• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Kalori hesabi yaparken gunluk kac kalori eksik aldiniz? Diyetten diyete bakiyorum, hicbirine tam anlamiyla baslayamadim hala :)
Boy ve mevcut kiloya göre değisiyor ben basladığımda 1500 kaloriyi geçmemeye çalıstım tabi altına da inmedim.Bunu yapabileceğim bir siteye üye oldum bilgileri girince sistem otomatik olarak ideal kilomu ve günde kaç kalori alıp, harcamam gerektiğini yazıyor ben sadece sitedeki listeden yediklerimi isaretliyordum büyük kolaylık oluyor bu sekilde.Mesela 1 hafta sonunda aldığım ve harcadığım kaloriye göre toplamda su kadar kilo verdiniz yazıyordu sistem tartıya çıktığımda bire bir uyuyordu.Konu sahibinin yazdığı netten baktığım kadarıyla sok dieytler arasında yılda 2 kere uzun aralıklarla yapılması öneriliyor.Diyet yaparken bir dönem kilo verme durduğunda uygulamayı düsünüyorum.

Boy ve mevcut kiloya göre değisiyor ben basladığımda 1500 kaloriyi geçmemeye çalıstım tabi altına da inmedim.Bunu yapabileceğim bir siteye üye oldum bilgileri girince sistem otomatik olarak ideal kilomu ve günde kaç kalori alıp, harcamam gerektiğini yazıyor ben sadece sitedeki listeden yediklerimi isaretliyordum büyük kolaylık oluyor bu sekilde.Mesela 1 hafta sonunda aldığım ve harcadığım kaloriye göre toplamda su kadar kilo verdiniz yazıyordu sistem tartıya çıktığımda bire bir uyuyordu.Konu sahibinin yazdığı netten baktığım kadarıyla sok dieytler arasında yılda 2 kere uzun aralıklarla yapılması öneriliyor.Diyet yaparken bir dönem kilo verme durduğunda uygulamayı düsünüyorum.
İnşallah başarılı bir diyet diliyorum.Site hangi site merak ettim bende göz atmak isterim... :)

İnşallah başarılı bir diyet diliyorum.Site hangi site merak ettim bende göz atmak isterim... :)
Teşekkürler canım inşallah sağlıklı bir şekilde hedefe ulaşabiliriz.site ismi vermem reklam olur mu bilemiyorum ama özelden yazabilirim.

Site ismini ben de rica etsem
Bekleyemedim 5 günde 5 kilo diyetine başladım valla :) 2 günde 2 kilo gitti simdiden
Nasil o diyet zor mu? Yag yakiyor mu acaba? Bu rus diyetini bitirmek nasip olmiycak bana galiba. Hep bozuyorum bu diyeti ben. Kilo kaybinizdan beni de haberdar eder misiniz? Belki ben de ona baslarim.

Nasil o diyet zor mu? Yag yakiyor mu acaba? Bu rus diyetini bitirmek nasip olmiycak bana galiba. Hep bozuyorum bu diyeti ben. Kilo kaybinizdan beni de haberdar eder misiniz? Belki ben de ona baslarim.
Canım günaydın toplamda 11 kilo oldu bugun itibari ile konunu içerisinde detaylı paylaştım göz atar isen ve uygula isen sonuç alabilirsin, göremez isen tekrar paylaşırım...

bana baya zor geldi :( bitiremedim 3. Günde tansiyonum yerlerdeydi artik bozmak zorunda kaldim. 2 kilo vermisim ama hala dikkat ediyorum almadim henüz. Tek tip beslenme oldugu icin baya zorlayici bence, gerci ben gunde 1 saat yuruyus yaptim yaninda ve gunde 4 litre su ictim. Baya zorlamis olabilirim sansimi bir dene istersen

bu aynen dukkan diyeti listesinin atak evresi ancak et mahsulleri ve yumurta yeniliyo bir de bolca su iciliyo.

Ben yaklaşık 1,5 sene önce yapmıştım Rus diyetini. Çok faydasını gördüm, 5 kilom gitmişti. Bittikten sonra süt ürünleri, meyve, normal yemeğime devam ettim. Sadece cips, fastfood, abur cuburdan uzak durdum. Uzun süre de geri almadım kilomu. Sonra yeme alışkanlıklarımı değiştirince ve hareketsiz yaşama dönünce, ufak ufak kilo olmaya başladım yine.
O nedenle bugün tekrar başlıyorum. Başlangıç kilom 74,5.

Herkese selamlar, gitsin kilocuklar :)

Başlarken okadar tereduuutluydum ama suan gerçekten inanmıyorum gece tartildim 64.250 idim suan iseeeeee 63 soktayim

cok zor degil gibi...sinirsiz yenebiliyor cunku bazi seyler..sut urunleri sevenlere gitmez ama..

Back