• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10 aylık evli aldatılmış boşanmak üzere...

benim ailemde onun aileside burda değil farklı şehirlerde kardeşi burda evli onada anlattım oda eve istemiyorum şuan herkes kızgın bu yaptığından dolayı mecbur aynı evde kalıyoruz o salonda ben yatak odsında konuşmuyorz
Seni görmek istemiyorum midem bulanıyor de
Her gördüğünde tiksine tiksine bak

hep yapıp yapıp özür dileyen bi adam olduğu için beklemek isteniyorum işte beni zora sokmasın oda istiyorken boşanalım istiyorum
O zaman ayni evde kalmamalisiniz bir an önce evden gitmeli. Aileniz ile aranız nasıl ? O evden gitse de kardeşiniz yahut anneniz bu süreçte sizle olsa? Var mı böyle bir imkan?

Of çok iğrenç!
Ne demek bir kavgada eski sevgiliye mesaj atmak, yatak odasına varana dek anlatmak ve "seni düşünüyodum" demek.

Biz ne desek boş siz karar vereceksiniz. Yenilir yutulur şey değil, büyük konuşmak istemem, dışardan kolay belki ama :KK43:

2 ay kalmış çok değil, düşünmek için de yeterli. İyi düşünün, bu adamla bir gelecek, ortak bir çocuk?
Bunlar kulağınıza nasıl geliyor?

Sadece almanız gerekeni alın. Sonuçta 10 ayınızı verdiniz ve artık ne olursa olsun geri kafalı erkek mantığı ve çevre mantığıyla evlenmiş boşanmış olacaksınız. Ve sizin suçunuz olmasa bile illa fısır fısır arkanızdan konuşanlar olcak. Malesef boşanınca kadın için hayat daha zor. O yüzden elinizden geldiği kadar alın alabildiğinizi bana sorarsanız. Sonuçta kandırılmışsınız. Allah yardımcınız olsun. Kim isterki boşanmak ama yatak hikayelrrini bile anlatması kötü. Eğer derseniz 2 ay bekliceğim ya o gitsin ya siz çıkın o evden. Ama bence siz çıkın o gitse bile tek kalmayın. Kalabalıkla ailenizle kafanız dağılır. Psikolojik olarak daha iyi düşünürsünüz ve aileniz çok destek olur emin olun.

Bu aldatmayı da geçmiş bence bir eşe yapılabilecek en kötü şeylerden biri.
Cinsel hayatınıza kadar anlatıp seni hayal ediyordum demesi yeter isteseniz de affedemezsiniz zaten.

burada kimseye boşanın dememeye özen gösteriyorum. Ama Seni düşünüyordum demesi bence bi ömür boyu onunla aynı yatağı paylaşmaman için büyük bir sebep.
Ben kendi açımdan söyliyim, ben olsam benim için bitmişti.

inanın boşanmayı çok istiyorum şuan ama o kadar çok üzgünüm ki binbir emekle binbir zorlukla bu yuvayı kurduk ailesinden destek görmedik kendinmiz yaptık her istedğim olsun diye ben mutlu oluyım diye neler yaptı zamanında ameliyat oldum günlerce yerde yattı hastane koridrolarında bunları yapan adam nerde şimdiki adam nerde düşündükçe çok acı çekiyyorum biz bu erkeklere güvenemicekmiyiiz hiç bir zaman gerçekten doğru insan o derken neden bu yanlışlar

O zaman ayni evde kalmamalisiniz bir an önce evden gitmeli. Aileniz ile aranız nasıl ? O evden gitse de kardeşiniz yahut anneniz bu süreçte sizle olsa? Var mı böyle bir imkan?

kardeşim evli gelemez bende gitmiyorum rahat edemiyorum çalışıyorum diye annem eşim evde diye gelmiyor düzelirsniz belki falan diye

Sadece almanız gerekeni alın. Sonuçta 10 ayınızı verdiniz ve artık ne olursa olsun geri kafalı erkek mantığı ve çevre mantığıyla evlenmiş boşanmış olacaksınız. Ve sizin suçunuz olmasa bile illa fısır fısır arkanızdan konuşanlar olcak. Malesef boşanınca kadın için hayat daha zor. O yüzden elinizden geldiği kadar alın alabildiğinizi bana sorarsanız. Sonuçta kandırılmışsınız. Allah yardımcınız olsun. Kim isterki boşanmak ama yatak hikayelrrini bile anlatması kötü. Eğer derseniz 2 ay bekliceğim ya o gitsin ya siz çıkın o evden. Ama bence siz çıkın o gitse bile tek kalmayın. Kalabalıkla ailenizle kafanız dağılır. Psikolojik olarak daha iyi düşünürsünüz ve aileniz çok destek olur emin olun.

annem affetmem derdinde koca seni seviyor diyo babam sen ne dersen arkandayız diyor ev benim üstüme hee ev hakkında hak talepo edermi bilmiyorum kendisi taşıncakmış zaten ev bakıyormuş şuan

Siz niye anlasmali bosaniyorsunuz ki cekismeli yapin ve beklemenize gerek yok sonucta sizin hayatinizi hayallerinizi mahvetti.en onemlisi sizin mahrem sirlarinizi ifsa etti 3.kisiye anlatti bu durum bile cidi bosanma sebebidir.tazminat alirsiniz.

keşkem olmasın diye dr git dedim ona psk destek al alalım falan diye böle konuştuktan 1 2 gün sonra tekrar eski sevgilisine yazmaya devam etti bundan sonrada ben yapabilceğim birşey kalmadığı için boşanmaya karar verdim ev benim üstüme evlenmeden önce almıştık o evi taşıcakmış diğer ay benden düğünden kalan altınlardan istedi yeni eve çıkmak için ben vermedim gitmiş eski sevgliisnden borç istemiş daha sonra taşınmak için

siz yuva olamamışsınız birbirinize...
hala eski sevgilisinden medet umuyor.
doğru kararı verdiğinizi düşünüyorsanız anlaşmalı boşanmak için şartlarınızı kabul ediyorsa iki ay bekleyin. yoksa şimdiden çekişmeli dava açın

Siz niye anlasmali bosaniyorsunuz ki cekismeli yapin ve beklemenize gerek yok sonucta sizin hayatinizi hayallerinizi mahvetti.en onemlisi sizin mahrem sirlarinizi ifsa etti 3.kisiye anlatti bu durum bile cidi bosanma sebebidir.tazminat alirsiniz.

bu durum uzasın istemiyorum avukatla konuştum çekişmeli hem masraflı hem uzun sürüyor tazminat açsam nolcak hiçbirşey veremez bana

Affetseniz unutabilecek misiniz olanları?
Eski sevgilisine özel hayatınızı varana kadar anlatmasını affedebilecek misiniz?
Affetseniz de bir yerde patlak vereceğine inanıyorum ben.
Her kavga da başka birine mi sığınacak?
Ne kadar basit bir insan ki seni düşünüyordum diyor karşısındakine.
Kadınlık gururunuza yedirebiliyorsanız affedin.

Back