• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

Yani bu adamla hala ayni evde yasamak fikrindrn bir kacin derim. Allah yardimciniz olsun zor bir durec. Ama coluk cocuk olmadan kurtuldugunuza dua edin.

mahkeme bu p
Çekilmeli boşanma davası açıp aranızda imzalayacağınız bi protokolle ve bir şahitle(senin yada onun şahidi olması farketmez) anlaşmalı gibi kolay tek celsede boşalabilirsin o pislikten ama bana kalırsa bu kadar kolay olmasın donuna kadar al mahkemede derim ödeyecek durumu olsun olmasın mahkeme sana o haklarını bağlasın da bir ömür onun ayaklarına bağ olsun
parayı yazdımı ödemek zorunda değil mi ki ? bu işler nasıl oluyor ben bilmiyorum bilgilendirimisniz ?

Allah yardımcınız olsun

Herşeyinizi anlatması ayrı adilik seni düşündüm demesi ayrı adilik
Eski sevgiliside ayrı rezil
Aynı şeyi çok yakın tanıdığım yaşadı hatta yaşıyor hala.boşanmadı.
Ondan biliyorum ne hale geldiğini.
Kendi ruh sağlığı gitti.
Eşi alenen devam ediyor eski sevgilisiyle görüşmeye.kadında evliymiş
Boşanmaktan vazgeçmeyin.ispat toplayın maddi olarak alabildiğinizi alın

Eski sevgilisinin amacı neymiş size mesajlarını yollamış. Bu olay nasıl gelişti.
Gerçekten çok zor bir durum. Ama inan daha zor ve acı ayrılıklarda oluyor. Dua etki çocuk yapmamışsın
intikam almak benim ahımı aldın mutlu olamıcaksın diyor lafta ortada bırakmış zamnında benle evlenmiş

Daha yeni evlisin hayatın boyunca bu adamın seni mutsuz etmesine izin mi vereceksin yani sen bi kadın olarak daha güçlüsün başka yolu yoksa sık iki ay faha dişini sonrs kendine heni bir hayat kur ömür boyu acı çekmektense bir kaç ay çekersin sonra geçer zaten emin ol ki birgün gerçekten pişman olacak

Çekişmeli acilamiyormu dava yani bu mesaj olayı ve mahremi başkalarıyla paylaşma boşanma sebebi sayilmiyormu benmi yanlış biliyorum

Yuvayı dişi kuş yaparcılar saldırabilir ama yine diyorum boşanın böyle iğrenç bir yaratıkla ömür geçirmeyin bence. Her özelinizi kadına anlatmış bu nasıl omurgasızlık affederseniz şayet bunları nasıl yutacaksınız?
Evet sonra herşeye boşan diyen biz oluyoruz .

Daha yeni evlisin hayatın boyunca bu adamın seni mutsuz etmesine izin mi vereceksin yani sen bi kadın olarak daha güçlüsün başka yolu yoksa sık iki ay faha dişini sonrs kendine heni bir hayat kur ömür boyu acı çekmektense bir kaç ay çekersin sonra geçer zaten emin ol ki birgün gerçekten pişman olacak

beni üzdüğü kadar oda üzülür inş.

Hukukçu değilim ama eski sevgiliyle olan yazışmalar ve görüşmeleri ispat edebilirseniz aldatma ve özel hayatın ifşası durumlarından erken dava açabilirsiniz sanırım. Yanılıyorsam hukukçu arkadaşlar düzeltsin lütfen.

davayı çekişmeli aç,zaten dilekçelerin tebliğ olması vs derken zaman geçer. mahkeme kalemine de söylersin 1 yılınız dolduğu zamana gün verir. anlaşmalıya çevirir protokol imzalar boşanırsınız.

intikam almak benim ahımı aldın mutlu olamıcaksın diyor lafta ortada bırakmış zamnında benle evlenmiş

Alsın tepe tepe kullansın, kadının düşmanı yine kadın..
üzülmeyin siz en doğrusunu yapıyorsunuz. Resmen aptal haysiyetsiz bunlar

mesajları mahkemede delil olarak mutlaka kullanın!!!

mahkeme bu p

parayı yazdımı ödemek zorunda değil mi ki ? bu işler nasıl oluyor ben bilmiyorum bilgilendirimisniz ?
Canım çalışmıyorsan çekişmeli boşanma davası açtığında nafaka bağlar sana mahkeme maddi manevi tazminatını da bu davayla birlikte talep edeceksin ve ayrıca eğer evlilik birliği içinde edinilen mallarınız varsa yarısını sana verir düğünde takılan altınların hepsi senin bozdurduysanız bile sana ödemek zorunda bunları da mal ve eşyalar için açacağın dava ile alabilirsin tazminat ve nafakanın tutarına hakim karar verecek eşinin ödeyecek gücü olsun olmasın mahkemeden haklarını aldıktan sonra tazminatlarını ve mallar için olan miktarı ödemezse icraya verip alabilirsin alamasan bile devamlı huzursuz edersin :) nafakayı ödemezse de cezaevine girer bu süre zarfında mutlaka iyi bi avukatla görüş hak kaybı yaşama ve o pisliği bir ömür boyu süründür başkalarıyla birlikte olurken de sana attığı kazığın ceremesinden nasıl kurtulacağını düşünsün ve kendine asla düzenli bir hayat kuramasın

Size olan borcunu ödesin yeter,
öyle yapcakmış ben daha uzun yıllar bu evin borcunu ödicem birde beni çok düşünürmüş gibi yardım ederim falan diyor.

Size olan borcunu ödesin yeter ya fazlasına gerek yok zaten. Vicdanını rahatlatmaya çalışıyor heralde böyle konuşarak. Herşey bitmiş gibi hissetmeyin lütfen, yine seversiniz yine evlenirsiniz anne de olursunuz inşallah. Bir sürü insan evleniyor boşanıyor, tekrar evlenip çocuk sahibi olup çok da mutlu oluyorlar. Bu tarz korkular yaşamanız çok normal şuan, biraz sakinleşin kafanızı toplayın. Sizin için en hayırlısı olur umarım.

beni üzdüğü kadar oda üzülür inş.

Canım çalışmıyorsan çekişmeli boşanma davası açtığında nafaka bağlar sana mahkeme maddi manevi tazminatını da bu davayla birlikte talep edeceksin ve ayrıca eğer evlilik birliği içinde edinilen mallarınız varsa yarısını sana verir düğünde takılan altınların hepsi senin bozdurduysanız bile sana ödemek zorunda bunları da mal ve eşyalar için açacağın dava ile alabilirsin tazminat ve nafakanın tutarına hakim karar verecek eşinin ödeyecek gücü olsun olmasın mahkemeden haklarını aldıktan sonra tazminatlarını ve mallar için olan miktarı ödemezse icraya verip alabilirsin alamasan bile devamlı huzursuz edersin :) nafakayı ödemezse de cezaevine girer bu süre zarfında mutlaka iyi bi avukatla görüş hak kaybı yaşama ve o pisliği bir ömür boyu süründür başkalarıyla birlikte olurken de sana attığı kazığın ceremesinden nasıl kurtulacağını düşünsün ve kendine asla düzenli bir hayat kuramasın

ben çalışıyorum şuan evde evlenmeden önce alındı bnim adıma altınları bozduk ev masrafları için
borçlar vardı onları ödedik

çok üzüldüm.. üstelik de daha birbirinize doymamanız gereken zamanlarken. nasıl bu kadar çirkinleşebilmiş bu adam müsveddesi! kendi adıma cevaplayayım, ben devam edemezdim. mahremimizi bir başkasına açıp üstüne bir de seni düşünüyordum lafını ben hayatım boyunca unutamam. eger devam edersem kendime saygımı kaybederdim. senin de en dogru kararı vermeni diliyorum.

keşkem olmasın diye dr git dedim ona psk destek al alalım falan diye böle konuştuktan 1 2 gün sonra tekrar eski sevgilisine yazmaya devam etti bundan sonrada ben yapabilceğim birşey kalmadığı için boşanmaya karar verdim ev benim üstüme evlenmeden önce almıştık o evi taşıcakmış diğer ay benden düğünden kalan altınlardan istedi yeni eve çıkmak için ben vermedim gitmiş eski sevgliisnden borç istemiş daha sonra taşınmak için

ilk mesaj da cok üzüldüm ama ilerlemesi zor ya dedim
ama bu kısımda hala o eskiye gidiyor olması zor kısmını imkansıza dönüştürüyor

Çok geçmiş olsun. Ne diyeyim bilemedim.
Anlaşmalı bosanma icin 1 yılı doldurmuş olmaniz lazım. Ama bence çekişmeli olacak bir dava. Nerden baksanız 2 yıl sürer istanbulda. Mal paylaşımı hariç.
Ama evde durursaniz affetmis sayilirsiniz,cok uzatmadan dava açın. Mesajlar vs boşanmada delil olur. Bi avukatla görüşün mutlaka.
Ya nasıl oluyor da, hastane koridorunda yatan adam o cümleleri kurabiliyor. Benim artık aklım almıyor hic biseyi

Aldatmasi ayri pislik, gidip "seni hayal ediyordum" demesi ayri pislik.. Bi daha nasil iliskiye gireceksin bu herifi affetsen bile? Neler hayal ettigini bilemeyecek, hic bi zaman emin olmayacak ve mutlu olamayacaksin.. Bunlari goze alabiliyo musun?
Nerden tutsan elinde kalir artik bu evlilik..

Back