-
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Vallahi ben sımdı yaptım ama böle çıkmadı yanı kuruma muhtemelen çünkü hemen çıkmamıştı bu testın yanıltacagını düşünmüyorum ılk 5 dk ıcınde çıkmadı çünkü yarın sabah bakacağım artıkYaaa ben gördüm amaelinde test varsa bir de yarın ilk idrarla mı baksan
Ayy evettt yazalım buraya mutlaka ama bu sefer içim sürekli hamilesin diyor kendimi kandırmıyorumdur umarımAy inşallahh ikimiz de cuma kan sonucu alacağız yanii
Ne mutlu sana ezan okunuyor bak rabbım sana güzeller güzeli bır melek nasıp etsin ınsallah yüzün hep böyle güldüm için hep ferahlasın :)Çok sevindim ya çünkü moralimi bozmuştu bu ovulasyon olayı umutlarım tekrar tazelendii️ ️ ️
Bence test yap obulasyon yapacağına neden yapmıyorsun yok mu evde test ?Benim çatlama 10 eylül test yapmaya çekiniyorum o yüzden ayın 27 sine doktor randevusu aldım çatlamanın üzerinden 17 gün geçmiş olacak tabi dayanamayıp test yapmazsamm
Yaa kandırmıyoruzdur inşallahh haftaya hepimiz o müjdeleri paylaşırız inşallah birbirimizle hepimiz için duacıyımAyy evettt yazalım buraya mutlaka ama bu sefer içim sürekli hamilesin diyor kendimi kandırmıyorumdur umarım
Ayy teşekkür ederimm hepimizin inşallah ne güzel dua ettinNe mutlu sana ezan okunuyor bak rabbım sana güzeller güzeli bır melek nasıp etsin ınsallah yüzün hep böyle güldüm için hep ferahlasın :)
Testimm yok almaya cesaretim de yok perşembe günü lazer randevum var gitmeden önce yapmayı düşünüyorum çünkü gebelik halinde doğumdan sonraya bırakıyolar lazeri bakalım inşallah bekleyeceğim biraz dahaBence test yap obulasyon yapacağına neden yapmıyorsun yok mu evde test ?
Aminnnnn inşAlllah dualarımızz kabul olsun rabbimYaa kandırmıyoruzdur inşallahh haftaya hepimiz o müjdeleri paylaşırız inşallah birbirimizle hepimiz için duacıyım
Kızlar bir de belirtileriniz nelerr benim yumurtlamadan bu yana göğüs ucum hassas hiç geçmedi 3 4 gün sadece gmğüs ucumda hassasiyet vardı sonrasında hassasiyet göğsüme de yayıldıı arada kasıklarımda belimde batma oluyor ama hiçbir belirtim çok çok aşı
Kalçamda ve belimde ağrım dışında başka bısım yok . Son 2 gün regleKızlar bir de belirtileriniz nelerr benim yumurtlamadan bu yana göğüs ucum hassas hiç geçmedi 3 4 gün sadece gmğüs ucumda hassasiyet vardı sonrasında hassasiyet göğsüme de yayıldıı arada kasıklarımda belimde batma oluyor ama hiçbir belirtim çok çok aşırı değill
Negatif yaptım
Sanırım yarın bat bizim
Kızlar bir de belirtileriniz nelerr benim yumurtlamadan bu yana göğüs ucum hassas hiç geçmedi 3 4 gün sadece gmğüs ucumda hassasiyet vardı sonrasında hassasiyet göğsüme de yayıldıı arada kasıklarımda belimde batma oluyor ama hiçbir belirtim çok çok aşırı değill
Yok canım yapmadım bekliyorumTest yaptınız mı ?
Benimde aynı senleeeeBenim çatlama 10 eylül test yapmaya çekiniyorum o yüzden ayın 27 sine doktor randevusu aldım çatlamanın üzerinden 17 gün geçmiş olacak tabi dayanamayıp test yapmazsamm
Canım ben gördüm sanki ama kuruma çizgisi de olabilir 10 dakika içinde çıktı mıBen resim attım yorumlayabılırmısım gotebılıyormusun merak ediyorum
Kuruma çizgisi evet daha erken zaten 10. Gün bence net 12-13- günde çıkar varsa yoksa adet olurum zaten yarın sabah ılk idrar ile tekrar edeceğim işe gitmeden önce eğer çıkmaz ise yarın sabah yaparım artık silik görürsem de akşam okuldan gelince tekrar ederim koyulaşma var mı die yoksa negatif çıkarsa adet günümü beklıcem daha yapmıcam adetim 1-2 gün geçince yapacağım ama kasıklarım da degıl karnımın ortasında asagıda bu ağrı oluyor neden bıkmıyorum belım ve kalçam da ağrıyorCanım ben gördüm sanki ama kuruma çizgisi de olabilir 10 dakika içinde çıktı mı
Kesinlikle çatlama olmusKızlar sizce çatlama olmusmu en sondakini az önce yaptım
Ben 14. Günü gördümKızlar ben halâ yumurtlamadım bugün adetin 21. Günü siz kaçıncı günlerde pik gördünüz?