- 17 Ağustos 2024
- 296
- 133
- 18
- 29
- Konu Sahibi astroleblebi
-
Asıl çatlama günü değerlendiriliyor ama sperm 72 saat canlı kaldığı için sorun yok21-23-24 Eylül değerlendirdik. 25inde değerlendiremedik. Bugün değerlendirsek mi sizce kızlar?? Testimi yorumlar mısınız çatlama ne zaman olmuş? Çatlama gününü de mi değerlendirmek gerekiyordu ?
Bende regl oldum maalesef 3 gün çamaşırıma bile bulaşmayan kahve akıntıdan sonra geminde 10. Gün başladı bende çok saçma hanı 14. Gün adet oluyorduk :/Evet ciksa en azından bir kaç kişi için sevinirdik
Benim de 13. Gün oldu bu arada araştırdım yumurtlamadan 12 ve 16. Günler arasında adet olunuyormus ama seninki gerçekten garipBende regl oldum maalesef 3 gün çamaşırıma bile bulaşmayan kahve akıntıdan sonra geminde 10. Gün başladı bende çok saçma hanı 14. Gün adet oluyorduk :/
Merhaba, doktorunuzla bunu görüşmenizi tavsiye ederim. Çatlama tarihinden eminseniz üstüne 14 gün geçmeli. Doktorunuz bilirse ona göre değerlendirip ileri tetkikler yapabilir progesteron desteği verebilir yumurtlama sonrası içinBende regl oldum maalesef 3 gün çamaşırıma bile bulaşmayan kahve akıntıdan sonra geminde 10. Gün başladı bende çok saçma hanı 14. Gün adet oluyorduk :/
Ben de catlamanin 13. Gününde regl oldum bu normal mi peki?Merhaba, doktorunuzla bunu görüşmenizi tavsiye ederim. Çatlama tarihinden eminseniz üstüne 14 gün geçmeli. Doktorunuz bilirse ona göre değerlendirip ileri tetkikler yapabilir progesteron desteği verebilir yumurtlama sonrası için
12-14 gün arası normal kabul ediliyorBen de catlamanin 13. Gününde regl oldum bu normal mi peki?
luteal faz düşüklüğü deniliyor buna. Büyük ihtimalle yeterli progesteron üretilmiyor vücutta doktorunuzla görüşün. Tabi yumurtlama tarihinden eminseniz. Belki beklediğinizden erken yumurtlamışsınızdırBende regl oldum maalesef 3 gün çamaşırıma bile bulaşmayan kahve akıntıdan sonra geminde 10. Gün başladı bende çok saçma hanı 14. Gün adet oluyorduk :/
Merhabaa kan verdiniiz miiAy inşallahh ikimiz de cuma kan sonucu alacağız yanii
Ben tam doğru zamanda 14.gün regl oldum kızlar maalesef bir sonraki ay stressiz takipsiz kafa rahatlığıyla yeni umutlulara inşallahBen de catlamanin 13. Gününde regl oldum bu normal mi peki?
Kuzum normalde bu hormonlara bakmak için devlette 1 yıl olmaması gerekiyor ama özele gitsen en baştan a dan z ye herşeye bakıyorlar ben özele gittim sağlık sigortam vardı her şeye baktılar 2 yıl kısa bir süre değil tüm tetkikleri yapmaları lazımMerhaba biz bir buçuk yıldır korunmuyoruz iki yıl geçmeden olmuyor demek icin erken dediler biz de daha öncesinde gitmedik geçen ilk defa gittm yumurtaların çok hareketli 13 mm dört beş gün sonrasını değerlendir dedi .bir de adet olursam bu ay hormonlara bakacak adetin ikinci günü dedi mesela bugün adet olsam yarın aynı saatte bir gün doluyor o zaman mi gitmeliyim
Hormon testleri için adetin 2 veya 3. Günü yani tam ortada gitmelisin bende 2. Gün test vermiştim bugün adet oldun yarın gidebilirsin gün farketmezMerhaba biz bir buçuk yıldır korunmuyoruz iki yıl geçmeden olmuyor demek icin erken dediler biz de daha öncesinde gitmedik geçen ilk defa gittm yumurtaların çok hareketli 13 mm dört beş gün sonrasını değerlendir dedi .bir de adet olursam bu ay hormonlara bakacak adetin ikinci günü dedi mesela bugün adet olsam yarın aynı saatte bir gün doluyor o zaman mi gitmeliyim
TeşekkürlerHormon testleri için adetin 2 veya 3. Günü yani tam ortada gitmelisin bende 2. Gün test vermiştim bugün adet oldun yarın gidebilirsin gün farketmez
Aslında arada gittim rahime ultrasonla yumurtalara falan baktılar bi sıkıntı yok dendi.hormon testi o hasta ede yapilmiyormus araştırma Hastanesi'ne gonderdiler o zaman gidemedim bi türlü böyle uzun zaman geçince de gittim işte sonuç şimdi adeti bekliyorum bakalimKuzum normalde bu hormonlara bakmak için devlette 1 yıl olmaması gerekiyor ama özele gitsen en baştan a dan z ye herşeye bakıyorlar ben özele gittim sağlık sigortam vardı her şeye baktılar 2 yıl kısa bir süre değil tüm tetkikleri yapmaları lazım
Benim adetim 14.güne denk geldi o da şansa o kadar erken oldum ki çok şaşırdımMerhaba, doktorunuzla bunu görüşmenizi tavsiye ederim. Çatlama tarihinden eminseniz üstüne 14 gün geçmeli. Doktorunuz bilirse ona göre değerlendirip ileri tetkikler yapabilir progesteron desteği verebilir yumurtlama sonrası için
Yumurtlamadan sonra 14.gün mü? Yoksa önceki adet bitiminden sonra 14 gün mü?Benim adetim 14.güne denk geldi o da şansa o kadar erken oldum ki çok şaşırdım
Bence evinizde test varsa bi test yapın çıkarsa pazartesi de kan verirsiniz inşallah yerleşme kanamasıdır pozitiftirKızlar benim yumurtlamadan sonra 13. günüm, dün çok açık pembe bi akıntım oldu peçeteye sürüldü bir daha gelmedi bugün sabahtan beri sol kasığıma sancılar giriyor test yapmadım kan da vermedim yerleşme yaşıyorsam eğer sancı olması normal mi
tek taraflı ağrım var ve göğsüm çok acıyor dokunduğum zaman, sizce gebelik olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?