• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlar ben de kendimle diyetimle dalga gececek bir seyler yazacaktim ama Kalliste'nin mesajiyla dalgaci modumdan ciktim. lutfen ankara'da olan arkadaslar iyice bi okusun, cevrelerine ulastirsinlar.

kilma gelince, benim boyle oluyor son iki ya da 3 haftadir. persembeden itibaren saliveriyorum kendimi. sonrada tartilma gunune iki gun kala acil dikkat ediyorum. bu sekilde ise ancak ayni kiloda kalabiliyorum.

ben 1 kilo almisim. simdi bunu persembeye kadar vermeye calisicam.

ama benim amacim kilomu korumak degil, yaza kadar biraz hafiflemek. o yuzden bakalim insallah bu gunden itibaren tekrardan diyete (1500 kalorilik duzenli beslenme diyelim daha dogrusu) baslamaya karar verdim. insallah uygularim.

hekes yazmış bende yazayım 84 bursa doğumluyum ama aslen artvinliyiz evlenene kadar 3 kez gelmiştim artvin e ve toplam 40 gün kalmıştım hiç sevmemiştim babama paramızla işgence çekiyoruz şöyle güzel bi tatil yöresine gitsek diyordum ama kader ağlarını ördü van çatak ta sınıf öğretmenliği yaparken eşimle tanıştırıldım ozaman 21 yaşındaydım 3-4 yıl evlenmeyi hiç düşünmezken 3 ay içinde evlendim ve artvine gelin geldim olduğun yer değil olduğun insanlar önemli derler şuan artvini çok seviyorum ve kesinlikle tayin istemeyi düşünmüyorum heee unutmadan bende gazide başladım ünv hayatıma ama dayanamayıp 2. yılımda bursa ya yatay geçiş yaptım bildiğiniz üzre 2.5 aylıkyakışıklı bi oğlum var yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

ya evet kaptancim, sen gelince biz gitmis oluyoruz bazen. ama seni okuyoruz merak etme sen bizim seker kaptanimizsin. :teselli: Şeniz

canim rakibem celikim hosgeldinŞeniz ozlettin kendini seker. ama ben cikiyorum. ara ara efe'nin fotolarini da eklemeyi unutma. cingoz cingoz bakiyodu bize.

herbalım ankarada olupta o msja duyarsız kalmak özellikle şuanda anne adayı olarak duyarsız kalmak mümkünmü..kötü oldum şuan rabbim kimseleri çaresiz bırakma..aradım o babayı maalesef makinaya baglamaışlar...durumun içaçıcı olmadıgını söyledi doktorla şuan da kan için bile birşey demiyormuş..yani her an durumun ne olacagı belli degil..ümitler tükenmiş gibi..

kızlar bugün nemi yedim.....
sabah klasik kahvaltı
öğlen boş geçtim...
akşamda yarım porsiyon fırında patates köfte, salata
saat 22.00 da bir elma
az öncede(24.00) dondurma yedim:utangac::utangac:.......... napayım yaaa çok canım çekticokacimcoook:icecream::icecream:...............neden kızıyorsunuz alla allaaa:mymeka::mymeka:................ağlarım bak......:a015::a015:

(kendimi nasıl suçlu hiissettiysem)

ben 1 kilo almisim.

ceza olarak bol su icicem, kabulse. kilo veren varsa tebrik ederim.

herbalcim sen istemiştin pazartesi tartılmayı.... hadi arkadaşım gayret..... yazın giyeceği güzel kıyafetleri düşün.....

slm takımcım slm herbal özledim kızlar ya muck muck ama oklavalarada hazırım kilo aldım çünkü ama bildirime kadar vermeye çalışacağım hepsi bilgisayarın suçu
kızlarr herkes hafta sonu ipin ucunu kaçırıyor sanırım....

kimse yazmiyor yahu ben de yazmicam =)

canım ben haftasonu pek giremedim. zamanım olmadı yazmaya... ancak şimdi bulabildim yazacak zaman... okuyup hemen çıktım.....

herbalcim bence temmuz 1 kadar 80 hatta 79 olabilirsin......
bence kendine bir hedef koy... kısa vadede hedefler olmasın bence uzun vadede koyarsan daha iii olur...
bak ben 86 kilo ile başlamıştım....1 martta... ve dedim ki 1 temmuzda 70 kilo olacağım.... ve ben 1 temmuzda 70 kilo idim..... en çokta giyeceğim kıyafetleri düşünerek motive olmuştum....

Günaydın kızlar

Dün yediklerim

aç karnına : cevizli su
08,30: 2 dilim kepekli ekmek,1 kk peynir,salatalık,yeşilçay
10,30: 1 yemek kaşığı kuru üzüm
12,00: 1 tas çorba,1 dilim ekmek
15,00: 1 elma
17,30: 1 tas çorba,1 dilim ekmek,sınırsız salata
19,00: 60 dakika yürüyüş
20,30: yeşilçay ,1 avuç leblebi

Günaydın kızlar

Dün yediklerim;
08;00; beyaz ekmek-labne peynir
10,30; grissini form çay
12,30; çorba - misket köfte
15,30; şekerli çay, 1 paket form büskivi :oklava: ama şekerim düştü galiba başım ağrıyodu sonra geçti :oklava:
17.00; grissini
akşam eve 10 da gittim; 1 kase çorba, 4 kayısı, süt

kilo vermeme ceza olarak işten eve yürüyerek gittim 50 dk sürdü. tam eve gitcektimki nişanlım tel açtı ümraniyeye gittik ordada baya dolaştık.
yemekten sonra 15 dk spor yaptımm bunun içinde 50 mekikte var.. (keşke hep böyle olsa) :içelim:

Back