• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

bende 5. günümdeyim. ilk iki gün midem çok bulanmıştı ama dün ve bugün iyi.
75800 le başlamıştım 70 e düşsem ne ala.
canım bu arada sadece salatayla geçiştirme haşlanmıs tavuk göğsü veya budu ekle salatana
mide zor dayanıyor ama en cok o verdiriyor.
son 5 gün bakalım :):nazar:
Canım kilo verdinmi bu 5 gün içinde lütfen cevapp :KK49::KK49:

Günaydın kızlar,En Büyük TÜRKİYE

1 haftam bitti, bugün 8.gün :KK9: dün yediklerimi yaziyorum:

Kahvaltı:

1 büyük bardak ılık su

Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates 1 bardak şekersiz çay ( kaçamak yaptım :KK1: söylemesi ayıp 1 dilim ıspanaklı börek ve ufak bir dilim kakaolu kek yedim ve 1 su bardagı da :86: pembe greyfurt suyu içtim)

Öğle:

salatalık domates

Akşam:

mantarlı tavuk sote- Salata

Aralarda bol su , bitki çayı ve maden suyu içtim.

Not: bu haftasonu kaçamağı ile birlikte bugün tartılacağım bakalım aldım mı verdim mi :KK1:
Ya ben haslanmış yumurta yiyemiyorum acaba kilo vermeme engel olurmu yada yağsız omlet şeklinde tüketsem *

Ben de bugün başladım 65.2 ile
2 büyük bardak sirkeli su içtim yarım saat sonra kahvaltimi yaptım

2 haşlanmış yumurta domates salatalik sivri biber maydanoz şekersiz çay ile kahvaltim bitti
kahvaltidan yarım saat sonra karnim sisene kadar su icecem öyle yazıyor orjinalinde
5 öğün yicekmisiz sınırsız sebze (lahana ve havuç disindaKiler)
et tavuk balık mantar haşlanmış ya da ızgara
en geç 20.00 de bitecekmis yemegimiz sonrası su yeşilçay vs.

Ya ben haslanmış yumurta yiyemiyorum acaba kilo vermeme engel olurmu yada yağsız omlet şeklinde tüketsem *
Yağsız omlet yenilebilir yazıyor bi sitede mesela ben yarın ıspanaklı yumurta yicem sonra menemen gibi bunlar serbest bu diyette süt grubu,tahıl ve bakliyat yok ben ilk kez deneyecem 4 te versem yeter sonuçta bol bol yicem :)

11 mayıs 65.2
12 mayıs 64.6
1 Saat spor
dun öğlen 12.30
patlican kebabı domates salatalik Biber
14.30 patlıcan kebabı Biber domates salatalik
19.00 tavuk mantar sote ,az yağlı salata
zorla 4 öğün yiyebildim
5 öğün yiyebilmek için 2 Ära öğün de salatalık yicem
Bu sabah kahvaltim
kıymalı yumurta 2 yumurtadan yapılmış,domates salatalık,Biber,maydanoz şekersiz çay
bol eksiler....

11 mayıs 65.2
12 mayıs 64.6
13 mayıs 64.2
14 mayıs 63.7
15 mayıs 63.3
dün akşam antep fıstığı yedim nerdeyse yarım paket ilk kacamagimdi ama yaklaşık 4.5 km yürüdüm
5.güne başladım
4 günde -1900
hedefim 10 günde 5 kiloydu hedefime ulasicam inşaAllah

Dün akşam kandil nedeniyle diyetimi bozdum dayanamadım kandil simiti UN helvası vs yedim çocuğum da hastalandi dun gece ve bugün acildeydik 4 gün uyguladim ve 1900 gitti yapacak olan arkadaşlara fikir olsun

Ya lütfen yardım edin benim 10 gün icinde gerçekten 8 kilo vermem gerek bunun ne kadarı sağlıklı ve baharat yenilebiliyor mu. Hastayim da ayni zamanda

ben bu diyeti bir sure once yapmistim hipotirodim olduğun için tirodi sağlam bir kişiye oranla kilo vermem daha zor olsa da gayet iyi sonuç almistim ama elbette önemli mesele biliyorsunuz diyet sonrasi yine dikkatli olmak cunku bu diyet agir sartlarindan oturu uzun araliklarla uygulanmali-belki yeniden deneyebilirim.

Ikisi bir arada icebilir miyiz bilgisi olan var mı acaba ? Ben 5. Gündeyim umarım gerçekten faydasını görürüm

Bugün piyaz yemek zorunda kaldım diyetim bozulmuş mudur ? Lütfen yardım edin. 6. Gündeyim 4 kilo verdim

Merhaba bende yarın baslicam 63 um 50 ye düşmek istiyorum ne gerekiyorsa yapıcam ama ben Ekmeksiz yumurta yiyememki kızlar siz nasıl yaptınız lütfen cevap verin

Bu konu pek öne cikmiyor ama sormak istedim, umarim yanit alabilirim. Kizlar ben aksamlari tavuk yemekten usandim. Ekmeksiz oldugundan sanki midemi bulandiriyor. Sizce aksamlari hazir sehriyeli tavuk corbasi icsem,biraz da sebze yemegi yesem ayni sonuc olur mu? Sebze yemeginden kastim mantar yemegi gibi protein degeri yuksek yemekler. Tiksindim tavuktan :(

Back