- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 37
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Tamam ilk firsatta anlatcam :)Ben çok merak ettim, bu konuyu da dağıtmak istemiyorum..Baştan sona daha sıralı şekilde anlatarak lütfen açın...Ben şok oldum çünkü şu anda...Nişan vs olmadan hiçbir yasal hakkımız olduğunu düşünmüyordum...Evlilik vaadini de ispatlamak ta mesele...Neyse lütfen lütfen baştan sona detaylı ve sıralı yeni bir konuda anlatın...Gerçekten bunları duymaya ihtiyacımız var
"Nişanlilık evlilik vaadiyle olur" yasalarimızda böyle geciyor. Yani bi törene gerek yok.
Evlilik vaadi icin whatsapp yazismalari bile yeter. Örnegin mobilya fotosu attiniz, evimizde şöyle boyle olsun dediniz. Ya da bayramlarda kimin ailesine önce gidilecek diye tartiştiniz Bunlarin hepsi evlilik vaadi sayiliyor. Yani siz gelecek plani olan bir ciftseniz nişanlisiniz.
Aldatmayi da yine mail, sms, hatta çicek faturası vs ile ispatladim. Hatta kizla yaziştim, bi güzel anlatti, ekran görüntulerini de ekledim dava dosyasina. O salak aklı sıra bana galibiyet şovu yaptıgını sanarken ben davama delil topluyordum :))
Yaptigim tüm harcamalari yasal faiziyle maddi tazminat olarak, aldattiği icin kişilik haklarima zarar vermesi nedeniyle de manevi tazminat olarak talep ettim.
Dava sonuclancak az kaldi, ondan sonra tüm yasadiklarimi yazcam burdan