slm kızlar bu hafta pek giremiyorum inş haftaya böyle olmayacak dediğim gibi kilo da aldım inş düzelticem özür dilerim beni affedin ne olur
çelik anneee meraba
öyle giremiyorumde mek yokk :)
hadi bakalımm bekliyoruz paylaşımaaakaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bu hafta pek giremiyorum inş haftaya böyle olmayacak dediğim gibi kilo da aldım inş düzelticem özür dilerim beni affedin ne olur
....
dün yediklerimi yazayım bari kırk yılın başı -tatlicadiarzu-
sabah 1 bardak ılık süt (feci şiş bademciklerim,bişey yiyemedim başka)
ara 1 elma
öğle ızgara köfte,bir kase yoğurt
akşam çorba salata taze fasülye yemeği
2 saat sonra falan 1 bardak sekersiz kakaolu süt
sanirim bunyem yaptigim diyete ve hareketlere alisti.
aclik bile hissedemiyorum.
şok diyet yapmam gerekiyor galiba. ne tavsiye edersiniz?
...
bu haftayi bilmem ama haftay 1 . olucaz insallah. :hooray:
.....nrymn cigimin dedigi gibi saat basi su icicem inallah bugun.....
bu hafta 1. olsak çok iyidiiiÇok üzgünüm çoook
biz bildirim yapacaktıkkk
bu arada bu hafta neşemeşeye ayrdımcı oalbilri mi biriniz, yulafcım özellkle senden rica edecektim, çünki bu akşam köye gitmeye hazırlanıyorduk, bildirim yapacağımız tamamen çıkmış aklımdan:sm_confused:
...aynen böle olursun 5 günün sonundaaa. köyde yaşamadığıma dua ediyorum yoksa hastanelik vaziyette kilolu olurdum garanti :roflol::roflol:
ben anlam veremiyorum bu duruma. acaba yillarca su andaki kilomda oldugum icin mi bu kiloya direnc saglamis durumda vucudum.
.....doktorum 12 kilo almanı istiyorum gebeliginde dedi.ama ilk zamanlar az almam gerekiyor sonra daha çok alacagım için..bende dikkat etmeye çalışıyorum..valla gebe oldugumu ögrendikten sonra şunu ye bunu ye demeye başladılar..
dun kizisa cikolatali gofret verdi bi arkadas, icinde iki tane vardi. ben de dislerin curu dedim, bi tanesi vermedim.
az once farkettim ki, cebime atmisim. ya cok mahsun duruyodu cebimde, ben de onu afiyetle yedim. tabii o cok mutlu gorevini yerine getirdi lezzet oldu damagima ama nedense ben stres oldum. :bbo:
sadece bugün ki menünü beğendimmkaydirigubbakcemile510 Mart Salı
sabah: 1 poğaça, 1 ayran
öğlen: 1 poğaça, 1 nescafe
akşam: bol yeşil salata, fırında balık, 1 dilim kendi yaptığım ekmek, 1portakal
yarım saat yürüdüm, 3 kat okulda dört döndüm
11 Mart Çarşamba
sabah: az börek ( en fazla 4-5 çatal), 1 şekerli çay (sabah tahlil için hastaneye aç gittim elim ayağım titreyince bulabildiğim sadece bu olduğu için yemek zorunda kaldım klava:)
öğle: çeyrek simit
akşam: 1 kocaman kase bol yeşillikli patates salatası, 1 kesme şurupsuz yerinden revani (anneciğim yapmış, tatlı krizinde de olduğum için yedim, itiraf ediyorum klava:)
3 katı sürekli inip çıktım
12 Mart Perşembe
sabah: klasik kahvaltı, şekersiz çay, 1 dilim mısır ekmeği
öğlenlik yanıma 1 elma 1 kçük muz aldım yanına süt de alıp bunları yiyeceğim
akşama da ıspanak var, muhtemelen yoğurtlu inşallah. Akşamdan hazırlıklarını yaptım bugün vazgeçmeyeyim diye...
...Sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı resmen kötükedihüso
kızlar sagolun..anam bir gittik kızlar unutmuş beni ..bende gidiyorum işte..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günayın kızlar..
ben hala iyileşemeim.
eli gibi öksürüyorum..
bu arada süper bi hava var Ankarada..
saat 12 gibi kızımla yürüyüşe çıkıcaz.
çok heyecanlıyım :)
kızlar bende zayıflamak istiyorum ne zaman başlıyorsunuz :S
BEN geldim kepek ekmeğine sandiviç yedim bişey olurmu kiiii
göreceğiz yarınnnn:teytey:
bişi cik olmaz cnaımm :)
için rahat olsuna.s
not: kııızlar akşama köye doğru yola çıkıyoruz:teytey:
kilom aynı: 61,4
ancak bu hafta bildirim sırası bizde, bu konuda yulaf ve neşemeşeden yardımlarınızı bekiyorum, ve takımdaki tüm arkadşlarım bir takım gibi hareket etmeye davet ediyorum.
Sizleri çok seviyorum, kolaylıkalr diliyoruma.s.
yarın yapılıyor resmi olan...kızlar kilo bildirimi yarın mı yapılıyo pazartesimi anlamadım ben