- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi mutsuzevli01
Yani bu adamla hala ayni evde yasamak fikrindrn bir kacin derim. Allah yardimciniz olsun zor bir durec. Ama coluk cocuk olmadan kurtuldugunuza dua edin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parayı yazdımı ödemek zorunda değil mi ki ? bu işler nasıl oluyor ben bilmiyorum bilgilendirimisniz ?Çekilmeli boşanma davası açıp aranızda imzalayacağınız bi protokolle ve bir şahitle(senin yada onun şahidi olması farketmez) anlaşmalı gibi kolay tek celsede boşalabilirsin o pislikten ama bana kalırsa bu kadar kolay olmasın donuna kadar al mahkemede derim ödeyecek durumu olsun olmasın mahkeme sana o haklarını bağlasın da bir ömür onun ayaklarına bağ olsun
intikam almak benim ahımı aldın mutlu olamıcaksın diyor lafta ortada bırakmış zamnında benle evlenmişEski sevgilisinin amacı neymiş size mesajlarını yollamış. Bu olay nasıl gelişti.
Gerçekten çok zor bir durum. Ama inan daha zor ve acı ayrılıklarda oluyor. Dua etki çocuk yapmamışsın
Evet sonra herşeye boşan diyen biz oluyoruz .Yuvayı dişi kuş yaparcılar saldırabilir ama yine diyorum boşanın böyle iğrenç bir yaratıkla ömür geçirmeyin bence. Her özelinizi kadına anlatmış bu nasıl omurgasızlık affederseniz şayet bunları nasıl yutacaksınız?
Daha yeni evlisin hayatın boyunca bu adamın seni mutsuz etmesine izin mi vereceksin yani sen bi kadın olarak daha güçlüsün başka yolu yoksa sık iki ay faha dişini sonrs kendine heni bir hayat kur ömür boyu acı çekmektense bir kaç ay çekersin sonra geçer zaten emin ol ki birgün gerçekten pişman olacak
intikam almak benim ahımı aldın mutlu olamıcaksın diyor lafta ortada bırakmış zamnında benle evlenmiş
İnşallahbeni üzdüğü kadar oda üzülür inş.
Canım çalışmıyorsan çekişmeli boşanma davası açtığında nafaka bağlar sana mahkeme maddi manevi tazminatını da bu davayla birlikte talep edeceksin ve ayrıca eğer evlilik birliği içinde edinilen mallarınız varsa yarısını sana verir düğünde takılan altınların hepsi senin bozdurduysanız bile sana ödemek zorunda bunları da mal ve eşyalar için açacağın dava ile alabilirsin tazminat ve nafakanın tutarına hakim karar verecek eşinin ödeyecek gücü olsun olmasın mahkemeden haklarını aldıktan sonra tazminatlarını ve mallar için olan miktarı ödemezse icraya verip alabilirsin alamasan bile devamlı huzursuz edersin :) nafakayı ödemezse de cezaevine girer bu süre zarfında mutlaka iyi bi avukatla görüş hak kaybı yaşama ve o pisliği bir ömür boyu süründür başkalarıyla birlikte olurken de sana attığı kazığın ceremesinden nasıl kurtulacağını düşünsün ve kendine asla düzenli bir hayat kuramasınmahkeme bu p
parayı yazdımı ödemek zorunda değil mi ki ? bu işler nasıl oluyor ben bilmiyorum bilgilendirimisniz ?
öyle yapcakmış ben daha uzun yıllar bu evin borcunu ödicem birde beni çok düşünürmüş gibi yardım ederim falan diyor.
Daha yeni evlisin hayatın boyunca bu adamın seni mutsuz etmesine izin mi vereceksin yani sen bi kadın olarak daha güçlüsün başka yolu yoksa sık iki ay faha dişini sonrs kendine heni bir hayat kur ömür boyu acı çekmektense bir kaç ay çekersin sonra geçer zaten emin ol ki birgün gerçekten pişman olacak
Canım çalışmıyorsan çekişmeli boşanma davası açtığında nafaka bağlar sana mahkeme maddi manevi tazminatını da bu davayla birlikte talep edeceksin ve ayrıca eğer evlilik birliği içinde edinilen mallarınız varsa yarısını sana verir düğünde takılan altınların hepsi senin bozdurduysanız bile sana ödemek zorunda bunları da mal ve eşyalar için açacağın dava ile alabilirsin tazminat ve nafakanın tutarına hakim karar verecek eşinin ödeyecek gücü olsun olmasın mahkemeden haklarını aldıktan sonra tazminatlarını ve mallar için olan miktarı ödemezse icraya verip alabilirsin alamasan bile devamlı huzursuz edersin :) nafakayı ödemezse de cezaevine girer bu süre zarfında mutlaka iyi bi avukatla görüş hak kaybı yaşama ve o pisliği bir ömür boyu süründür başkalarıyla birlikte olurken de sana attığı kazığın ceremesinden nasıl kurtulacağını düşünsün ve kendine asla düzenli bir hayat kuramasın
keşkem olmasın diye dr git dedim ona psk destek al alalım falan diye böle konuştuktan 1 2 gün sonra tekrar eski sevgilisine yazmaya devam etti bundan sonrada ben yapabilceğim birşey kalmadığı için boşanmaya karar verdim ev benim üstüme evlenmeden önce almıştık o evi taşıcakmış diğer ay benden düğünden kalan altınlardan istedi yeni eve çıkmak için ben vermedim gitmiş eski sevgliisnden borç istemiş daha sonra taşınmak için