• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canm gecen baharda ben salona giderken lastikle yapiyordum en serti bile bu sekide zorlamiyordu suan evdede lastigim var ama lastikli hareketler kolumda hic agri yapmiyor ama cemberli olanlar baya agri yapiyor ben hepsi kullandm bana en sert bve zorlayici cember geldi en iyi sonucuda onla aldm simdi ivana sertin neden hicbiti cember kadar etkili degil dedigini iyi anladm ben :KK66:
Dur kıızzz akşam dolabın üzerinden alayım çemberi :D nasıl da ballandıra ballandıra anlattın :D

ayy canım tebrikler takım arkadaşım çok sevindim :nazar::spor::KK45:

çok sağ ol canım düşünmen yeter :anneadayı: buralarda bulunmaz mı o hurmadan? illa her şeyi tadacağım işte :KK70:

hadi yakala da heyecan olsun biraz aa arayı açtırıyorsunuz bana bu kadar :p:p :-)

:cool::cool::cool:

Bilmiyorum ki varmıdır canım ama gerçekten gönderebilirim. :KK200:

Canm gecen baharda ben salona giderken lastikle yapiyordum en serti bile bu sekide zorlamiyordu suan evdede lastigim var ama lastikli hareketler kolumda hic agri yapmiyor ama cemberli olanlar baya agri yapiyor ben hepsi kullandm bana en sert bve zorlayici cember geldi en iyi sonucuda onla aldm simdi ivana sertin neden hicbiti cember kadar etkili degil dedigini iyi anladm ben :KK66:

O hareketten harekete değişir canım birde lastiği tuttuğun mesafeye göre değişir. Ben hepsini ayrı ayrı seviyorum zaten buraya geldiğimden beri söylüyorum sıkılaşma konusunda platesin yerini hiçbişey tutmuyor bana göre. Artık sende bir platesçisin :KK73::KK73::KK73: insan onun farkını görünce bırakamıyor. Ben bi ara tv izlerken bile bacaklarımın arasına top koyup sıkıştırıyodum :KK70: hayırlısıyla ankaraya bi gidelim geçeceğim o günlere zaten pelvik kaslarını da çalıştırıyor iç bacak hareketi doğuma hazırlıyor inşallah yine bacaklarım kalınlaşmadan tamamlarım hamileliği :KK68:

Dur kıızzz akşam dolabın üzerinden alayım çemberi :KK70: nasıl da ballandıra ballandıra anlattın :KK70:

Dolabın üzerine koyman hata olmuş canım çıkar hemen çıkar :KK6: valla ortalık iyice kızıştı ay bir kızıyorum ki sizlere kışın nerdeydiniz ya ben şimdiye 59 u görürdüm

o kaçamaklara rağmen yarım kilo vermişsin :oha::oha:
onlar olmasa 1 kilo olurdu kesin fatoş ben sana söyleyeyim olsun canın sağ olsun bu hafta daha iyi olacağız :KK36::KK36:
Canm dun o kacamaklarin iki kati kalori yaktm zaten ;) spor yapmayan biri evet o kacamakla veremez yapan biride okacamakla zaten 1 kiloyu cok rahat verir kalori hesabina gore zaten benim yaptigm spor hic diyetsiz haftada 1 kiloya denk geliyor 7700kalori= 1 kilo ya ;) ama biraz giden kadar vucada kas katmak birde bazi gun zaten diyet yapmiyor gibi kalori almak la 500-700grm arasi oluyor tabi bugunki odemi atinca zaten yarn viraz daha gider ;)

Canm dun o kacamaklarin iki kati kalori yaktm zaten :KK66: spor yapmayan biri evet o kacamakla veremez yapan biride okacamakla zaten 1 kiloyu cok rahat verir kalori hesabina gore zaten benim yaptigm spor hic diyetsiz haftada 1 kiloya denk geliyor 7700kalori= 1 kilo ya :KK66: ama biraz giden kadar vucada kas katmak birde bazi gun zaten diyet yapmiyor gibi kalori almak la 500-700grm arasi oluyor tabi bugunki odemi atinca zaten yarn viraz daha gider :KK66:

Bu hafta diyetisyene gidince bi saunayı düşün canım

Dur kıızzz akşam dolabın üzerinden alayım çemberi :KK70: nasıl da ballandıra ballandıra anlattın :KK70:
Valla canm ben harika fayda gordum herkes gorsun yani bu sonucu hic bisey ile almadm lastk yapiyodum plank filan hep yapiyodum buraya yaziyodum zaten ondan bu kiloda bile kollarm 28 cm de yoksa 30un ustunde olmasi lazm ama cemberle sonuc harika heleki ic bacaga boyle etki yapilacak bir sey bulummaz ama canm bir kac haftada gogsum 8cm incelmis :oha: sok oldum bu sadece cember ile oldu canm yoksa ben bisiklet yada kosu sonrasi bazi plates hareketleri hep yapiyodum burda gormussundr ara ara hep sguatms plankmis kopruymus daha bir suru sey ama bu cember sonrasi gogus ve bacakda direk aynaya bakip :oha: diyosun kollarada cok iyi ben kol fazla yapmiyorum cunku zaten kiloma gore ince kolum ;) nereye ihtiyacin varsa orana calis canm kesin al

Bu hafta diyetisyene gidince bi saunayı düşün canım
Canm soyle dusundum tatile cikinca kosu bandi bisiklet filan burda kalacak ama bu cember ile lastik yer bile kaplamayan yok gibi bisey elbiselerin arasina valize aticam bunlari orda bol bol yuzerim zaten yuzme+plates cemberi+sauna tatilde de bu sekil yapayim programi diyorum ;) simdi diyetisyende zaten her gittigmde kan dolasimi hizlandirici ve odem atici masaj yaptiriyorm ya sauna obur ay baslrm ;)

Valla canm ben harika fayda gordum herkes gorsun yani bu sonucu hic bisey ile almadm lastk yapiyodum plank filan hep yapiyodum buraya yaziyodum zaten ondan bu kiloda bile kollarm 28 cm de yoksa 30un ustunde olmasi lazm ama cemberle sonuc harika heleki ic bacaga boyle etki yapilacak bir sey bulummaz ama canm bir kac haftada gogsum 8cm incelmis :oha: sok oldum bu sadece cember ile oldu canm yoksa ben bisiklet yada kosu sonrasi bazi plates hareketleri hep yapiyodum burda gormussundr ara ara hep sguatms plankmis kopruymus daha bir suru sey ama bu cember sonrasi gogus ve bacakda direk aynaya bakip :oha: diyosun kollarada cok iyi ben kol fazla yapmiyorum cunku zaten kiloma gore ince kolum :KK66: nereye ihtiyacin varsa orana calis canm kesin al

Yaaa benim istediğim setin istediğim rengi yok :KK70:

Valla canm ben harika fayda gordum herkes gorsun yani bu sonucu hic bisey ile almadm lastk yapiyodum plank filan hep yapiyodum buraya yaziyodum zaten ondan bu kiloda bile kollarm 28 cm de yoksa 30un ustunde olmasi lazm ama cemberle sonuc harika heleki ic bacaga boyle etki yapilacak bir sey bulummaz ama canm bir kac haftada gogsum 8cm incelmis :oha: sok oldum bu sadece cember ile oldu canm yoksa ben bisiklet yada kosu sonrasi bazi plates hareketleri hep yapiyodum burda gormussundr ara ara hep sguatms plankmis kopruymus daha bir suru sey ama bu cember sonrasi gogus ve bacakda direk aynaya bakip :oha: diyosun kollarada cok iyi ben kol fazla yapmiyorum cunku zaten kiloma gore ince kolum :KK66: nereye ihtiyacin varsa orana calis canm kesin al
Benim evde var canm 6-7 sene önce almıştım :olamaz: ama gel.gor ki kullanmadım :sinirli::sinirli: kullanmam lazım sen yaptıkça motive oldum yapacağım :KK36:

Canm soyle dusundum tatile cikinca kosu bandi bisiklet filan burda kalacak ama bu cember ile lastik yer bile kaplamayan yok gibi bisey elbiselerin arasina valize aticam bunlari orda bol bol yuzerim zaten yuzme+plates cemberi+sauna tatilde de bu sekil yapayim programi diyorum :KK66: simdi diyetisyende zaten her gittigmde kan dolasimi hizlandirici ve odem atici masaj yaptiriyorm ya sauna obur ay baslrm :KK66:

İyi düşünmüşsün canım baya etkili olur o zaman. :rapci:

Dolabın üzerine koyman hata olmuş canım çıkar hemen çıkar :KK6: valla ortalık iyice kızıştı ay bir kızıyorum ki sizlere kışın nerdeydiniz ya ben şimdiye 59 u görürdüm
Hemen cikaracagm canm akşam :KK52: eğer akşama yatılı misafirim olmazsa yaparım :KK51:
Aynen canm ortalık çok güzel karıştı süper gazlar var :D uçuracak gazlar :D

***1. TAKIM 571. ETAP***

chihiro79 (60//%)
Sevilay80 (74.7/74.5/0.2/% 0.13) gecen hafta bildirimde bulunmadigi için yüzdesi 2ye bolundu
Mirafatos (69.5/69.1/0.4/%0.57)
nil u mihr(70.6//% )
merkerdemus (64.5//%)kilosu sabit
minemelek2015 (54.4//%)
Saglikliyasamgunlugumm(62.8//%)kilosu sabit
Zensim(68/67.9/0.1/%0.15 )
Gunayfur(58.5/57/1.5/%2.56)
Fitblack(66.8/65.8/1/%1.49)
Bluegreeneyes(63.8/62.7/1.1/%1.72)
ShellShock(65.3//%)

1. takım ortalaması %

Haftaya listeye girecekler;

Uzunince(73.5/72.1/1.4/%1.9) yeni üye takıma geliş tarihi:14 Mayıs, başlangıç kilosu:75, hedef:65
deadline deadline

chihiro79 chihiro79 N nil u mihr M minemelek2015 ShellShock ShellShock kızlar neredesiniz bildirim bekliyorum?? Bakın ortalamalar cok guzel siz de bildirim yapın ki ortalama düşmesin :KK51:

Yaaa benim istediğim setin istediğim rengi yok :KK70:
Benil cemberim lastiklerim birde 1kiloluk dambilim fusha pembesi cok tatli bide daha yuksek kiloluk dambillar var onlari calismiyorum onlar fistik yesili gibi fosforlu bir ton varya o renk onlari sen calis diyom esime ama nerde adam su icmek icin su sisesini zor kaldiriyor:KK70: zitligin bukadari

Hep böyle söylerler ama sonra veren gider veren gider :cry: bende dobiş dobiş yuvarlanırım buralarda :KK42:
Yok ca ben kas yaparak ilerliyorum ya yavas gidiyorum bide ideal kiloma verincede diyeti birakp sadec spor ile devam edicem birlikte takiliriz:KK19: daimi takim arkadasim benim:KK50:

Benil cemberim lastiklerim birde 1kiloluk dambilim fusha pembesi cok tatli bide daha yuksek kiloluk dambillar var onlari calismiyorum onlar fistik yesili gibi fosforlu bir ton varya o renk onlari sen calis diyom esime ama nerde adam su icmek icin su sisesini zor kaldiriyor:KK70: zitligin bukadari

Yok ca ben kas yaparak ilerliyorum ya yavas gidiyorum bide ideal kiloma verincede diyeti birakp sadec spor ile devam edicem birlikte takiliriz:KK19: daimi takim arkadasim benim:KK50:

Bende sırf eşimde çalışsın diye kapsamlı bi set almayı düşünüyorum akşam gelsin bi konuşayım bakalım çalışırım derse onu alıcam buraya gelsin benimkileri götürürüm yok derse kendime göre olanları alıcam sadece. Ama ben mor set istiyodum evdekileri ayrı ayrı aldığım için biri mor biri yeşil biri pembe alakasız. Pembeyi de sevmiyorum turkuaz seti alıcam büyük ihtimal. Bırakmayın beni :KK19: bak yoksa kilo alsınlar da gelsinler yanıma derim ona göre :KK70::KK70::KK70: ayyy yakadan paçadan kötülük aktı resmen :KK70::KK70::KK70:

Benim evde var canm 6-7 sene önce almıştım :olamaz: ama gel.gor ki kullanmadım :sinirli::sinirli: kullanmam lazım sen yaptıkça motive oldum yapacağım :KK36:
Kesin yap canm sende benim gibi bisikletcisin ya ondan sanada bu lazmdr kesin ;) cunku ben tum yil her gun bisiklet surunce bacaklarim suan on arka ve dis yan kisimlari gepgergin harika oldu gram selulit yok puruz yok bacak arkalrima bakinca cok kutlu oluyorum ama gel gor ki ic bacagi calistirmayin ca o ac kapa gibi plates hatreketleri okdar etki etmedi ic bacaklarda gerginlik olmadi ordan mutsuz oldum cok arastirdim en etkili bunu diyorlar araya sokup sikistirip birakiyorsun ya canm ona baslayinca 2 haftada direk gozle gorulur bir gerginlik oldu ic bacagimda bide gogus diklestirme hareketleri ve birbirine yaklastirma hareketleri de ayni sonucu yapti:nazar: netten cemberli videolari biraz baksana bir canm:KK200: videolar ile yap bir kac hafta icinde cok mutlu olursun:KK36:

Back