baktım bence en uygunu bu sen bakabildin miKesinlikle başlıyoruz ama bende pek sevmiyorum et ürünlerini arada bi köfte yada tavuk yerim o kadar,sen başka diyet bakabildin mi
2 gunde 3 kiloAslında pirinç lapası diyeti vardı 2 gün yapıyorsun tadı güzel,ben 1 gün yaptım, 2 .gün dışarıda olduğum için bıraktım 3 kilo verdiriyomus
Aslında pirinç lapası diyeti vardı 2 gün yapıyorsun tadı güzel,ben 1 gün yaptım, 2 .gün dışarıda olduğum için bıraktım 3 kilo verdiriyomus
İlk 2 gün yaptım ama bana göre değilmiş gibi geldi;yinede sen bilirsin tabi,eğer olurda devam edersen mutlaka burayada yaz olur muMerhaba canım sen uyguladın mı bu diyeti?
İlk 2 gün yaptım ama bana göre değilmiş gibi geldi;yinede sen bilirsin tabi,eğer olurda devam edersen mutlaka burayada yaz olur mu
kizlar isvec diyeti konusan cok ama o diyetde sacmaliklar cok mesela 200 gr biftek 2 dilim portakal suyu fln bunlar sacma
arkadasim yapti diyeti ama o adet oncesi yapti ve sadece 3 kilo verdi hata yapti ayran icti mesela ama yinede 3 vermis oda bir sey adet oncesi dedigim gibi asla diyet yapilmaz ne diyeti olursa olsun
gunluk menu derken
sabah 2 yumurta haslanmis uzerine limon sikarak yarim saat sonra su ve ya cay ve ya yesil cay ve ya dogadan form cay bu cok onemli form cay cok ise yaradi gunde 2 bardak iciyordum
2 saat sonra salata icine de limon suyu ve salam kucuk kucuk dograyip deereotlu maydanozlu salatalik domates elime ne gectiyse
sonra 2 saat sonra yine bir tavuk butun hasliyordum gunde 1 tavuk yiyordum cok severim oyle alip butunu elime yiyordum butun gun
aksam et hasliyordum ciger izgara yapip yiyordum balik yiyordum bol limonlu salatali yani agziniz bod durmayacak o sekilde
ben bazen bikiyordum hele son gunlerde ama bir degisiklik olsun diye restoranda yiyordum bikmamak icin oyle derken geciyordu gunler ve 10 gun sonunda gitti 8 kilo ve diyet sonrasi da vermeye basladim bu diyetin en guzel yani insani ekmekten sogutuyor yani 1 sene oldu ben ekmek agzima bile surmuyorum mideyi kucultuyor az yemege ogreniyorsun
Hayrınıza örnek menü verseniz 1 gün boyunca neyi ne kadar yemem gerek anlıyamadımmisal sabah ögle akşam hangi besini ne kadar tüketicez..
merhaba canım ben yaptım 2 haftada 3.5 kilo verdim.. hala devam etmeye çalışıyorum ama pek fazla gitmiyor artık.. bir de azcık bozsan sana hemen 1 kilo olarak dönüor. .. yeni doğum yapmışsın hayırlı olsun öncelikle, sağlıcakla büyüt bebeğini..bu diyeti uygulama bence .. çünkü hiç karbonhidrat yok seni de sütünü de kötü etkiler..Bu diyeti hala yapan arkadaşlar var mı ? Bende başlamak istiyorum 79 kilo yum doğum yapalı 4 ay oldu aynalara barışık olmak istiyorum artık
patates yasak canım.. fırında tavuk olur hem de çok güzel olurHaşlanmis patates yiyebilirmiyiz
Ve tavuğu firinlarsak sorun olurmu?
hayıor canım meyve tamamen yasakMeyve yiyebiliyormuyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?