- 7 Ağustos 2016
- 4.616
- 17.407
- 208
aferin sana severiz biz bilinçli hastalarievet yapmıyorsunuz biliyorum reçetem kapı gibi yanımda hıh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aferin sana severiz biz bilinçli hastalarievet yapmıyorsunuz biliyorum reçetem kapı gibi yanımda hıh
aferin sana severiz biz bilinçli hastalari
Kahvalto: 70grm peynir,3ceri domates ,3zeytin,1dilim tambugday,cay
Ara:turk kahvesi,1gunkurusu
Oglen:300grm cilekli yogurt
Ara:7çilek,1kayisi
Aksm: kuzu sac kavurma 200gr,bolca coban salata,1servis kasigi pirinc pilavi
Ara:kakaolu sut
1 saat kondisyon bisikleti
50mekik
120 ic bacak (cember ile)
120 gogus (cember ile)
simdi disardaym kizlar
bugünkü menüm
sabah öncesi
1 bardak bol kakaolu badem sütü
2 hurma
sabah
14 yk soya kıyması
5 yk tb makarna-sade
salata
ara
1 maden suyu
1 fincan türk kahvesi
öğle
çiğ bezelye- yapmaya üşendim ayıklayıp yedim poşetin içinden
1 armut
7 çiğ kaju
ara
1 kupa yeşil çay
akşam
domates,salatalık,biber
2 yk badem peyniri
5 zeytin
3 yk avokado ezmesi
3 dilim tb ekmek
2 litre su
gececi olunca gecem gündüzüm birbirine karıştı kızlar ondan sabah akşam yer değiştirmiş gibi oldu neyse bu hafta düzenli olacağım
sabahı es geçiyorum açıkladığın için menün gayet iyi bir tek nescafe hoşuma gitmiyor tarçınlı süt içsen daha iyi olur sanki, tatlı krizlerini de baya azaltır
Eki Görüntüle 2150407 blonde ambition tatlım cemberi gözümün önüne koydum çocukla oyun faslını bitirince sporumu yapacağım once bisiklet sonra çember
5-6 cilek bir iki cay kasigi bal canmKeşke bende et pişirebilsem yaaa. Afiyet olsun canım menü çok güzel spor zaten güzel. Bişey sorcam 300 gr yoğurda ne kadar çilek koyuyosun canım? Tadı nasıl oluyor? Birde bal ilave ediyor musun?
Allah seni emi bezelyeye ne güldüm yaa
Canım tarçını pek sevmiyorum bugün türk kahvemi içmedim onun yerine tercih ettim ama zaten sadece kokusu olecak kadar az atıyorum. Soğuk kaheyi seviyorum canım ya. Şekersiz içmeye zor alıştım zaten bari arada canım istediğinde içeyim. Bebek açısından da günde iki fincan kahveye izin veriliyor yani ben hiç çay içmeyen biri olduğum için o konuda da rahatım. Ankaraya gidince kafeinsiz kahve alıcam.
5-6 cilek bir iki cay kasigi bal canm
Ay canm ya aklimdan yerken gecti valla dedim yazinca yesilin cani cekermi acaba hamile diye tuh ya piserken kokusu filan kotu mu yapiyo seni canm
Canm haslama cok agir kokar ama kavurma da haslamadaki gibi eve oyle agir agir bir koku dolmuyor seni haslama kokusu oyle yapmistr bende haslamanin kokusuna gelemiyorum kotu oluyorum kavurmada oyle bir sikinti olmuyor normal kavurmayi dene istersenYok canım merak etme canım istemedi. Evet pişerken koku oluyor ya o kokudan dolayı yapamıyorum. Annem felan yaparken mutfağı kapatır camları açar öyle yapar. 1 2 kere et koktu bana öyle bi kaç yıl hiç et yiyemedim. Fırında ya da mangalda yapabiliyorum çünkü fırına atıp mutfktan kaçıyorum ama fırında ancak kemikli et oluyo hiç kavurmayı denemedim muhtemelen olmaz eğer deneyen varsa bana tarif verin de deneyeyim.
Canm haslama cok agir kokar ama kavurma da haslamadaki gibi eve oyle agir agir bir koku dolmuyor seni haslama kokusu oyle yapmistr bende haslamanin kokusuna gelemiyorum kotu oluyorum kavurmada oyle bir sikinti olmuyor normal kavurmayi dene istersen
Gercekten hiç sesi çıkmadı nerelerdesin magickk
basin sagolsun canim. Allah rahmet eylseinHanimlar cok ozur dilerim buraya giremedim malesef babaannemi kaybettik bir sure ara vermek istiyorum izninizle
Gercekten hiç sesi çıkmadı nerelerdesin magickk
Selam kızlar giremedim kaç gündür diş ağrısı çekiyorum birde kız hasta geceleri uyumuyor huysuz sürekli ağlıyor birde ramazan olunca sıkıntı oldu uyukluyorum sürekli yani hem sağlıksız besleniyorum gerçekten depresyona girdim resmen ya hem çocuk hem kendim düzene sokayim öyle gelicem kızlar hepsi üst üste geldiBende merak ettim nerelerde benim eşim:)
tamam canım o zamanKeşke bende et pişirebilsem yaaa. Afiyet olsun canım menü çok güzel spor zaten güzel. Bişey sorcam 300 gr yoğurda ne kadar çilek koyuyosun canım? Tadı nasıl oluyor? Birde bal ilave ediyor musun?
Allah seni emi bezelyeye ne güldüm yaa
Canım tarçını pek sevmiyorum bugün türk kahvemi içmedim onun yerine tercih ettim ama zaten sadece kokusu olecak kadar az atıyorum. Soğuk kaheyi seviyorum canım ya. Şekersiz içmeye zor alıştım zaten bari arada canım istediğinde içeyim. Bebek açısından da günde iki fincan kahveye izin veriliyor yani ben hiç çay içmeyen biri olduğum için o konuda da rahatım. Ankaraya gidince kafeinsiz kahve alıcam.