• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Bu diyeti uygulayacağım ama birkaç şeye uyamam: yoğurt, peynir, zeytin, domates, salatalık ve meyve olmadan olmaz. Aşırı yiyen biriyim, normal insan ölçüsüne dönsem yine zayıflarım heralde. Sağlık açısından kilom boyuma göre ideal olduğu için sporla hiçbir şekilde kilo veremiyorum ama vücudum şekilsiz çok da hantalım vücudumun bu halde şekle girmesi 6-7 ay alır. İstediğim kilodan tam 8 kilo uzaktayım. (61im, 53 olmak istiyorum) bakalım, çok kolay kilo veren biriydim ama son 1 senedir sınırımı çok aştım sanıyorum. 10-15 gün sonra sonucumu yazarım. Start 61.

Kizlarr konserve yesil fasulye bamya vs yagsiz yapsak olurmu bide patates yeniliyor mu

bu diyet çok mantıklı geldi bana çünkü 5 günde 5 kilo diyetinin içinde de var tavuk ve yumurta günü ben iki hafta yaptım 6 kilo verdim ve hiç almadım verdiğim kiloyu aylar geçti ben diyeti bıraktım ama almadım çok şükür.. şimdi tekrardan başladım ama sabah kahvaltımı yapıyorum çok kasmadan sonrasında haşlanmış tavuk ızgara balık salata gibi beslenmeyi düşünüyorum akşam 7 den sonra hiçbir şey yemeyip bol su içerek vericem inşallah kalan kilolarımıda...
Bu 5 günde 5 kg yu anlatabilir misin canım

Zayıflatan Müthiş Yiyecekler Tıklayınız

Diyet Listeleri İçin Tıklayınız
Diyet Hakkında Herşey Ve Süper Diyet Listeleri İçinTıklayınız

index.php

ya bu diet bence zorlayıcı bir diet değil ama kurallara sıkı uymak gerektiğini düşünüyorum mesela regl bitince başlamak gibi asla meyve ekmek yememek gibi. ben şimdi başka diet yapıyorum onun birnci aşaması bitsin neticeye göre belki bunu denerim. bu dieti şu anda yapan var mı bilgilenelim bari.

Arkadaşlar merhaba.Benimde vermem gereken 10 kilom var.istikrarla 10 günü tamamlayıp 7-8 kilo veren varmı? Çok merak ediyorum

Arkadşlar konuyu açan arkadas keşke buralara bi uğrasa bizi motive etse ben bu diyete önümüzdeki perşembe gunu baslamayi düşünüyorum benimle beraber yapmak isteyenler sizde katilin olumlu olacagina inanıyorum

Ben bu diyeti gecen sene 4gün uyguladim 3 kilo vermiştim sonra bırakmıştım ama bu sefer kararliyim 10 gün devam edecem bakalım sonucu mutlaka yazarım

Ğerşembe günü benim içinde uygun bende başlayabilirim.Şuan 70 kiloyum 65 olursam çok mutlu olucam

(Tamam canım persembe başlıyoruz yediklerimizide paylaşırız)
Sevgili SEKİZLER yapabildinizmi diyeti yaptıysanız nasıl bi sonuç aldınız? Meraktayım

Arkadaşlar ben bu diyeti 8gün uyguladim 3kilo verdim arkadasim 9 gun uyguladi oda 3 kilo verdi ama pisman degilim bence yagdan kilo verdim 1hafta ara verdim simdi 2gunluk pirinc lapasi diyeti uyguluyorum yarin tartilcam yazarim

Back