• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yulafcim ya, hadi ben abarttim ama sen niye bu kadar az verdin acaba. sanki iyi gidiyodun canim ya. bi yerde bi terslik var, bi seyleri degistirmen mi lazim acaba gunluk listende :uhm:

ben de anlamadim canim. sanirim motivasyonum dustu. o etkiliyormus gibi geliyor bana. hormonlarimin calismasini etkiliyormus gibi geliyor stres.

napıyosunuz bi bakim dedim şekerler
nasıl gidiyor kilo verme durumları
tatlımmmm acill motivasyona ihtiyacımızz varr
bizim takımdan yulafın motivasyonu düşmüşşşşdelikafadulden

sevgili takım arkadşalrım, ben kondüsyon bisikleti almaya karar verdim evea.s
bilmiyoruma rtık benimle yarışmak isteyenelr bir kere aha düşünsün hehehehekaydirigubbakcemile2

ya kaptancim sen nerelerdesin?? hic goremedim mesaj senden.

yarin sabaha kadar bize sure verebilir misin yaa kaptan seker lutfen yaa?
geldimm herbalim burdayım burdayıma.s

ancaakk ben bugün tüm gün yürüyüş, alıuşveriş vs ile uğraştım ve evden kahvaltımı yapıp çıktım, o yüzden tartılamadım şekerler, bu haftalık ben de sabah bildirim yapacağım inş.a.s

selam kızlar......
bugün ne mi yedim....
sabah hayat kahvaltısı( aynı şeyleri yamıyorum kızlarrr takip edenler biliyor neler yediğimi)
akşam ise 5 ile 6 parça çiğ köfte ve üç ila dört kaşık barbunya bir de 4 ila 5 dilim peynirr yedim....
çok alakasızzz demi kızlarr.....

Slm kızlar kimse yok ama sizlere haber vermem gerekir...ben gebe yim aldım sonucu ama degerim düşük çıktıgını düşünüyorum yani bende bilmiyorujm şaşkınım...doktorumla konuşayım..sonra emin olacam...

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:harikaaaaaaa:teytey:
ama bu çok harika bir habeeeerrrrra.s.
tebriklerr mavişşşş denizim
Allahım çok şükür bir kez daha dualarımı kabul ettiğini gösterdim, şükürler olsun sanaa.s
sağlıkla gel minik cüvcüv :))
haydi bakalım hayırlı uğurlu olur inşaallah, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşaallah

ya kaptan kaptaaan, cik cik cik cik cik oratya cik, herseyi konusalim gel de acik acik. sositososito

kaptancim. ben ayni kilodayim.

ama basimdan ne badireler gecti bi bilseniz, sey ben var ya 1 kilo aldim, sonra da verdim haa bu hafta icinde oldu hersey :tomato:

bu hafta sonu kacamaklarina grupca bi cozum bulmak lazim yaa:1rolleyes:
çıktım canım burdayımm
kondüsyon bisikleti bakıyordum kendimeehihoyyyt
haftasonu kaçamaklaRImıııııkötükedihüso
birden fazla ki lar- ekini kulalndımnn
arkadaşlrr vücut tabi ki her an her gün diyette olma fikrine direniyor, o sebeple öğlen menümüzde belki bir parça kaçamak yapabilriz ama bir parça lütfen abarrtmayalıma.s

bugün ne oldu bizim takıma ya..
herbal sen nerelere kayboldun.
çeliğin de bilg bozukmuş galiba.
yulaf buralardadır kesin.
Khena desen evlilik hazılıklarındadır..
diğerleri de girip cıkıyor zaten arada..

off kocacım da zaten şehir dışında bugün..
canım sıkıldı...:delphin:

beni unutmuş anneciksenağlama
nerelere gideyimmsenağlama

05.03.2009 Persembe

10.30: 2-3 bardak su
11.00: 1 yumurta, 1 kucuk domates, yarim kk peynir, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
14.00: 1 kase domates corbasi
16.00: 3 grisini, 1 parca cikolata
18.30: 1 kase mercimek corbasi, 2 dilim kepek ekmegi
21.00-22.00 1 fincan sekersiz yesil cay, uyumadan elma sirkesi-bal-ilik su karisimi icilecek.

bol bol su. 60 dk yuruyus.

yulafcım çok beğendim lsiteni, böyle biraz metabolizmayı şaşırtmak lazım, mesela bir küçük çikolata, bir dilim kek, 1 parça börek,2 dilim sucuk vs ile
deilse hep diyetteymiş zihniyetine kapılıp kilo verme süreci szorlaşabiliyormuş daha bu sabah dinledim bir uzamandan televizyondaa.s

selam kaptan, sen ne yaptin bu hafta, ben mi goremedim. kac kilo ya da gram gitti seker?

daha belli deil şekerim, yarın sabah görülecek herşeeyyy
ancak itiraf etmem gerekir ki pirinç lapamın son öğününü yaamadım ben yaa :((
onun yerien bir de üstelik akşam saat 9. 30 da kurstan gelinceee
1 dilim mozaik pasta yediiimm, 1 dilim de böreksenağlama

ben de anlamadim canim. sanirim motivasyonum dustu. o etkiliyormus gibi geliyor bana. hormonlarimin calismasini etkiliyormus gibi geliyor stres.

stress yapmak yookkk:teytey:
herşey yolunda herşey normal, şunun şurasında 23 ay sonra hepimizii:dance: bu arkadaş gibi dans ediyor oalcağız inş.
hadi bakalım ha gayretttttt

selam kızlar......
bugün ne mi yedim....
sabah hayat kahvaltısı( aynı şeyleri yamıyorum kızlarrr takip edenler biliyor neler yediğimi)
akşam ise 5 ile 6 parça çiğ köfte ve üç ila dört kaşık barbunya bir de 4 ila 5 dilim peynirr yedim....
çok alakasızzz demi kızlarr.....

tatlım alakasız deil de ben yine öğlen öğünü olmamasına taktımn:uhm:
yani 1 paket altınbaşak o sunta bisküvilerden 1 tane de ayran içsen hıı??
ya da 1 tane küçük kakoluu süt:icecream:

Back