- 7 Şubat 2016
- 47
- 35
- 8
- 46
Arkadaşım ben bu rus diyetini göremiyorum nasıl bir liste paylaşırmısın...Reglden kaç gün sonra başladınız kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ben bu rus diyetini göremiyorum nasıl bir liste paylaşırmısın...Reglden kaç gün sonra başladınız kızlar
Canim konunun ilk sayfasinda konuyu acan arkadas neler yiyebiliriz,neler yiyemeyiz onlari yazmis. Özel olarak su saatte bu yenecek gibi bir liste yok yani canim.Arkadaşım ben bu rus diyetini göremiyorum nasıl bir liste paylaşırmısın...
Canim regl bitiminden 1 hafta sonra baslamak iyi olur galiba :)Reglden kaç gün sonra başladınız kızlar
Teşekkür ederim canım, burada yeniyim zaman buldukça giriyorum ve pek hakim olamadım sisteme, yazılarım görünmüyormu acaba dıye kaygı duyuyordum sen cvp yazdın çok mutlu oldumCanim konunun ilk sayfasinda konuyu acan arkadas neler yiyebiliriz,neler yiyemeyiz onlari yazmis. Özel olarak su saatte bu yenecek gibi bir liste yok yani canim.
Kizlar bu diyete devam edenler spor yapiyor musunuz? Sporsuz ciddi bir fayda gorur muyuz acaba sizce?
Gorunuyor canim merak etme :) mutlu olmana cok sevindim ben de mutlu oldum :) Baslayacak misin diyete, ne dusunuyorsun? :)Teşekkür ederim canım, burada yeniyim zaman buldukça giriyorum ve pek hakim olamadım sisteme, yazılarım görünmüyormu acaba dıye kaygı duyuyordum sen cvp yazdın çok mutlu oldum
Aslında pek ikna etmefi beni bugun 42 gun oldu baslayalı ve 8 kilo verdım. Benim uyguladığım maydonoz dıyetı yapıyorum. Bu dıyetle 38 gunde 18 kilo vermiştım bır yıl önce, ve 49 kilo ıdım ve kilo nedır bilmezdım. Malesef kortizonla tanışdıktan sonra balık etli oldum profılde gorduğun benım bır ay önceki resmim. Şimdi tekrar başladım ama artık kış ve ilaçların etkisinden çabuk verilmiyor ama birşekilde veriliyor. Sadece sabır ve pes etmemek uzun solukluda olsa...Gorunuyor canim merak etme :) mutlu olmana cok sevindim ben de mutlu oldum :) Baslayacak misin diyete, ne dusunuyorsun? :)
Cok guzel bir yuzun var canim masallah :) sen 42 gundur bu diyeti mi uyguluyorsun? Maydonoz diyeti nedir hic duymadim? Cok iyi kilo vermissin masallah. Eminim yine cok cok iyi kilo vereceksin. Gecmis olsun kortizon kilo yapiyor, yengem de kullandi kilo aldi. Ama o saldi kendini. Sen azmetmissin ne kadar guzel, sabrinin sonu da super olacak eminim :)Aslında pek ikna etmefi beni bugun 42 gun oldu baslayalı ve 8 kilo verdım. Benim uyguladığım maydonoz dıyetı yapıyorum. Bu dıyetle 38 gunde 18 kilo vermiştım bır yıl önce, ve 49 kilo ıdım ve kilo nedır bilmezdım. Malesef kortizonla tanışdıktan sonra balık etli oldum profılde gorduğun benım bır ay önceki resmim. Şimdi tekrar başladım ama artık kış ve ilaçların etkisinden çabuk verilmiyor ama birşekilde veriliyor. Sadece sabır ve pes etmemek uzun solukluda olsa...
Ben de kalori hesabı ile 2 ayda 13 ilo verdim daha kolay oluyor denediniz mi bilmiyorum...Yalnız maydonız ve soğan suyu içmek böbrek yetmezliği yapıyor simdi olmasa da ileri zamanlar da sıkıntı oluyormus ona dikkat edin derim.Yeni moda tüp mide ameliyatından sonra sanırım zamanla diyet yapmakta demode olacak...Teşekkür ederim canım o senin gönlünün güzelliği, tavsıye edıyorum maydonoz dıyetini, moydonoz çok iyi yağ yakıcıdır. İnanılmaz kilo kaybettiriyor her sabak iki tane ( iki bağ ) maydonoz bıçak vurmadan saplarına temizleyıp yarı sapları ile şekersız çay, tost makinasında kurutulmuş iki dilim siyah ekmek ve süzme peynir sütaşın bolca çiğ yiyorsun, birde yağsız yoğurt, yeşil elma bu üçü yağ yakıyor ve selülütmüş sarkmaymış hiçbirşey yok mütiş zayıflatıyor canım
Evet haklı olabilirsiniz düşünmedim değil, fakat kahvaltıda çiğ yiyorum birde herşeyi kestim hayatımdan şeker, tuz çok az yiyorum ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum ki şu çok yemek yiyipte kilo almayan hatunları deli gibi kıskanıyorum ...Ben de kalori hesabı ile 2 ayda 13 ilo verdim daha kolay oluyor denediniz mi bilmiyorum...Yalnız maydonız ve soğan suyu içmek böbrek yetmezliği yapıyor simdi olmasa da ileri zamanlar da sıkıntı oluyormus ona dikkat edin derim.Yeni moda tüp mide ameliyatından sonra sanırım zamanla diyet yapmakta demode olacak...
Esmer ekmek bu tahil ekmegi mi canim hani boyle esmer renkte bir suru tahilli oluyor? Sabah bildigimiz 2 bag maydonoz yedin yani her gun? Peki gun icinde baska ne yedin? Bir de ayiptir sormasi kac kilodan kaca dustun? Maydonoz sevmiyorum ama cok etkiliyse katlanmaya calisirim :)Teşekkür ederim canım o senin gönlünün güzelliği, tavsıye edıyorum maydonoz dıyetini, moydonoz çok iyi yağ yakıcıdır. İnanılmaz kilo kaybettiriyor her sabak iki tane ( iki bağ ) maydonoz bıçak vurmadan saplarına temizleyıp yarı sapları ile şekersız çay, tost makinasında kurutulmuş iki dilim siyah ekmek ve süzme peynir sütaşın bolca çiğ yiyorsun, birde yağsız yoğurt, yeşil elma bu üçü yağ yakıyor ve selülütmüş sarkmaymış hiçbirşey yok mütiş zayıflatıyor canım
Kalori hesabi yaparken gunluk kac kalori eksik aldiniz? Diyetten diyete bakiyorum, hicbirine tam anlamiyla baslayamadim hala :)Ben de kalori hesabı ile 2 ayda 13 ilo verdim daha kolay oluyor denediniz mi bilmiyorum...Yalnız maydonız ve soğan suyu içmek böbrek yetmezliği yapıyor simdi olmasa da ileri zamanlar da sıkıntı oluyormus ona dikkat edin derim.Yeni moda tüp mide ameliyatından sonra sanırım zamanla diyet yapmakta demode olacak...
Canım marka verilirmi bilmiyorum ama inşallah gaf yapmam Uno nun yeni bir ekmeği çıktı üzerinde ligt yazıyor mezro resmi var şuan bana göre piyasadaki en iyi siyah ekmek sabahları maydonoz ve süzme peynirle iki adet tost makinasında kızqrtıyorum kurutuyorum o ekmeği ve yiyorum yanında roka, fındık turp, maydonoz, peynir zaten bir kaç gün sonra bünye alışıyor öğlende tuzsuz salata yağsız, ve çorba bir kase akşamda bir kase yogurt gece 10 da yeşil elma bir adet gun içinde bol su tüketiyorum. Açıkçası bu yaşa kadar hiç aklıma gelmezdi maydonozu sevebileceğim marketlerde ilk baktığım gunluk taze maydonoz bulduğum yerde alıyorum.Biraz önce tartıldım ve 43 cü günüm bugün 9 kilo vermişim. Malum regli döneminde biraz vucut şiş oluyor buna rağmen 9 kilo ve işyerınde bugun bir misafırım şaşkınlıkla ne oldu iğne ipliğe dönmüşsun dedı ve 1 ay oldu beni görmeyeli demekki baya bir ödemim gitmiş artık zayıflamaya başlamışım dedim. Çorba salata, maydonoz ve su bunlar kilo verdiriyor. Kendime hedef koydum 1 temmuz dietimin bitiş günü inşallah sizlerede faydam olur bizzat uyguluyorum...Esmer ekmek bu tahil ekmegi mi canim hani boyle esmer renkte bir suru tahilli oluyor? Sabah bildigimiz 2 bag maydonoz yedin yani her gun? Peki gun icinde baska ne yedin? Bir de ayiptir sormasi kac kilodan kaca dustun? Maydonoz sevmiyorum ama cok etkiliyse katlanmaya calisirim :)
Bulgur pilavı pirinçten daha sağlıklı ve 5 kaşık yemeniz zarar vermez unutmayın en dayanılmaz lezzetli bir tadı 5 kaşık yeme hakkımız vardır. Ama benim diyetim biraz sıkı kural koyuyorum kendıme asla yemiyorum aslında sağluklı değil böyle dıyetler ama bu diyet konusunda biraz fazla inatım canım tedirgin olma yedim diye fakat 5 kaşıktan faxla yeme lütfen sonra pişmanlık duyarsın...Bu diyette bulgur pilavi yeniyor mu acaba ya? Ben az once bir tabak gömdüm de Konuyu acan arkadas pilav yenmeyecek dememis aslinda ama olur mu ki
Cok iyi zayiflamissin canim masallah. Ben kafaya koydum bu rus diyetini uyguliycam kaldigim yerden devam edicem. Sonra da senin bahsettigin sekilde beslenmeye calisirim bakalim ben kac kilo verebilecegim :)Canım marka verilirmi bilmiyorum ama inşallah gaf yapmam Uno nun yeni bir ekmeği çıktı üzerinde ligt yazıyor mezro resmi var şuan bana göre piyasadaki en iyi siyah ekmek sabahları maydonoz ve süzme peynirle iki adet tost makinasında kızqrtıyorum kurutuyorum o ekmeği ve yiyorum yanında roka, fındık turp, maydonoz, peynir zaten bir kaç gün sonra bünye alışıyor öğlende tuzsuz salata yağsız, ve çorba bir kase akşamda bir kase yogurt gece 10 da yeşil elma bir adet gun içinde bol su tüketiyorum. Açıkçası bu yaşa kadar hiç aklıma gelmezdi maydonozu sevebileceğim marketlerde ilk baktığım gunluk taze maydonoz bulduğum yerde alıyorum.Biraz önce tartıldım ve 43 cü günüm bugün 9 kilo vermişim. Malum regli döneminde biraz vucut şiş oluyor buna rağmen 9 kilo ve işyerınde bugun bir misafırım şaşkınlıkla ne oldu iğne ipliğe dönmüşsun dedı ve 1 ay oldu beni görmeyeli demekki baya bir ödemim gitmiş artık zayıflamaya başlamışım dedim. Çorba salata, maydonoz ve su bunlar kilo verdiriyor. Kendime hedef koydum 1 temmuz dietimin bitiş günü inşallah sizlerede faydam olur bizzat uyguluyorum...
1 hafta boyu evde pilav,makarna turevi pisirtmeyecegim artik :) evde olmazsa canim cekmez. Ben 5 kasikla durmuyorum, tabak bitesiye yiyorum o nedenle rica edicem bizimkilere, 1 hafta pismesin diyecegim :)Bulgur pilavı pirinçten daha sağlıklı ve 5 kaşık yemeniz zarar vermez unutmayın en dayanılmaz lezzetli bir tadı 5 kaşık yeme hakkımız vardır. Ama benim diyetim biraz sıkı kural koyuyorum kendıme asla yemiyorum aslında sağluklı değil böyle dıyetler ama bu diyet konusunda biraz fazla inatım canım tedirgin olma yedim diye fakat 5 kaşıktan faxla yeme lütfen sonra pişmanlık duyarsın...
İnşallah mutlu bir diyet programı ile başarırsın canım ...Cok iyi zayiflamissin canim masallah. Ben kafaya koydum bu rus diyetini uyguliycam kaldigim yerden devam edicem. Sonra da senin bahsettigin sekilde beslenmeye calisirim bakalim ben kac kilo verebilecegim :)
Bir başlasan emin ol pişsede yemeyeceksin 3 günü atlat istesende yemiyorsun canım sakın pes etme lütfen...1 hafta boyu evde pilav,makarna turevi pisirtmeyecegim artik :) evde olmazsa canim cekmez. Ben 5 kasikla durmuyorum, tabak bitesiye yiyorum o nedenle rica edicem bizimkilere, 1 hafta pismesin diyecegim :)
Cok sagol canim insallahhh. Siteden paylasacagim yediklerimi her gun. Destegin icin cok sagol canim :)Bir başlasan emin ol pişsede yemeyeceksin 3 günü atlat istesende yemiyorsun canım sakın pes etme lütfen...