10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Tamam bu arada yumurta yemeyi sevmiyorum demiştin ya konu sahibi menemen de olur demiş okudun mu bastaki sayfaları

Bu arada bu diyete sabah öğle akşam kavramı yok gibi,ne zaman ıspanak ne zaman tavuk yicez belli değil

ne balık severim ne yumurta ne tavuk.ama ıkına ıkına yıcem.
mesela sabah yumurtaya baharat ıyı oluyomus.
yani bi sekilde baslıyoruz dimi yarın imgehayal

Kesinlikle başlıyoruz ama bende pek sevmiyorum et ürünlerini arada bi köfte yada tavuk yerim o kadar,sen başka diyet bakabildin mi

Aslında pirinç lapası diyeti vardı 2 gün yapıyorsun tadı güzel,ben 1 gün yaptım, 2 .gün dışarıda olduğum için bıraktım 3 kilo verdiriyomus

bu konuda aydınlattığınız için teşekkür ederim vede .....com ailesine ... arkadasımada tsk ederim
....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayrınıza örnek menü verseniz 1 gün boyunca neyi ne kadar yemem gerek anlıyamadım misal sabah ögle akşam hangi besini ne kadar tüketicez..

Arkadaşlar lütfen yapıp kilo veren biriniz gün içinde ne yediğini ne içtiğini hangi aktviteleri yaptığını yazsın bana

Hayrınıza örnek menü verseniz 1 gün boyunca neyi ne kadar yemem gerek anlıyamadım misal sabah ögle akşam hangi besini ne kadar tüketicez..

Canm örnek menü ilk sayfalarda paylaşmıştı konu sahibi kolaylık olsun diye alıntı yaptım. Başarılar diliyorum

Arkadaşın herhangi bir sağlık problemi yok ise verebilmiştir
Lakin ben hipotiroidi hastasıyım ben yapsam herhalde veremezdim o kadar

Bu diyeti hala yapan arkadaşlar var mı ? Bende başlamak istiyorum 79 kilo yum doğum yapalı 4 ay oldu aynalara barışık olmak istiyorum artık

Bu diyeti hala yapan arkadaşlar var mı ? Bende başlamak istiyorum 79 kilo yum doğum yapalı 4 ay oldu aynalara barışık olmak istiyorum artık
merhaba canım ben yaptım 2 haftada 3.5 kilo verdim.. hala devam etmeye çalışıyorum ama pek fazla gitmiyor artık.. bir de azcık bozsan sana hemen 1 kilo olarak dönüor. .. yeni doğum yapmışsın hayırlı olsun öncelikle, sağlıcakla büyüt bebeğini..bu diyeti uygulama bence .. çünkü hiç karbonhidrat yok seni de sütünü de kötü etkiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…