Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

-bugünkü menüm-

sabah
domates,salatalık,kapya
3 yk badem peyniri
5 yeşil zeytin
1.5 dilim tb ekmek

ara
1 fincan türk kahvesi

öğle
2 kuru incir
2 ceviz
10 çiğ fıstık

akşam
7 yk fasulye yemeği
3 kepçe mercimek çorba
2 dilim tb ekmek
salata
1 maden suyu

ara
yapınca yazacağım

2 litre su

Menuye diyecek bişey bulamadım su anda canım

çok güzel canım ben de erken kapatıyorum günü bu aralar

harika

N nil u mihr Black çok açıklayıcı yazmış takımlarda kaptan üyeleri her an her dk kontrol edecek diye bir kural yok ha her takımın kendince kuralları var amaamanın dediğin gibi olan takımlar da var ama black anlatmış bu yüzden kavgalar gürültüler takım kapanmaları falan çok oldu ha sahgul kaptannhala devam ediyor ama artık o takımda senin dediğin kadar disiplinli mi bilmiyorum çünkü bu şekilde çok zor kaptanlık yapmak sonuçta biz burda diyetisyen yada yaşam koçu değiliz işimiz de değil para falan da almıyoruz sadece hepimiz motive olmaya çalışıyoruz bunun içinde duzen saglanmasi icin birilerinin bazı konularda genel şeyleri yapmasi lazim ki herkes kendinden sorumlu öncelikle ama menünü sen yazmazsan kaçamak yaptığını bilemeyiz burda suç senin menünü yazmak senin görevin sen menünü yazsan kaçamak yapınca kimse seni uyarmasa haklı olursun inan çok zor oluyor bu kadar işin arasında takip etmesi ki ona rağmen elimden geleni yapıyorum kızlar da yapıyor hiç birinin ortadaki menüye yorum yazmadığını görmedim

aayyyy vahiy e sesli güldüm

Canim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ya canım ne zamandr sorucam unutuşorum ne arazisine çıkıyosun maliyeci misin sen?

ay Y YesilinBuyusu bütün sayfalri kaplamissin ayni seyler oku oku bitmiyor alintilar hala felaket senden bir tane yi zor idare ediyorduk ikitane olunca site çöktü

Ay aşkolsun yaaa ne güzel işte yakında tüm kk yğ ele geçireceğim ben sizi zamanında ben gizli ajanım diye uyarmıştım

Hani ne yemişsin canım ya bide çok yiyorum diyosun

Evet kızlar selamlar herkese

Hadi canım inşallah bu bir takım ruhu
Bugünkü menüm ben yine karatayimsi beslenmeye geçtim kızlar malum ramazan da geliyor iki övüne alıştırayım dedim kendimi
Kahvaltı klasik karatay 2 ceviz
Ara 1 hurma sade türk kahvesi
Akşam patlıcan yemeği bir kase çorba yeşillik 1 kase yoğurt
2.5 lt suyum bitti
40 dk sporumu ve mekik plank sağa sola eyilme egzersizini yaptım evet süperiz

akşam çok doldurdum gibi geldi diyetisyen çorba olunca ekmek olmayacak dedi hem 3 kepçe çorba hem 2 dilim ekmek acaba çok mu oldu dedim
evet diyetiayenler öyle diyor da okadar her zaman uyamiyoruz canm benimki bide 2 öğün ve iki gün ust uste aynı şey yenmiycek diyo ben hergün aynı kahvaltiyi yapıyorum

ayy bugün sen de yakıyorsun
bugün süperiz kızlar kötü menü görmedim pek, Y YesilinBuyusu bir tek lahmacun vardı işte ama o da şu taşınmada çok normal canım ben işte bir taşındım 6 ayda düzenimi oturtamadım sen yine çok iyisin

menun guzel canim. tavuk miktari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…