- 29 Ekim 2019
- 200
- 76
-
- Konu Sahibi astrocurryvenus
hamilesindir belki canım senin için henüz umut varMerhabalar ya benimde adetim 1 Ekim gösteriyor ama döngüye 2 gün sonra giriyorum ama çok erken başladı ağrılarım benimde bacak ağrısı bel ağrısı ve bugün sabah karnımın ağrısına kalktım ama gelen giden yok şu an bacaklarım çok ağrıyor ilk kez bu kadar erken oldu anlamadım
Benim de 2 gün vardı bugün şiddetli ağrım oldu anladım olacağını ve olduBende adeti bekliyorum 2 gün var adet ağrısı başladı şimdiden
Benim ilk defa başıma geldi. Bekleyim o zaman. Belki gece gelir. Siz adet oldunuzmu bu ayKuzum regl öncesi beyaz akıntı oluyo bende de oldu adet oldum işte bugün T Turkanmammadova
Neyse bidahaki aya o zaman artık yapacak bişey yok. Ama bu ay günlerimi takip etmiyicemKuzum regl öncesi beyaz akıntı oluyo bende de oldu adet oldum işte bugün T Turkanmammadova
Evet biraz önce oldum malesefBenim ilk defa başıma geldi. Bekleyim o zaman. Belki gece gelir. Siz adet oldunuzmu bu ay
Sizde caninizi sıkmayın. Doğru zamanda verir kurban oldugum. Ben de 4 senedir bekliyorum ama demekki daha varEvet biraz önce oldum malesef
Hayırlısı olsun canım bir dahaki ay artık kısmetse bir yerde okumuştum bebekler siz istediğiniz de değil onlar istediğinde geliyor diye. Bende bi elimde ped bi elimde test bekliyorum … Hangisi galip gelcek bakalımBen adet oldum kızlar insallh siz bari hamilesinizdir
Öyle şimdiden oyuncak olduk :))Hayırlısı olsun canım bir dahaki ay artık kısmetse bir yerde okumuştum bebekler siz istediğiniz de değil onlar istediğinde geliyor diye. Bende bi elimde ped bi elimde test bekliyorum … Hangisi galip gelcek bakalım
4 senedir olmuyorsa bir doktora gitseydiniz keskeSizde caninizi sıkmayın. Doğru zamanda verir kurban oldugum. Ben de 4 senedir bekliyorum ama demekki daha var
Bende hiç bişeyi takip etmicem sadece adetten sonraki 12-16. Günlerde kafama göreNeyse bidahaki aya o zaman artık yapacak bişey yok. Ama bu ay günlerimi takip etmiyicem
Valla ben de öyle ovulasyon testi psikolojik olarak çok yıprattı taktik maktik yok bam bam artıkBende hiç bişeyi takip etmicem sadece adetten sonraki 12-16. Günlerde kafama göre
İlk kez bu ay mı ovülasyon yaptınValla ben de öyle ovulasyon testi psikolojik olarak çok yıprattı taktik maktik yok bam bam artıkEkim'de de olmazsa ara vericem zaten yapım çalışmalarına
Evet ilk kez yaptım saati saatine buldum yumurtlamayı catlamayi gün aşırı da değerlendirdik ama ...İlk kez bu ay mı ovülasyon yaptın
ağzınızdan bal damladı inşallah inşallahhamilesindir belki canım senin için henüz umut var
Oldu canım ilerlemedi. Tüp bebekte yaptırdım tuttu ama kürtaj oldum4 senedir olmuyorsa bir doktora gitseydiniz keske
En son başka doktora gittim senin tedavilik durumun yok dediOldu canım ilerlemedi. Tüp bebekte yaptırdım tuttu ama kürtaj oldum
Bazı doktorlar başından saviyor gıcık oluyorumEn son başka doktora gittim senin tedavilik durumun yok dedi
Kartalda özel hastaneye gidiyordum sömürdu bizi resmen. Zengin sandı her halde. Sonra bıraktım onu. Memlekette gittim doktora burdaki doktor yumurta rezervi az hamile kalamazsin dedi. Orda bugün tahlillerim iyi çıktı yumurtlaman da oluyor sikinti yok dedi. Rahatladım vallah. Şimdi oturduğum yere yakın gerçekten hastayla ilgilenen doktor istiyorum her anımı takip edecekBazı doktorlar başından saviyor gıcık oluyorum