İyi niyetli olduğu için kapanmıştı zaten konusu
İkinci üyelikten üyeliği silinebilirde şuanda
1 hafta bekleyip şimdiki gibi açabilirdi bence konusunu
rica etsem birde menülerini paylasirmisin, mesela nasil bir sebze yemegi? mesela Ispanak yemegi olurmu? :44:
Olur cnm tabi ki suda hasla ve uzerine limon sik veya domates sogan sotele az hakiki zeytin yaginda ve ye az da limon sik okadar ben cogunlukla tavuk yemegi yedim yemegi dedigim hasladim yedim cok severim ama bazen tiksinmeme de sebep oldu ama iradem cok gucludur midem kalksada artik yedim cunki zayiflamayi kafama takmisdim
Bu konuyu daha önce açmıştın,insanlarla dalga geçer gibi içeriğini vermemiştin
1 hafta sonra falan demiştin,yeni üyelik alıp konunu açmışsın
arkadaşım ben diyet yapamıyorum ama bu diyeti denemek istiyorum isveçi andırsada onun kadar acımasız değil.tavuğu yumurtayı haşlarımda sebzeyi çiğ olarak tüketemiyorum nasıl yemekler yaptın bir günlük menü yazarmısın ve kaç saatte bir yedin vede spor yaptınmı diyetten sonra nasıl beslendin eskisi gibimi çok sordum ama bilgine ihtiyacım var bilgilendirirsen sevinirim 6-7 kilo vermem gerek 66,6 kiloyum
banada isvec diyetini andirdi birazdediyin gibi isvec acimasiz bu diyette hic olmasa istediyin kadar yiyebilirsin buda güzel bence vee güzel olan tuzu kesmeden yemek
aynen akadaşım isveç yaptım 13 günde sadece 3.5 kilo verdim o kadar halsiz aç kalmama rağmen bu diyette en azından acıktıkça bişeyler yerim konu sahibi bizi bilgilendirise iyi olcak
peki canim, tavuk sote olurmu sence, yani sebzeyle tavugu beraberinde yiyebilirmiyiz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?