- 29 Ekim 2019
- 200
- 75
-
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Pozitif gözüküyor bu testEki Görüntüle 3482027 Adetime 2 gün falan var arada sağ kasığımda biraz batma oluyor göğüslerde dolgunluk var. Ayın 9unda pik görmüştüm. Ocakta bir kimyasal yaşadım.
Hayırlısı inşallah sağlıkla tutunursa var gibi ağzım tuhaf başım sersem gibi 3 4 gündür.
Bence de hemen kan ver
12 Eylül pik
13 Eylül çatlama
Sadece 12-13 günü değerlendirdim .
Pikten 10. Gün
Çatlamadan 9. Gün
Reglime 3 gün var .
Karın guruldaması var
Hafif bazen olan karın ağrısı var
Dün kabızdım
Bugün ishal oldum
Akıntı yok
Meme hasasiyeti adet olacağım zamanla kıyaslarsam şu an çok az
Kalçamın üst et bölgesı kaslarım ağrıyor
Hafif belim sırtıma doğru ağrıyor
Mide bulantım yok
Bas donmem yok
Üşüme yok
Ateş yok
Kasık agrısı yok
Test yaptım bugün silik gordum ama siz görürmüsunuz bilmem ben çok zor gördüm .yorumlarsanız sevınırım . Resımle hiç oynamadım .
Kız bende ara sıra üşüme oluyo ama birden geliyor böyle gebelik belirtisi mi bu da
Yok ya evde 5-6 normal gebelik barErken gebelik testi yapın onda net cikar
Kaçıncı günün yumurtlamadanBenimki negatifsizin umarım pozitiftir
Obulasyonla alakası yok canım onun hamıleyken de yumurta oluşuyor bazıları ona denk geliyor , o yüzden koyu çıkıyor sonuçta adettten sonra yumurtluyoruz benim gebelkklerımde pik degıldı gebe olduğunu öğrendikten 1 hafta sonra pik oldu hamılelıkle hıc bır alakası yokBenim de 9 eylül pik 10 çatlama göğüslerim hassas dün gece sol kasığımda iğne batar gibi oldu yarım saat-bir saat sürdü ama geçti, bugün tekrar ovulasyon yaptım t çizgisi c den silik
Ya gerçekten mi o kadar umut verdinki bana şuan günlerdir araştırıyorum içime su serptin Allah razı olsunnObulasyonla alakası yok canım onun hamıleyken de yumurta oluşuyor bazıları ona denk geliyor , o yüzden koyu çıkıyor sonuçta adettten sonra yumurtluyoruz benim gebelkklerımde pik degıldı gebe olduğunu öğrendikten 1 hafta sonra pik oldu hamılelıkle hıc bır alakası yok
Bende 9 u pik 10 u çatlama gördümEki Görüntüle 3482027 Adetime 2 gün falan var arada sağ kasığımda biraz batma oluyor göğüslerde dolgunluk var. Ayın 9unda pik görmüştüm. Ocakta bir kimyasal yaşadım.
Bende 9 u pik 10 u çatlama gördüm
Bende 9 u pik 10 u çatlama gördüm
Ayy seni de etiketlicektim kullanıcı adını unuttum neyse ki sen bulmuşsun başlığı
Ay ben de rüyamda yerlesme kanamasi gormusum nasil anladıysamBenim de 9 u pik 10 u çatlamapcos var bende döngümün 56. Gününde yumurtlama gördüm çok ümitlüyim bu ay ya dün gece rüyamda kan veriyodum betam 13 çıkıyordu
Eki Görüntüle 3482048
Ahahahaha ayy inşallah haberci rüyalardır bu rüyalarrrrAy ben de rüyamda yerlesme kanamasi gormusum nasil anladıysam
Ay inşallah geçen ay böyle bişey görmemiştim hiçAhahahaha ayy inşallah haberci rüyalardır bu rüyalarrrr
hepimiz hamileysek hemen hemen aynı gün doğrucazBenim de 9 u pik 10 u çatlamapcos var bende döngümün 56. Gününde yumurtlama gördüm çok ümitlüyim bu ay ya dün gece rüyamda kan veriyodum betam 13 çıkıyordu
Eki Görüntüle 3482048