim le başlayacak çok kararlı ve azimli bir şekilde yol arkadaşlı edecek
Merhaba birlikte yapabiliriz istersen bende isveçe bakiyodum bu daha mantikli geldi neden yarin deil sali

Merhaba. listedekiler yemek şeklinde yenilebilir mu.bir de patates serbest mi