- Konu Sahibi astrocurryvenus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhepimiz hamileysek hemen hemen aynı gün doğrucaz
Silikleştiğine göre olmuş evetKızlar sizce çatlama olmusmu en sondakini az önce yaptım
Ayyy var gibi bir de flash olmadan çeker misin kuzummKızlar size bi foto atacağım bugün akşam yaptığım test sabah bişi yoktu ama şimdi ki böyle çıktı 10. Günüm bılıyorsunuz ay yorumlarınızı bekliyorum resımde efekt yok kuruma olabılır mı ?
Agahahhahahagaa ayy evet doğumhaneden de haberleşirizhepimiz hamileysek hemen hemen aynı gün doğrucaz
Evest çatlama olmuşşKızlar sizce çatlama olmusmu en sondakini az önce yaptım
Flassssız cektım kuzu spot ışıklar var evde hepsi aynı anda yanıyor sönüyor çok parlatıyorAyyy var gibi bir de flash olmadan çeker misin kuzumm
Olmusss canımKızlar sizce çatlama olmusmu en sondakini az önce yaptım
Ay öyle vallahepimiz hamileysek hemen hemen aynı gün doğrucaz
Salı günü tekrar yap koyulaşır insallahYok ya evde 5-6 normal gebelik bar
Yaaa ben gördüm ama elinde test varsa bir de yarın ilk idrarla mı baksanFlassssız cektım kuzu spot ışıklar var evde hepsi aynı anda yanıyor sönüyor çok parlatıyor
İnşallah ya Allahım aratmasın sağlıklı sıhhatli minnaklarımızın habeirni bu ay alalım inşallahkızlar inşallah bu ay alırız güzel haberleri
Bana da bu ayın başında rahmetli babaannem girdi rüyama beta hcg testin 60 çıkmış diyordu o kadar umutlandım ki inşallahAy ben de rüyamda yerlesme kanamasi gormusum nasil anladıysam
Ay inşallahh ikimiz de cuma kan sonucu alacağız yaniiKızlaaar bende bu ayın 13ünde doktor kontrolümde yumurtam 18di çatlatma iğnesi oldum iğne gününü saymazsak benimde 9.günüm
Ağzımın tadı bi tuhaf
Karnım adet olacakmış gibi ağrıyor ve sanki böyle şiş gibi
Belim ağrıyor
Göğsümde herhangi bi ağrı şişkinlik yok
Cuma günü kan vereceğim umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Hayır alakası yok hamıleyken yumurtan oluşuyor sonuçta o zaman da pik çıkıyorYa gerçekten mi o kadar umut verdinki bana şuan günlerdir araştırıyorum içime su serptin Allah razı olsunn
Çok sevindim ya çünkü moralimi bozmuştu bu ovulasyon olayı umutlarım tekrar tazelendii ️️️Hayır alakası yok hamıleyken yumurtan oluşuyor sonuçta o zaman da pik çıkıyor