Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off(((( oglen siteye girilmiyordu. sonra iste yogunluktan unuttum. ins gec olmamistir.***1. TAKIM 571. ETAP***
chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7/74.5/0.2/% 0.13) gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Mirafatos (69.5/69.1/0.4/%0.57)
nil u mihr(70.6//% )
merkerdemus (64.5//%)kilosu sabit
minemelek2015 (54.4//%)
Saglikliyasamgunlugumm(62.8//%)kilosu sabit
Zensim(68/67.9/0.1/%0.15 )
Gunayfur(58.5/57/1.5/%2.56)
Fitblack(66.8/65.8/1/%1.49)
Bluegreeneyes(63.8/62.7/1.1/%1.72)
ShellShock(65.3//%)
1. takım ortalaması %
Haftaya listeye girecekler;
Uzunince(73.5/72.1/1.4/%1.9) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65
deadline
chihiro79 N nil u mihr M minemelek2015 ShellShock kızlar neredesiniz bildirim bekliyorum?? Bakın ortalamalar cok guzel siz de bildirim yapın ki ortalama düşmesin
gecen hafta 70.5***1. TAKIM 571. ETAP***
chihiro79 (60//%)kilosu sabitdeadline kaptnm yine bekliyorum ama kızlar bildirim yapmazsa taşıyabilir misin son dakika misafirim geliyor hazırlık yapmam lazım
Sevilay80 (74.7/74.5/0.2/% 0.13) gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Mirafatos (69.5/69.1/0.4/%0.57)
nil u mihr(70.6//% )
merkerdemus (64.5//%)kilosu sabit
minemelek2015 (54.4//%)
Saglikliyasamgunlugumm(62.8//%)kilosu sabit
Zensim(68/67.9/0.1/%0.15 )
Gunayfur(58.5/57/1.5/%2.56)
Fitblack(66.8/65.8/1/%1.49)
Bluegreeneyes(63.8/62.5/1.3/%2.03)
ShellShock(65.3//%)
1. takım ortalaması %
Canm yapisal midir nedir bende oyle olmustum ilk ay daha kilo almamisim bebekte mercimek kadar ne alaka ise benim karinda direk hamile karniydi herkes hamilemisin diyodu evt diodum kiminin 5aylik hamile hamileyim diyince sok oluyosun karni yok resmen biz niye ilk ayda oyle oluyoruz anlamadm genetik galiba bide benim gocuslerin sismisdi ilk aylarda daha direk gomleklerin gogus dugmeleri kapanmadi gomleklerin karin kismi kapaniyor goguz bir karis acik tam tersi olmali hamileyim ama ilginc kizlar senin karin yerine gogus sisiyo diyodu aayy onlar nasl olmustu oyle fuze resmen sende oyle bisey oldumuYa buda çok ilginç asyada da böyle olmuştu 5 haftalık bi fotom var görsen bu 6 aylık dersin bu da öyle karnımı bi görsen 6 haftalık değil 6 aylık gibi duruyo annemler görüntülü görüşmede şoka girdi kilo mu aldın diyolar aslında 63.80 ile başlamışım şu an 64 üm sadece 200 gr almışım ama karnım inanılmaz şiş üçüz varmış gibi üstelik çocuk daha 1 gram bile değil
cok sevindim canm bak iyiki gitmedingecen hafta 70.5
Bu hafta. 70
Fark. 0.5
yuzde. 0.7
Oooo harika canm 6lara veda edeceksin yakindaKızlar eve gelince yine tartildim :)
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 62.5
Fark 1.3
Yüzde %2.03
İnşallah canm ağzından bal damliyorOooo harika canm 6lara veda edeceksin yakinda
Kızlar eve gelince yine tartildim :)
Geçen hafta 63.8
Bu hafta 62.5
Fark 1.3
Yüzde %2.03
Canm yapisal midir nedir bende oyle olmustum ilk ay daha kilo almamisim bebekte mercimek kadar ne alaka ise benim karinda direk hamile karniydi herkes hamilemisin diyodu evt diodum kiminin 5aylik hamile hamileyim diyince sok oluyosun karni yok resmen biz niye ilk ayda oyle oluyoruz anlamadm genetik galiba bide benim gocuslerin sismisdi ilk aylarda daha direk gomleklerin gogus dugmeleri kapanmadi gomleklerin karin kismi kapaniyor goguz bir karis acik tam tersi olmali hamileyim ama ilginc kizlar senin karin yerine gogus sisiyo diyodu aayy onlar nasl olmustu oyle fuze resmen sende oyle bisey oldumu
Vuuuhuuuuuuuu
Göbek direk şişti de göğüsler de yavaş yavaş başladı canım ya ben onları küçültene kadad neler çekmiştim valla utanıyorum 6 haftalık demeye 5 aylık felan mı desem ki
sabahın telafisininyapmissin canm şimdi ben de kabak yapacağım eşim nöbete giderken götürsün diye 20 kişilik çorba yaptım gitti :)Kahvaltı
Kaşarlı tost 1 tane patatesli poaça domates çok açık çay
Ara
1 küçük kase dalından minik erikler ve 1 avuç dalından kayısı çağlası
Ara
2 büyük bardak az nescafeli süt
Akşam
Havuç ve kabak kavurması bool miktarda sarımsaklı yoğurt ile 3 ceviz 10 fındık
Spor
1 saat hamiş platesi, yarım saat yürüyüş.
Ben bitti zannediyordum yemekleri meğer eşim dolaba koymuş aferin ona ohh hazır ve hafif yemek yedim. Kızlar bugün telafi olarak kuru meyve hurma felan yemedim. Akşam acıkırsam ananas ile sade maden suyunu robottan geçirip içmeyi planlıyorum. Ananasın ödem söktrücü etkisinden faydalanmak için.
Başınız sağolsun canm Allah rahmet eylesinHanimlar cok ozur dilerim buraya giremedim malesef babaannemi kaybettik bir sure ara vermek istiyorum izninizle
Hanimlar cok ozur dilerim buraya giremedim malesef babaannemi kaybettik bir sure ara vermek istiyorum izninizle