• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kahvalto: 70grm peynir,3ceri domates ,3zeytin,1dilim tambugday,cay

Ara:turk kahvesi,1gunkurusu

Oglen:300grm cilekli yogurt

Ara:7çilek,1kayisi

Aksm: kuzu sac kavurma 200gr,bolca coban salata,1servis kasigi pirinc pilavi

Ara:kakaolu sut

:spor:
1 saat kondisyon bisikleti
50mekik
120 ic bacak (cember ile)
120 gogus (cember ile)
:KK200: simdi disardaym kizlar :KK25:

Keşke bende et pişirebilsem yaaa. Afiyet olsun canım menü çok güzel spor zaten güzel. Bişey sorcam 300 gr yoğurda ne kadar çilek koyuyosun canım? Tadı nasıl oluyor? Birde bal ilave ediyor musun?

bugünkü menüm

sabah öncesi

1 bardak bol kakaolu badem sütü
2 hurma

sabah
14 yk soya kıyması
5 yk tb makarna-sade
salata

ara
1 maden suyu
1 fincan türk kahvesi

öğle
çiğ bezelye- yapmaya üşendim ayıklayıp yedim poşetin içinden :KK70: :KK70:
1 armut
7 çiğ kaju

ara
1 kupa yeşil çay

akşam
domates,salatalık,biber
2 yk badem peyniri
5 zeytin
3 yk avokado ezmesi
3 dilim tb ekmek

2 litre su

gececi olunca gecem gündüzüm birbirine karıştı kızlar ondan sabah akşam yer değiştirmiş gibi oldu :KK70: neyse bu hafta düzenli olacağım :-)

Allah seni emi bezelyeye ne güldüm yaa :KK70:

sabahı es geçiyorum açıkladığın için menün gayet iyi bir tek nescafe hoşuma gitmiyor :KK43: tarçınlı süt içsen daha iyi olur sanki, tatlı krizlerini de baya azaltır

:super:

Canım tarçını pek sevmiyorum bugün türk kahvemi içmedim onun yerine tercih ettim ama zaten sadece kokusu olecak kadar az atıyorum. Soğuk kaheyi seviyorum canım ya. Şekersiz içmeye zor alıştım zaten bari arada canım istediğinde içeyim. Bebek açısından da günde iki fincan kahveye izin veriliyor yani ben hiç çay içmeyen biri olduğum için o konuda da rahatım. :KK39: Ankaraya gidince kafeinsiz kahve alıcam.

Keşke bende et pişirebilsem yaaa. Afiyet olsun canım menü çok güzel spor zaten güzel. Bişey sorcam 300 gr yoğurda ne kadar çilek koyuyosun canım? Tadı nasıl oluyor? Birde bal ilave ediyor musun?

Canım tarçını pek sevmiyorum bugün türk kahvemi içmedim onun yerine tercih ettim ama zaten sadece kokusu olecak kadar az atıyorum. Soğuk kaheyi seviyorum canım ya. Şekersiz içmeye zor alıştım zaten bari arada canım istediğinde içeyim. Bebek açısından da günde iki fincan kahveye izin veriliyor yani ben hiç çay içmeyen biri olduğum için o konuda da rahatım. :KK39: Ankaraya gidince kafeinsiz kahve alıcam.
5-6 cilek bir iki cay kasigi bal canm

Ay canm ya aklimdan yerken gecti valla dedim yazinca yesilin cani cekermi acaba hamile diye tuh ya :KK43: piserken kokusu filan kotu mu yapiyo seni canm

Yok canım merak etme canım istemedi. :KK200: Evet pişerken koku oluyor ya o kokudan dolayı yapamıyorum. Annem felan yaparken mutfağı kapatır camları açar öyle yapar. 1 2 kere et koktu bana öyle bi kaç yıl hiç et yiyemedim. Fırında ya da mangalda yapabiliyorum çünkü fırına atıp mutfktan kaçıyorum :KK48: ama fırında ancak kemikli et oluyo hiç kavurmayı denemedim muhtemelen olmaz eğer deneyen varsa bana tarif verin de deneyeyim.

Yok canım merak etme canım istemedi. :KK200: Evet pişerken koku oluyor ya o kokudan dolayı yapamıyorum. Annem felan yaparken mutfağı kapatır camları açar öyle yapar. 1 2 kere et koktu bana öyle bi kaç yıl hiç et yiyemedim. Fırında ya da mangalda yapabiliyorum çünkü fırına atıp mutfktan kaçıyorum :KK48: ama fırında ancak kemikli et oluyo hiç kavurmayı denemedim muhtemelen olmaz eğer deneyen varsa bana tarif verin de deneyeyim.
Canm haslama cok agir kokar ama kavurma da haslamadaki gibi eve oyle agir agir bir koku dolmuyor seni haslama kokusu oyle yapmistr bende haslamanin kokusuna gelemiyorum kotu oluyorum kavurmada oyle bir sikinti olmuyor normal kavurmayi dene istersen ;)

Bu günkü menü
Sahur 2 dilim bayat ekmek pizzacı(daha tobe sahurda yapmam :( ), yarım dilim peynir, domates salatalık, 1 kayısı, 1 hurma
İftar 3-4 kaşık zeytinyağli kabak yarım kase yoğurt ( midem bulandı daha fazla yiyemedim)
Yarım saat sonra bir kupa kahve 2 kuru kayısı 1 hurma 5-6 beyaz leblebi
Ara 1 fincan ananasli yeşil çay
Su 2.5 litre
Spor 30 dk bisiklet
Plates çemberi ile 50 kol 50 bacak ilk yapınca 30lardan sonra kaslarda alevler hissettim :D

Canm haslama cok agir kokar ama kavurma da haslamadaki gibi eve oyle agir agir bir koku dolmuyor seni haslama kokusu oyle yapmistr bende haslamanin kokusuna gelemiyorum kotu oluyorum kavurmada oyle bir sikinti olmuyor normal kavurmayi dene istersen :KK66:

Yok canım kavurma da kokuyo bana :KK43:

AC126F3B-2DAA-4BC6-89C6-77C6F7F2AF50.jpeg Bugün ki menüm kızlar son ara biraz fazla oldu sanki ama tüm gün olarak fena değildi sanki:)

Ya kizlar magici goren var mi:KK64: sanki ortaliklarda yok nerde?
:KK25: heeyyy magickk magickk nerdesn canm ?

Gercekten hiç sesi çıkmadı nerelerdesin magickk magickk

Bende merak ettim nerelerde benim eşim:)
:KK25:Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya :cry:hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldi

tamam canım o zaman :anne::KK200:

Back