-
- Konu Sahibi astrocurryvenus
MerhabalarKizlar merhaba beni de listeye eklermisiniz. Ayin 14 unde yumurtlama 15 inde catlamam oldu bugun test yaptim cok cok hafif cizgi belirdi testimde yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam
Ayy inşallah bende görürüm ya benimki de düzensiz ve uzun sürüyorCanım benim döngüm dengesiz ve uzun genelde 23-24. Gün pikti. 25. Günde de çatlama oldu.
Çok erken bence Canim ama sen bilirsin liste yok bu arada burada takılıyoruz oyle vakit geçirmelik bilgi almalık falanKizlar merhaba beni de listeye eklermisiniz. Ayin 14 unde yumurtlama 15 inde catlamam oldu bugun test yaptim cok cok hafif cizgi belirdi testimde yarin sabah ilk idrarla tekrar yapicam
Bence bekle biraz daha. Beklemek çok zor biliyorum ama sağlıklı net doğru sonuçlar için biraz sabretmek gerekiyor canım maalesef. inşallah pozitife döner yaKizlarr benim için hiç umut yok mu 11inde pik 12sinde çatlama oldu ovulasyonun 10. Gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kesin gebelik yok mu yani?
Ya vallahi kilo aldım maydonozlu su yapıyorum kendime normalde ödem atsın diye şimdi ya hamileysem diye hiçbir şey yapamıyorum elim kolum bağlandı beklicem artık bi kaç gün dahaBence bekle biraz daha. Beklemek çok zor biliyorum ama sağlıklı net doğru sonuçlar için biraz sabretmek gerekiyor canım maalesef. inşallah pozitife döner ya
Bekle canım hem detoks suyuuna ara vermekte iyi gelir belkiYa vallahi kilo aldım maydonozlu su yapıyorum kendime normalde ödem atsın diye şimdi ya hamileysem diye hiçbir şey yapamıyorum elim kolum bağlandı beklicem artık bi kaç gün daha
Birşey demek için daha erken bence adet olana kadar umut vardır her zaman adetini bekleKizlarr benim için hiç umut yok mu 11inde pik 12sinde çatlama oldu ovulasyonun 10. Gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kesin gebelik yok mu yani?
Canım çok erken çoğunun 14-15. Gün idrara geçiyor öğrenenler çok hassas testlerle öğreniyoorKizlarr benim için hiç umut yok mu 11inde pik 12sinde çatlama oldu ovulasyonun 10. Gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kesin gebelik yok mu yani?
Bat 29 eylulMerhabalarBat ne zaman acaba ?
Evet erken oldugunu biliyorumÇok erken bence Canim ama sen bilirsin liste yok bu arada burada takılıyoruz oyle vakit geçirmelik bilgi almalık falan
Selam canım inşallah 2. Çizgi daha da belirginleşir.Hello kızlar. Benim gibi sabırsız sizleri görmek beni rahatlattıhep erken yapıp bir daha erken yapıp üzülmeyeceğim diyordum ki bir baktım sabah test yapmışım
11 Eylül çatlatma iğnesi oldum. 13 Eylül aşılama. Ardışık günleri değerlendirdik.
Bat 28 Eylül
Sabahta kör olma pahasına bakarsan çok çok silik bir şey görülüyor. Ama referans alabileceğim bir belirginlik değilönce sabrı öğrenmem gerekiyor sanırım
Ya inşallah. Aslında cuma çağırdı doktorum kan testi içinde. Beklemek zor malumSelam canım inşallah 2. Çizgi daha da belirginleşir.Ben tutuyorum kendimi bu sefer çok ilginç şekilde bat 27-28 Eylül benim de her değişikliği hava değişimine filan yorup kendimi avutmaya çalışıyorum ama bakalımmm ne çıkacak
Bence erken daha ümidini kesme. Benm 10.günde kanda bile çıkmamıştı. Bu ayda iğneyle şansımı denedim bakalım.Kizlarr benim için hiç umut yok mu 11inde pik 12sinde çatlama oldu ovulasyonun 10. Gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kesin gebelik yok mu yani?
Bekle bence daha çok erken.Ya benimde catlamam 8. Günü beklesem mi erken mi test için 13 Eylül yumurtalama oldu 15 çatladı 13 ve 15 degerlendirildi
O sabrı öğrensek belki kendiliğinden olacakta işte sabırsızlanıp kendimizi strese sokuyoruz ama elimizde değil. Varsa bi an önce öğrenmek istiyoruz. Yalnız olmadığımı görmek beni de sevindiriyorHello kızlar. Benim gibi sabırsız sizleri görmek beni rahatlattıhep erken yapıp bir daha erken yapıp üzülmeyeceğim diyordum ki bir baktım sabah test yapmışım
11 Eylül çatlatma iğnesi oldum. 13 Eylül aşılama. Ardışık günleri değerlendirdik.
Bat 28 Eylül
Sabahta kör olma pahasına bakarsan çok çok silik bir şey görülüyor. Ama referans alabileceğim bir belirginlik değilönce sabrı öğrenmem gerekiyor sanırım
Benimde bugün 10 du çıkmadı yine umudu kestim gibiKizlarr benim için hiç umut yok mu 11inde pik 12sinde çatlama oldu ovulasyonun 10. Gününde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı kesin gebelik yok mu yani?
Aynen öyle çok iyi tespitO sabrı öğrensek belki kendiliğinden olacakta işte sabırsızlanıp kendimizi strese sokuyoruz ama elimizde değil. Varsa bi an önce öğrenmek istiyoruz. Yalnız olmadığımı görmek beni de sevindiriyor