10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Merhaba. listedekiler yemek şeklinde yenilebilir mu.bir de patates serbest mi
Merhaba canim baya okudum yorumlari ama tam anlamiyla ne tarz yediğini cok yazan yok ben sabahlari 1 yada 2 haslama yumurta roka tere maydonoz öğlenleri isyerinde sebze yada et yemegi ne varsa o arti salata yagsiz tuzsuz aksamda evde gündüz sebze yediysem et ve yagsiz tuzsuz salata olarak planliyorum

ben 61.3 geliyorum bi de emziriyorum.yapabilirsin yarın basliycam bi 5 gün deneyelim.verirsek devam edelim

ben 61.3 geliyorum bi de emziriyorum.yapabilirsin yarın basliycam bi 5 gün deneyelim.verirsek devam edelim
Oh ne guzel ya bende 2 takimda yarışıyordum izne ayrildim 61le dun tartildigimda 73.3 geliyordum cok kilo aldim abur cuburdan yarin başlıyalım hepimiz icin hayirlisi

Benimde 8 kilo gibi bi iddiam yokta en azindan 7 psikolojisinden kurtulmak istiyorum 69.9 bile olabilir baslangic

mrb kızlar ben 73.800 ile başladım bu gün sabah 1 yumurta 4 çeri domates öğle yemeği 100 gr tavuk haşlama bol yeşillik li salata sizler neler yaptınız

Ben kahvaltı da 1 yumurta 1 patates biraz zeytin yedim..akşam da saat 4 ıspanak biraz sa bulgur pilavı yedim

mrb kızlar ben 73.800 ile başladım bu gün sabah 1 yumurta 4 çeri domates öğle yemeği 100 gr tavuk haşlama bol yeşillik li salata sizler neler yaptınız
Merhaba canim benimde sabah 2 ince dilim salam 1 kucuk domates 1 salatalik 5 dal maydonoz 3er dalda roka ve tere
Oglen isyerinde patates oturma vardi az ondan yedim 3 dilim domates salatalik minik bir kase marul salatasi
Aksama kofte ve salata yapiyorum
Yaklasik 2.5 ltre su ictim

maşallah çok güzel .yediklerin kilo yapacak şeyler değil

Ben devam edemiycem.sütüm ciddi anlamda azaldı.size kolay gelsin

Kizlar bu sabah 400 gram azalma var 72.4 geldim bugun ikinci günn kacamaksiz devam suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…