10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Bir turl
Bir türlü cesaret edip başlayamadim ki canım ya

Arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Bende başladım bu diyete hem tiroidlerim çalışmıyor hemde menapozdayım buna rağmen 7 günde 4,5 kilo verdim. çikolata krizi haricinde fazla zorlanmadım.

Arkadaşlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum. Bende başladım bu diyete hem tiroidlerim çalışmıyor hemde menapozdayım buna rağmen 7 günde 4,5 kilo verdim. çikolata krizi haricinde fazla zorlanmadım.
harika vermişsiniz tebrik ederimmm

Kızlar merhaba, yarın bu diyete başlıyorum, daha öncesindede kan grubuna göre beslenme kitabını okumuştum, 0 rh pozitif, buyüzden troid im az çalışıyor, beyaz lahana, brüksel lahanası, patlıcan a karşı intöleransım var, oyüzden bu diyet bana çok uygun geldi, 21 mayısda kuzenimin düğünü var 59 kiloyum, en az 6 kilo vermem lazım, buyüzden spor ve egzersizide ekliyeceğim, kilo 59, boy 1.62, hedef 52 kg, benle birlikte başlayan var mıııı

Merhaba, az önce bir başlıkta tesadüfen yazını gördüm ilk gördüğüm foto ile şuan ki arasın da çok fark var gerçekten fark etmiş başarmışsîn arkadaşım tebrik ederim.

Merhaba, az önce bir başlıkta tesadüfen yazını gördüm ilk gördüğüm foto ile şuan ki arasın da çok fark var gerçekten fark etmiş başarmışsîn arkadaşım tebrik ederim.
Teşekkür ederim canım, sen birde şimdi görsen inanamazsın uzun suren arastırmalarım sonucu bır eczacı arkadasımın destegı ıle bır destek aldım ve basladım adını yazamıyorum sanırım yasak
belli bır sure duruyor tekrar hızlandırmak içinbugun 17 gun oldu bakalım inşallah az kaldı ocak 4 basladım bugun 13 mayıs hıc pes etmedım ve bu beslenmeye yasam tarzına alıştım, sağlıcakla kalasın grüşmek üzere...

Merhabalar, ben emziriyorum. Bebeğim 1 yaşında. 5 kilo fazlam var. Bir şey sorucam. Zeytin tereyağı kuru bakliyat yenebilir mi? Günde 2 yumurtadan fazla yiyemez miyiz? Teşekkürler.

Merhabalar, ben emziriyorum. Bebeğim 1 yaşında. 5 kilo fazlam var. Bir şey sorucam. Zeytin tereyağı kuru bakliyat yenebilir mi? Günde 2 yumurtadan fazla yiyemez miyiz? Teşekkürler.
merhaba canımm. yumurta istediğin kadar yiyebilrsin , tereyağı z.yağı da makul miktrada serbest.. ama bakliyat yasak maalesef

zeytinin karbonhidrat değeri çok düşük yiyebilrisn

Ben de diyetteyim 40 gündür falan, 7 kg verdim.İlk 4 kg dan sonra bir durdu kilo vermem, inat ettim bozmadım sonra tekrar devam etti.Bir dahaki duraklama dönemim için bu desteği ben de almak isterim.Buradan yazmak yasaksa özelden yazarsanız sevinirim.Sevgiler.

mrb canım bu dıyetlemı 7 kılo verdın tam olarak nelere dıkkat ettın ben tam 12 kılo almısım tup bebek tedavısındeyken o da tutmadı kılolar kaldı bana acıl zayıflamam gerek psıkolojım cok bozuldu ama veremıyorum

Canım ilk 2 hafta south beach diyeti yaptım.Onda da ana öğünlerde protein ve sebze yeniyor, aralarda ise peynir ve kuruyemiş.Ama öyle ne kadar yersen o kadar zayıflarsın diye bişey yok benim diyette, vücudun ihtiyacı kadar protein alıyor ve tatmin olana kadar yiyorsun.
Sonra ketojenik diyetle devam ettim, yağ alımımı arttırdım, carb kısıtlamasına devam ettim, proteini yine ihtiyacım kadar tükettim.
2 haftada 6 kilo başlığında south beach döneminde yediklerimi ve yaptıklarımı ,
Ketojenik diyet hakkında bilinmeyenler başlığında ise nasıl keto devam ettiğimi bulabilirsin.
En kısa zamanda kilolarından kurtulman dileğiyle.

mer bende trıoıd hastasıyım hatta hashımato hıc calısmıo cok kılo aldım, 5.gunum bugun ama sadeec 2 kılo vermısım cok zorlandım ama çalıstıgım ıcın fazla da yıyemıorum ben okadar kılo veremıycem galıba sız sureklı yedınız mı

Selam arkadaşlar gerçektente işe yarıyor mu? Başka deneyen var mı?
basta 2 gun verdım kılo ama bugun 8 oldu hıcte bozmadım aclıktan basım agrıdı hergun ama sadece 2.5 kılo verdım 8 gunde çok zor oyle 8 kılo vermek ustelık sporda yaptm

selam kızlar ben en son 5 gün 5 kilo yaptım 4 kilo verdim 2 sini ayı gibi yiyerek geri aldım şimdi buna başladım bakalım hayırlısı bugün ilk günüm kilo kaybım olursa yarın yazarım

Aslında zor değilmiş, ben de yapabilirimm.. Öay kahve serbest anladığım kadarıyla dimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…