- 13 Aralık 2015
- 482
- 430
- 103
- 35
- Konu Sahibi rrrapunzelll
-
Bütün konuşmalar elimde kadin yolladı olurda telefonuma bisey olursa diye herşeyi kardeşime yolladım ondan duracak sadce fotoğraf yok elimde önceden oda varmis.ama.kadin sinirlenince fotoğrafları silmiş ama eşinde var.dediDelil toplayin, o kadindan isteyin. Kocaniz vazgecirmeden her konuşmaları alin. Sonra kullanirsiniz, tazminat davasi açarsınız
Sadce görüncem biliyor kimseye diyemeznssil desin yüzü varmi demeye annesi bilse neler edecek kimbilir görüncem ne desin yatıştırmaya.calisyi iste köpekte olsa kardeşi bugün görüncem geldi beni dinledi sadece sakim ol anı karar verme dedi ne diyecek istegörümcenizin evinde yüzleşmişsiniz. Peki eşinizin ailesi ne diyor bu duruma herkes sus pus mu ?
Diyemem ki bu kadin olmasa başkası olurdu önemli olan bu kadar adi insanın içinde sadık kalmak degilmidir zaten görümcemde gelmiş.yok şöle o... bole sürtükler diyor da dedim abla benim kocamın sucu yokmu kadının yaptığı zaten yanlış ben onada soledin ama ben kendi hayatımdaki insana bakarim kadin zaten çirkef biri belli horoz gibi olan kocamın basını indirmiş sınırlı asabi biridir biri ona iftira atsa dünyayı başına yıkar dedim sen kadınla beni yuzlestiremedin kendi bile karşısına dikilemedin evliliğini mahvetti maden dikilseydin karşısına bunu yapmadı buna çıldırıyorum bana sesini yükseltip bağırmayı biliyordu ilk gün inanmayınca ben soķtan donupkalmis saatlerce ağlamışken bana hot hot konuşuyordu hic utanmadan anca kendime geliyorum beni arabadan ole.bi indirisi vardi yolda kadina goturemedi kadin azina edecekti cunku biliyordu goze alamadi bunu allah ikisininde belasini versin ne diyeyim ben kadini buyuk bi sokla ve herseyi anlatsin diye düzgünce dinledim kadin bana sevdim yalan yok dedi onun bana olan sevgisinden eminim dedi yalanlarına inanamıyor sadece ama bundan sonra onla isim olmaz yalanlarına daha kanmam dedi dahada konuşmak istemedim ama biseyi farkettim kadin beni ikna etmeye yönelik konuştu hep eşime kin kusarken herşeyi bak ben senin nasıl herşeyin biliyorum diyerek inandırmaya çalıştı beni
2018de bi kanun çıkmış 3. Şahısa yani kadına dava açamıyormuş.aldatılan kisi dogrumu acaba buEveeet, tabiiki dava açilabiliyor
Daha başka yasal haklarimiz da var ama bizler bilmiyoruz. Aranizda evlilik planı, evlilik vaadi gibi gelecekle ilgili planlar varsa (çocuk ismi hayali bile olur), siz yasalar önünde nişanli sayiliyorsunuz ve her iki taraf da evlilikteki gibi sadakat yükümlülüğü altina giriyor.
Sadakat yükümlülüğüne uymayan bedelini öder
Çünkü hiçkimse ihaneti haketmez. Ihanet eden kendine eder. Dürüstce yollar ayrilirsa ne ala, ama benim gibi 3 yilını harcar ve bu sürecte de son 1 yıl ihanet ederse vay geldi haline. İsmarladiğim yemeklere kadar yazdirdim dava dosyasina. Hatta iç çamaşırlarını almıştım en son, sen benim aldiğim donla beni mi aldatiyorsun dedim donun faturasina kadar eklettim avukatlarıma
Onun avukati kaç kez para teklif etti davayi geri cekmem için, ihaneti öyle bir ispatladim ki hem maddi hem manevi tazminat garanti gibi görunüyor.
"Ulan sen kimsin ki beni aldatçan dana!" cumlesini kibarca söyledim
Evet yazsam olur haklisiniz, diger arkadaslara da ilham olur.
Para gelsin hayır işliycem, ama kuruşunu dahi yedirmiycem o karaktersize. Hatta laf olsun diye evine icra yolluycam. Parasiyla degil mi vercem parasini yolluycamSirf pislik olsun
Evet erkek kardesim onu sahilde gordugunde ona dusman olmuştu kardeşimde suç var gibi döveceğim onu diyordu kendini çok sever beğenir.bana hep şu kadin baktı bu kadin bakti derdi he bi erkek senmi kaldın derdimAnladım....O kadın onla iletişimde olmaya devam eder kesin...Sevgisinden eminim diyor hala nasıl bu kadar akılsız ya bu kadınlar...Ne sevgisi kardeşim cinsellik için kullanmış işte adam...Ya sevgiyi ne sanıyor bazıları acaba...
Senin eşin narsist gibi geldi bana...Narsistler kendi yaptıkları ortaya çıkınca, normal erkekler gibi özür dileyip mahcup rolü yapmaz aksine karşı tarafa hakaret eder daha da kötü davranır...Ve narsistin büyük hatasını ortaya çıkarırsan sana kinlenir, mükemmeldi ya sen leke sürdün mükemmeliğine kirli donlarını ortaya çıkararak çünkü sana müthiş kinlebdi,birdaha da hayır gelmez artık ondan..Hatta barışıp devam edersen bu aldatmayı seni suçlamak için sürekli hatırlatır, senin yüzünden falan
Lütfen vazgeç bu evlilikten hayır yok sana herkese kolay kolay söylemem ama zaten konularına bakınca adam sürekli önüne gelen kadınla sohbet ve cinsellik peşinde esnaf komşusuna kadar...Çocuklarına baba da olamaz
18 yasinda evlendim o suanda 36 yaşında ben 29çok geçmiş olsun kardeşim, kötü bir olay yaşamışsınız ama bu kadar kendinizi heba etmeyin, zira çocuklarınız için ayakta olmak güçlü olmak zorundasınız,
1- boşanmak dünyanın sonu değil,
2- en büyük şansınız ailenizin arkanızda olması,
3- 29 yaş daha o kadar gençsiniz ki, herşeye yeniden sıfırdan başlayabilirsiniz
kaç yaşında evlendiniz, eşiniz kaç yaşında
Aslında içimden ikisinede küfretmek bela okumak ağzıma geleni söylemek geçiyor bi aci geliyor duygulanıyorum sonra geçiyor sskinlesiyorum ama gücüm hic yok kendime.kalmak istiyorum kabullenemiyorum dusundukce kafayi yiyecek gibi oluyorum kocam reddetdikce daha cok deli oluyorum hala aptaldın da aptalsinder gibi hala sacma sapan cevaplar verioy bana evet yaptım hi hata.aldattim diyemiyor dürüstce hala aptal sanmasinadeli oluyorum
Hayır ama en azından bunu bari inkar etmedi derdimHata yaptim dese, esinizi affedermisiniz ?
Hata yaparak sevisen bi benimki saniyodum.
Çok ilginçEveeet, tabiiki dava açilabiliyor
Daha başka yasal haklarimiz da var ama bizler bilmiyoruz. Aranizda evlilik planı, evlilik vaadi gibi gelecekle ilgili planlar varsa (çocuk ismi hayali bile olur), siz yasalar önünde nişanli sayiliyorsunuz ve her iki taraf da evlilikteki gibi sadakat yükümlülüğü altina giriyor.
Sadakat yükümlülüğüne uymayan bedelini öder
Çünkü hiçkimse ihaneti haketmez. Ihanet eden kendine eder. Dürüstce yollar ayrilirsa ne ala, ama benim gibi 3 yilını harcar ve bu sürecte de son 1 yıl ihanet ederse vay geldi haline. İsmarladiğim yemeklere kadar yazdirdim dava dosyasina. Hatta iç çamaşırlarını almıştım en son, sen benim aldiğim donla beni mi aldatiyorsun dedim donun faturasina kadar eklettim avukatlarıma
Onun avukati kaç kez para teklif etti davayi geri cekmem için, ihaneti öyle bir ispatladim ki hem maddi hem manevi tazminat garanti gibi görunüyor.
"Ulan sen kimsin ki beni aldatçan dana!" cumlesini kibarca söyledim
Evet yazsam olur haklisiniz, diger arkadaslara da ilham olur.
Para gelsin hayır işliycem, ama kuruşunu dahi yedirmiycem o karaktersize. Hatta laf olsun diye evine icra yolluycam. Parasiyla degil mi vercem parasini yolluycamSirf pislik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?