- Konu Sahibi mutsuzevli01
Affedemezdim. Boşanmakla doğru bir karar almışsınız bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 aylık evliyken dava açamıyorum 2 ay beklemek isteniyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum
inanın boşanmayı çok istiyorum şuan ama o kadar çok üzgünüm ki binbir emekle binbir zorlukla bu yuvayı kurduk ailesinden destek görmedik kendinmiz yaptık her istedğim olsun diye ben mutlu oluyım diye neler yaptı zamanında ameliyat oldum günlerce yerde yattı hastane koridrolarında bunları yapan adam nerde şimdiki adam nerde düşündükçe çok acı çekiyyorum biz bu erkeklere güvenemicekmiyiiz hiç bir zaman gerçekten doğru insan o derken neden bu yanlışlar
ayrıldıktan 3 4 ay sonra tanıştık biz eskiden hep yazardı vazgeçmezdi hattı falan değiştirdik hattaEvlenmeden once hic bi belirti yok muydu. İki yildir sevgilik falan varsa ondan önceki sevgili baya eskide kalmali degil mi? Acaba o zamanda görüsuyordu siz mi yeni farkettiniz.
evet maalesfki2 yıl sevgililk 10 aylık evlilk. hala eski sevgili meydanda.pesss
çekişmeli olarak açılabilir
karşı taraf kabul eder sahitler de onaylarsa yine kısa sürer bosanmaniz
yaşadığınız şehir de önemli Büyükşehir ise kalabaliktan uzayabilir
evet istanbuldayım uzar dediler banada
eski sevgilisi tüm msjları bana gönderdipeki siz bu eski sevgiliye anlatılanları nereden öğrendiniz?
eski sevgilisi tüm msjları bana gönderdipeki siz bu eski sevgiliye anlatılanları nereden öğrendiniz?
Ne kadar üzgün olduğunuzu buradan hissedebiliyorum. Bunca emek vermişsiniz çok haklısınız. Üstelik o da emek vermiş, bu kadar kısa sürede durumlar nasıl bu hale gelebiliyor anlamak zor gerçekten. İnsan umutsuzluğa düşüyor, hiç kimseye güvenemeyecek miyiz diye.. Bir hayır vardır deyip güçlü olmaya çalışın lütfen. Boşanma kararı almak kolay değil ancak bunca şeyden sonra affetmek de hiç kolay değil. Hayatta çoğu zaman esnek olma taraftarıyım ama bazı hatalar var ki herşeyi paramparça ediyor, toparlayalım derken iyice kanatıyoruz her yerimizi. Kendisi çıksın gitsin nereye istiyorsa, o ev sizin. Böyle bir hatanın bedeli bile olamaz o ev ancak biraz gururu varsa çıkar gider size de zorluk çıkarmaz.
eski sevgiliyle şimdi görüşüyorlar mı?
yani sevgili olarak görüşüyorlar mı? elinde kanıt varsa sadece kocana değil sevgilisine de dava açabilirsin diye bir şey var sanırım.
ben olsam ikisine de dünyayı dar ederdim yasal haklarımı kullanırdım.
İlk yıl genelinden çıkıyor bu yaratık,benimki de gayet tam tersi iken yaratığa dönüşmüştü.yani aklım almıyor bu kadar seven bu kadar kaybetmekten korkan adamlar nasıl böle iğrenç birşeye dönüşebiliyor aklım almıyor benim