77 görmeye cok az kalmış ne kadar gitti sizin?Maşallah ya azime baküsteki mesajım yarım kalmış silmemişim akşam oğlumu parka götürdüm 2000 adımda orda attım yazıyodum bu sabah limonlu su içtim şimdi şekersiz az tarçınlı kahve tartılmadan tabiki duramadım 78.4 ama afedersin klozete zor oturuyorum bacaklarım öyle gitmiş
Başlangıç 79.7 bugün 78.4 totalde 1.3 kg ama diyete başlamadan önceki çarşamba 80.2 olduğum için ödem orda gitmişti sanırım oyüzden bu 1.3 bile aynada çok farketti77 görmeye cok az kalmış ne kadar gitti sizin?
MaşallahBaşlangıç 79.7 bugün 78.4 totalde 1.3 kg ama diyete başlamadan önceki çarşamba 80.2 olduğum için ödem orda gitmişti sanırım oyüzden bu 1.3 bile aynada çok farketti
Benide bu diyette zorlayan ne meyve ne süt ürünleri ne tahıl bende paketli gıda hastasıyım yemek yerine üç öğün yiyebilirim eve kola alsam 3 bardak aşağısı kesmiyor oyüzden sade yemekli misafire alıyorumMaşallahdemekki sıfır kaçamaksız on güne kadar 3.5-4 kg olacak.Sabah annem cıkarken ne yapıyorsan aynen devam et dedi bana da hafiflemiş hissediyorum. Ben cok abur cubur yiyen biriydim paketli gıda gazlı içecek bunlar benden cıkınca baya etkiledi beni.
Kesinlikle . En azından verdiğimizle vucut güzel bir ödem atacak. Ben bu diyetten sonra 3 günlük detoksa başlamak istiyorum. Şu sebze suyu-meyve suyu detoks yapan yerler var ya 3 günlük programa girmeyi düşünüyorum. Daha sonra aralıklı oruc ve az karbonhidrat diye devam edebilirim. Bu sıcakta keto yapamam mahveder içimi kurutur tatlılara saldırırım aslında en güzel kilo götüren keto.Benide bu diyette zorlayan ne meyve ne süt ürünleri ne tahıl bende paketli gıda hastasıyım yemek yerine üç öğün yiyebilirim eve kola alsam 3 bardak aşağısı kesmiyor oyüzden sade yemekli misafire alıyorumbelki 8 kg veremeyiz ama en azından vücudu arındırıp güzelce dinlendirebiliriz
Keto'yu hiç bilmiyorum ama detoks lar arınmak için güzelKesinlikle . En azından verdiğimizle vucut güzel bir ödem atacak. Ben bu diyetten sonra 3 günlük detoksa başlamak istiyorum. Şu sebze suyu-meyve suyu detoks yapan yerler var ya 3 günlük programa girmeyi düşünüyorum. Daha sonra aralıklı oruc ve az karbonhidrat diye devam edebilirim. Bu sıcakta keto yapamam mahveder içimi kurutur tatlılara saldırırım aslında en güzel kilo götüren keto.
Günde 1 tavuk yiyerek az yemeyi ogreniyorsunkizlar isvec diyeti konusan cok ama o diyetde sacmaliklar cok mesela 200 gr biftek 2 dilim portakal suyu fln bunlar sacma
arkadasim yapti diyeti ama o adet oncesi yapti ve sadece 3 kilo verdi hata yapti ayran icti mesela ama yinede 3 vermis oda bir sey adet oncesi dedigim gibi asla diyet yapilmaz ne diyeti olursa olsun
gunluk menu derken
sabah 2 yumurta haslanmis uzerine limon sikarak yarim saat sonra su ve ya cay ve ya yesil cay ve ya dogadan form cay bu cok onemli form cay cok ise yaradi gunde 2 bardak iciyordum
2 saat sonra salata icine de limon suyu ve salam kucuk kucuk dograyip deereotlu maydanozlu salatalik domates elime ne gectiyse
sonra 2 saat sonra yine bir tavuk butun hasliyordum gunde 1 tavuk yiyordum cok severim oyle alip butunu elime yiyordum butun gun
aksam et hasliyordum ciger izgara yapip yiyordum balik yiyordum bol limonlu salatali yani agziniz bod durmayacak o sekilde
ben bazen bikiyordum hele son gunlerde ama bir degisiklik olsun diye restoranda yiyordum bikmamak icin oyle derken geciyordu gunler ve 10 gun sonunda gitti 8 kilo ve diyet sonrasi da vermeye basladim bu diyetin en guzel yani insani ekmekten sogutuyor yani 1 sene oldu ben ekmek agzima bile surmuyorum mideyi kucultuyor az yemege ogreniyorsun