- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Ne çocuğu düşünmesi, adam kızıyla sevgilisinin evine gidiyor, tek derdi kendisi.çocukları onu bu kadar seviyorken ona bağlıyken o, onlara ihanet etmiş. ben aldatılmaları böyle yorumluyorum kimse kusura bakmasın. hiç evlatlarını düşündüğünü aman önemsediğini söylemesin. o çocukların elinden yuvalarını aldı, mutluluklarını aldı o adam. bir aile kolay kurulmuyor burada canı yanmış, haksızlığa uğramış bir kadın ve eksik kalacak çocuklar var. çocuklar büyüyünce, akılları erince bakalım yıktığı yuvanın hesabını verebilecek mi? asla veremez. sizin tek çareniz ve size güç katacak şey o adamı bırakmak olacaktır. pişmanlığını da ilerde çocukları yüzüne bakmayınca anlar cibilliyetsiz
aynen öyleKimse benim kocam yapmaz yapmaz demesin,daha adam bir gun once kadinla sevişip saçını oksuyormus bide gerçekten acayip ahlaksız birisiymis
okudum şimdi. en azından çocuklarını düşünür dedim ama adam adi yaNe çocuğu düşünmesi, adam kızıyla sevgilisinin evine gidiyor, tek derdi kendisi.
eşi benzeri olmayan bir deha...Sebebi kadın bebeğim denmesini sevmiomuş bebeğim deyip kadını kendinden uzaklaştırmak içinmiş....
Aynen menfaat çatışması olmuş. Ya evlenelim artık bolan falan dedi, adam kabul etmedi. Bu da baktı adamdan hayır yok. Benle olmadıysa karısıyla da olmasın dediDemek zorla çıkmış 1 yıl.
İnsanda en azından biraz utanma duygusu olur nasıl hem suçlu olup hem size böyle davranabiliyor.
Evet malesef öyle, yargitay kararı var bununla ilgili.2018de bi kanun çıkmış 3. Şahısa yani kadına dava açamıyormuş.aldatılan kisi dogrumu acaba bu
Neye göre çikmaz?Çok ilginç
Bu davadan bir sonuç çıkmaz bence
Aynen ya bu kadar olamaz adam neler yapmis ve yapmaya devam edecek..Adam kadini sizin babanizin arabasina bile bindirmis , hemde cocugu hastanede yatarken , siz hastanede cocugunuzun basindayken herif kadinla sizin babanizin arabasinda utanmadan gezmis
Siz hala ne yapacaginizi mi dusunuyorsunuz? Pess gercekten
Anladimki çok iyilik iyi değilmiş biraz dişli biraz kötü olmak gerekiyormus.ne yaptim ben gidersem anneme gittim geldim çarşı pazar ayda yılda bir gittim maaşı fena değildi ama cocuklar falan hayat pahalı dedim idare ettim üstüme başına doğru düzgün almadım gerçi kadin hic rızkını yememiş çocukların lütfetmiş öyle diyor bana birde evet parayı eve getirirdi hep görüyordum biliyorum ne kadar aldığını neyse üstüne başıma hic gereksiz bisey almazdım bi ayakkabım vardı spor rahat diye 2 yıldır giydim alma demezdi alsam ama idare ediyordum tek masrafımız mutfakti gıda giderimiz yüksekti çocuklarıma kıyafet almadım doğru düzgün arkadaşlarımdan aldım 2 arkadaşım var biri 5 yaşında biri 2 yaşında kızları var ikiside tertemizler kıyafetleri bugün alinmiş gibi onlardan aldım giydirdim çok nadir aldım besikleriniailem aldı
Hepinizin yazdıklarını okuyorum arkadaşlar haklisiniz bi taraftanda çocuklar uğraştığım için yazamadım kocam olacak adam yazdı hala inkar ediyor sacma sapan cevaplar nerde evet yaptım diyecek yürekli adam yalan soluyor abartıyor benim kötü niyetim yoktu diyor.sora dalga geçtim diyor tek dediği bu o amacına ulaştı beni tehdit ediyordu sende onu mutlu ettin diyor bana beni bırakmayınca ona sana inanmamaya baslamis diyorum ne tehditi bu sen kimseden korkmazsın dedim madem.sucssuzsu gelip bana diyemedinmi beni rahatsız eden var diye ama hep yani cevaplar itiraf yok daLgagecmis ne oluyorsa bu kadını bi dinleseniz sırf inanmadığım ici herseyi anlatmasina izin verdim sonra konsumak istemiyorumdedjm kadinda isim olmaz artik onla yaptigi yanina kalmayacak dedi kinusmayi kestim kocam olscak adamda hala inkar sacma yapan laflar beni ortanca kizimla altan tehdit editor ben yapacagimi bilirim diye cocugu getir dedi birde gel sen al dedim surekli gezdirdigi icin sevgilileriyle beynim durmus durumdaherseyden herkezden uzaklasmak istiyorum
Bnm de 2 çocuk var...hiç üzülme her şey geçecek.bnm konularımı oku o zmn diyeceksinki vay be unutmuştu bu kadın.çok gzl unuttum hemde.cnm bide ilişkinin neresini sevmişim bnnnn.aynen medyum memiş e bnziomuş...Canimin yanmasinin büyük sebebi çocuklarım belki yanlız olsam bu kadar üzülmezdim ikisi çok küçük babalarıyla görüşselerde birlikte buyutmek gibi olmayacak butun sorumlulukları benim omuzlarıma yukleyecek ben tek savasacagim herşeyle görecek çocuklarını ama.hic bisey eskisi gibi olmayacak yazıkk degilmiydi biz neden büyütemedikcocuklarimzii
RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH KUZUM benimde ablamın başına geldi 1 yıl önce çok zor bir durum aynı seninki gibi pis ve pasaklı olduğunu hepsi aynı fakat aynı olmayan tek şey var oda 4 yaşında bir çocuğu bile olmuş, sadece ben dedim bırak pisliği diye herkes farklı şeyler söyleyip ikna ettiler , eğer bırakmazsan sonradan hep seni bu konu yiyip bitirir kemirir dedim nitekim de öyle oluyor. Ama sana ne diyebilirim bilmiyorum çok zor Allah yardımcın olsun biraz sükunetli ol ve kendini bırakma lütfen ailen yaninda çok şükür.Allahım sen büyüksün benim acılarımı dindir ne olur
Evt hepside bunu diyor korkuyorlar, evde terör ettirip karşı taraftan korkuyorlar şerefsizlerBikac gün sonra buraya konu açıp, kocam geldi çok özür diledi, her şeyi anlattı. Kadın tehdit ediyormuş. Inandim. Barıştık diyecekmissiniz gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?