• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 Gunde 8 Kilo Verdiren Şahane Rus Diyeti

Teşekkür ederim canım. Hafta içi hiç kaçamağım olmadı. Menülerimde ne yazdıysam onu yedim. Ama hafta sonu ekstradan yazdıklarımı yedim. Şimdi hiç ekstradan birşey yememişim gibi devam ediyorum. Herhangi bir rahatsızlığım olmadı. Bol bol su içmek lazım, bende vücut susuz kalınca halsiz düşüyorum. Ben de bol su ve günde bir sade maden suyu içiyorum. İyi geliyor canım.

Bende su iciorum canm.bugun tepsi kebabi yedim yagsiz tabi sadece kiyma ye soganla yaptim ustune patates bide domates koydum bi zarari olurmu

Günaydın kızlar,

Bugün 9.gün dün yediklerimi yaziyorum:

Kahvaltı:

1 büyük bardak ılık su

Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates

Öğle:

salatalık domates

Akşam:

Fırın mantar, tavuk

Aralarda bol su , şekersiz türk kahvesi, bitki çayı ve maden suyu içtim.

Bende su iciorum canm.bugun tepsi kebabi yedim yagsiz tabi sadece kiyma ye soganla yaptim ustune patates bide domates koydum bi zarari olurmu

Ohh ne lezzetli olmuştur o :) Afiyet olsun canım. Çok yağlı olmadığı sürece et kıyma yenilebilir diye biliyorum canım. Ama sıkıntı etme bu akşam daha hafif birşeyler yersin dengelenir. Ben biraz geç saate kalıyorum yemek yemek için. Benim işten gelip hazırlamam ve eşimin gelmesi ile 8 i buluyor saat. Daha erken yiyebilsem çok iyi olacak. Ozaman daha az şişkinliğim oluyor.

Öncelikle herkese Allah sabır versin :)
ne zamandır okuyorum ve merak ediyorum bu diyeti
bende başlamak istiyorum bu diyete reglimin son günleri acaba bi sıkıntı olur mu?
adetten önce kesinlikle başlamayın denmiş
bide kahvaltıda yumurta yeşillik v.s yanında çay içmiyormusunuz?
tiroidden dolayı 15 kilo aldım ve sadece 5 kilosunı verebildim
gerisini veremiyorum boyum 176 kilom 74-75 arası
acaba tiroid hastaları için bi sakıncası olur mu bilgis olan var mı?

Günaydın kızlar,

Bugün 9.gün dün yediklerimi yaziyorum:

Kahvaltı:

1 büyük bardak ılık su

Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates

Öğle:

salatalık domates

Akşam:

Fırın mantar, tavuk

Canm bende saat 7 yi buluom yemek yemgi.bide bugu mangal yedim bi sorun olurmu canm agir olurmu derili tawuk yemedim bide yagsiz et .
Menumu yaziyorum
Sabah su yarim saat sonra yesil cay domatesli yumurta
Oglen tebsiz kebabi azicik
Bidaha oglen.iki parca et bi parca tawuk
Aksam yani aksam dedigim saat 7 de iki parca tawuk

Iki litre su from cayi
Nasilll??

Bugün ben de başlamaya karar verdim.
Boy :144
kilo:55.5

Uzun bir süreçte 7 kilo verdim ama ne yaptıysam daha fazla gitmedi. Boyuma göre 15 kilo fazlam var ama 10 kilo daha versem yeter.

Bende yarın baslıycam :) birlikte baslayalim bakalim bende 10 kilo vermek istiyorum yarın adetin son günü.

Evli, mutlu, inşallah çocuklu:)

Merhaba Kızlar:kkk:

10 gunum bıttı, başlangıç kilom 70,

bitiş 66,
10 gunde 4 kılo gıttı benım:21: Arada kacamaklarım oldu maalesef olmasaydı daha cok gıdebılırdı bence.

Şımdı gıden kıloları korumaya calısacagım, aksamları tok tutması ıcın corba ve gun ıcerısınde meyve ara ogunlerı ekleyerek daha esnek devam edecegım bu dıyete,

Baslamak ısteyen ve su anda devam eden arkadaslar, herhangı bır saglık problemınız yoksa kesınlıkle tavsıye ederım, ben hedefledıgım vermek ıstedıgım kıloya kacamak yapmama ragmen cok yakınladım(5 kılo ıdı ıstedıgım) vucudumun da hafıfledıgını hıssedıyorum:46:

Canm bende saat 7 yi buluom yemek yemgi.bide bugu mangal yedim bi sorun olurmu canm agir olurmu derili tawuk yemedim bide yagsiz et .
Menumu yaziyorum
Sabah su yarim saat sonra yesil cay domatesli yumurta
Oglen tebsiz kebabi azicik
Bidaha oglen.iki parca et bi parca tawuk
Aksam yani aksam dedigim saat 7 de iki parca tawuk

Iki litre su from cayi
Nasilll??

Canım ıyı gıdıyorsun masallah:nazar: yedıgın et yemeklerınde cok yag yoksa sorun olacagını zannetmıyorum, ıstersen yemeklerın yanına salata ekleyebılırsın, takıp edıyorum senı, ınsallah senın de guzel sonuclanacak 10 gunun:54:

Canım ıyı gıdıyorsun masallah:nazar: yedıgın et yemeklerınde cok yag yoksa sorun olacagını zannetmıyorum, ıstersen yemeklerın yanına salata ekleyebılırsın, takıp edıyorum senı, ınsallah senın de guzel sonuclanacak 10 gunun:54:

Canm gozun aydin darisi basima.benimde bugun 7.gunum dun tartildim 3kilo gitmis az deilmiki ben hic kacamak yapmadim we ben sende baya kiloluyum.bakalim artik on gunun sonucuna ne olcak.bise daha sorcam pazar gunu disinda ne gibi kacamgin oldu

kızlar bugun ben de başladım bu listeye, sabah 2 organik yumurta yedim haşlanmış. şimdi de yağsız salatamı yiyorum. sonucu ben de merak ediyorum :)

kızlar bugun ben de başladım bu listeye, sabah 2 organik yumurta yedim haşlanmış. şimdi de yağsız salatamı yiyorum. sonucu ben de merak ediyorum :)

bende 5. günümdeyim. ilk iki gün midem çok bulanmıştı ama dün ve bugün iyi.
75800 le başlamıştım 70 e düşsem ne ala.
canım bu arada sadece salatayla geçiştirme haşlanmıs tavuk göğsü veya budu ekle salatana
mide zor dayanıyor ama en cok o verdiriyor.
son 5 gün bakalım :):40:

Merhaba bende bugun basladım bu dıyete benım sormak ıstedıgım yumurta tavuk sınırsız değilmi?ben bu ıkılıyı cok severımde oyuzden zor olmayacagını dusunuyorum.bıde dıyet kola icsek bısı olurmuki:26:

Merhaba Kızlar:kkk:

10 gunum bıttı, başlangıç kilom 70,

bitiş 66,
10 gunde 4 kılo gıttı benım:21: Arada kacamaklarım oldu maalesef olmasaydı daha cok gıdebılırdı bence.

Şımdı gıden kıloları korumaya calısacagım, aksamları tok tutması ıcın corba ve gun ıcerısınde meyve ara ogunlerı ekleyerek daha esnek devam edecegım bu dıyete,

Baslamak ısteyen ve su anda devam eden arkadaslar, herhangı bır saglık problemınız yoksa kesınlıkle tavsıye ederım, ben hedefledıgım vermek ıstedıgım kıloya kacamak yapmama ragmen cok yakınladım(5 kılo ıdı ıstedıgım) vucudumun da hafıfledıgını hıssedıyorum:46:

Canım bu yaptığın diyeti anlatırmısın. Geçen aylarda 4 5 kilo verdim şimdi yine almışım arayıştayım :) bi türlü koruyamadım kilomu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu yaptığın diyeti anlatırmısın. Geçen aylarda 4 5 kilo verdim şimdi yine almışım arayıştayım :) bi türlü koruyamadım kilomu.

Merhaba Canım,

Gün gün 10 gün boyunca yediklerimi yazmıştım önceki sayfalarda, onlardAN faydalanabilirsin canım. Ama özet olarak şöyleydi:

Kahvaltı:

1 büyük bardak ılık limonlu su

Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates, maydanoz

Öğle:

tavuklu salata ya da salata (yağsız bol limonlu)

Akşam:

Fırın mantar, tavuk, kırmızı et, balık, sebze yemeği vb. yanında yine salata domates.

Not: Yalnız anladığım, ne kadar erken akşam yemeğini yaparsam, o kadar iyi sonuç aldığımdı. İşten geç geldiğimden akşam 8 den önce yemek yiyemedim. İdeali akşam 6- 7 den sonra birşey yememek. O nedenle bir kez daha yaparsam önümüzdeki ay gibi, daha erken yemek yemeye çalışacağım.

Diyet bitince meyve ve çorba ekledim. Arada ufak kaçamaklar yaparak devam ediyorum, kilomu geri almadım çok şükür.

Merhaba Canım,

Gün gün 10 gün boyunca yediklerimi yazmıştım önceki sayfalarda, onlardAN faydalanabilirsin canım. Ama özet olarak şöyleydi:

Kahvaltı:

1 büyük bardak ılık limonlu su

Yarım saat sonra 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates, maydanoz

Öğle:

tavuklu salata ya da salata (yağsız bol limonlu)

Akşam:

Fırın mantar, tavuk, kırmızı et, balık, sebze yemeği vb. yanında yine salata domates.

Not: Yalnız anladığım, ne kadar erken akşam yemeğini yaparsam, o kadar iyi sonuç aldığımdı. İşten geç geldiğimden akşam 8 den önce yemek yiyemedim. İdeali akşam 6- 7 den sonra birşey yememek. O nedenle bir kez daha yaparsam önümüzdeki ay gibi, daha erken yemek yemeye çalışacağım.

Diyet bitince meyve ve çorba ekledim. Arada ufak kaçamaklar yaparak devam ediyorum, kilomu geri almadım çok şükür.

Çok saol canım. Çok açıklayıcı yazmışsın. Aç kalamıyorum senin listede gayet ii aç kalacağımı sanmıyorum :)
Limınlu suyu bende bi ara denemiştim kanı sulandırdığını söylediler

Çok saol canım. Çok açıklayıcı yazmışsın. Aç kalamıyorum senin listede gayet ii aç kalacağımı sanmıyorum :)
Limınlu suyu bende bi ara denemiştim kanı sulandırdığını söylediler

Canım ılık limonlu suyu diyet bittikten sonra da nerdeyse hergün sabahları aç karnına içiyorum. Herhangi bir zararını görmedim aksine çok afedersin rahat wc ye gidiliyor, öğlene kadar şişiriyor beni, acıkmıyorum. Bi de yağlarım eriyormuş gibi hissediyorum:1: Ama her bünye farklı tepki verir, bir sıkıntı yaşarsanız, sabah aç karnına sadece ılık su için, onun da çok faydasını göreceksiniz.:3:

Yarın bende başlıyorum tavuklarımı yumurtalarımı aldım aşılama yaptırıcam ama 10 kilo vermem gerektiğini söyledi doktor 98 kilo oldum bu ayın sonua kadar 93 görsem hazirandada ramana kadar 87 86 falan görsem ramazanda ztn 4 5 kilo verilir ister istemez yani bayrama kadar 80 i görsem offf offff evlendiğimde 80 kiloydum ve 44 beden giriyordum şimdi 48 beden oldum tekrar 80 i görsem şuaniçin yeter bakalım inş.

tamam tavuğun butunu alıp yiyosun habire ne güzel de benim gibi vejeteryanlar ne yapsın :26: vejeteryansan hayat çok zor brokoli kemirerek hayat geçmiyo :2:

yarından itibaren bende başlıyorum bu diyete.
bakalım bana bi faydası olacak mı_? 10 gün sabredebilirsem yapanlar ii sonuç almış.. belki hergün girip yediklerimi paylaşırsam daha motive edici olur..:44:

Back