- 25 Şubat 2015
- 15
- 5
- 3
- 28
Canım kilo verdinmi bu 5 gün içinde lütfen cevappbende 5. günümdeyim. ilk iki gün midem çok bulanmıştı ama dün ve bugün iyi.
75800 le başlamıştım 70 e düşsem ne ala.
canım bu arada sadece salatayla geçiştirme haşlanmıs tavuk göğsü veya budu ekle salatana
mide zor dayanıyor ama en cok o verdiriyor.
son 5 gün bakalım :)
Ya ben haslanmış yumurta yiyemiyorum acaba kilo vermeme engel olurmu yada yağsız omlet şeklinde tüketsem *Günaydın kızlar,
1 haftam bitti, bugün 8.gündün yediklerimi yaziyorum:
Kahvaltı:
1 büyük bardak ılık su
Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates 1 bardak şekersiz çay ( kaçamak yaptımsöylemesi ayıp 1 dilim ıspanaklı börek ve ufak bir dilim kakaolu kek yedim ve 1 su bardagı da :86: pembe greyfurt suyu içtim)
Öğle:
salatalık domates
Akşam:
mantarlı tavuk sote- Salata
Aralarda bol su , bitki çayı ve maden suyu içtim.
Not: bu haftasonu kaçamağı ile birlikte bugün tartılacağım bakalım aldım mı verdim mi
Ya ben haslanmış yumurta yiyemiyorum acaba kilo vermeme engel olurmu yada yağsız omlet şeklinde tüketsem *[/QUOTE
internette yağsız omlet tuketilebilir yazıyor
Yağsız omlet yenilebilir yazıyor bi sitede mesela ben yarın ıspanaklı yumurta yicem sonra menemen gibi bunlar serbest bu diyette süt grubu,tahıl ve bakliyat yok ben ilk kez deneyecem 4 te versem yeter sonuçta bol bol yicem :)Ya ben haslanmış yumurta yiyemiyorum acaba kilo vermeme engel olurmu yada yağsız omlet şeklinde tüketsem *
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?