- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
olsun bak ne güzel sağlıklı şeyleri aşermeni sağlıyoruz iştegöndeririz gerekirse,ben 1 kasa alıyorum her seferinde olgunlaştırıp olgunlaştırıp yiyorum ayrıca hamişliğin de tadını çıkar tabii
İnşallah sağlıklı olalım de çıkrırız inşallah
canım alıntılarda sorun yok yeşil'e bir şey olduama şimdi düzeldi gibi olmadı etiketleyip cevap ver
Ya ben kaç gündür diyorum ama sizlere benim girdiğim site farklı değişmiş yenilenmiş
Sanırım ben sitenin ayarlarını bozdum
Ahaaaahaaa çabuk git burdan zaten hamilesin hadi hamislerin grubuna yakında toptan çökecek bu site senin yüzündenSanırım ben sitenin ayarlarını bozdum
Evet ya yeşile bişey oldu canım hamile ya heralde ondan
yok canım indim sağlık ocağına gittim napıyım bende vuramam vurulana da bakamamay valla kızma bence eşine ben olsam ben de tövbe vuramam
İyiyim canım hiç hamileymişim gibi gelmiyor karın ve kasık ağrım bittiXeroderma_pig canım nasıl gidiyor? Burda takip ettiğin hamişlik grubu vr mı? Ben ocak anneleri ğrubuna yazacktım yazamadım.
İyiyim canım hiç hamileymişim gibi gelmiyor karın ve kasık ağrım bitti
Haftaya doktor kontrolünü heyecanla bekliyorum
2019 ocak annelerini takip ediyorum ara ara yazıyorum
Sen nasılsın testi tekrarladın mı canım
Ahaaaahaaa çabuk git burdan zaten hamilesin hadi hamislerin grubuna yakında toptan çökecek bu site senin yüzünden
Y YesilinBuyusu dinlen canım düşük tehliken geçer umarım benim dr hiç progesteron baktırmadı merak ettim şimdi
Gene bhcg baktırasım var :)
Benim dr kese için çağırmadı 15 mayısa randevu verdi 6+2 oluyoruz.Xeroderma_pig bende çok önceden yumurtlama dönemim diye haftaya randevu almıştım perşembe günü sabah. Benim doktor baya yoğun 1 ay sonraya anck randevu bulabiliyosun bakalım daha erken gitmem gerekmez ise haftaya gidicem kalbini duyarım diye ümitliyim ama belli de olmaz. Ama sen duyarsın büyük ihtimal.
menu paylasiminda 2.haftan dolunca listeye girebiliyorsun canm sadece menü takibi için menunun altinaHahah alemsiniz :) eger gun icinde odulunuzu yakiyorsaniz bir seycik olmaz ama ben bi yaklasirsam o odullere kendimi kaptiririm diye uzak duruyorum
Ayni dertten muzdaribimdogum sonrasi kilo vermek ne zormus her sabah tartiya cikip 66 yi goruyorum yahu bir gram eksil beee diyorum yok
Bu arada bir sey soracagim ben menu paylasirken kimseyi etiketlemiyorum etiket mi yapilmasi gerek yoksa listeye giremiyor muyuz ?
evt canm kesinlille öyle oyuzden çok şükür şuan sondurumdan çok memnunum yagdan gidinci fark çok başka oluyorcanım dogrusu da bu zaten kılo nasıl olsa gıdecek yagdan gıtmesı önemli.
canm aylar önce ilk gittiğim de metobolizma hizlansin diye 2 günlük detoks verdi 2.5 gün patates detoksu yaptm sonra ki ilk hafta sırf sebze meyve diyeti yaptrdi olcum sonucu metobolizmani biraz canlandrdik dedi ve sonrasindaki haftalar sira ile beyaz et ve kirmizi et yaptirdi ama daha once de dedigim gibi ben listeye uyamiyorum canm sorun ordaevet canım ben bu işlerden hiç anlamıyorum malum bekarım, yalnız diyetisyenimin hastalarından biliyorum, instagram hikayesinde falan paylaşıyor. bir sürü hamile hastası var hem zayıflatıyor hem sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyor
ben çok yanlış buluyorum hamileyim diye önüne gelen her şeyi yemeyi. bak benim annem de beni 56 kiloda doğurmuş ben nur topu gibi doğmuşum hep anlatırlar. çok sağlıklı ve ideal kiloda doğmuşum. annem yediğini hep bana vermişama mesela bir komşumuz vardı kadın 120 kilodan bile fazla, çocuk çok çelimsiz doğdu.
him sagol fitblack, guzel, aciklayici oldu. Ben sahgull un. takimindaydim uc sene oldu galiba. Sen iyi vermissin 20 kg cok iyiN nil u mihr Y YesilinBuyusu
kızlar geçmişteki durumları bilmiyorum ama ben de grubun en eskilerindenim. 2016 yılında bu grupla 4 ayda 20 kilodan fazla vermiş biri olarak (90.500'den 67'ye düştüm) grupla ilgili bir şeyler demek istiyorum.
evet bu takım diğer takımlara göre biraz daha rahat ve benim tercihim de bu yüzden bu takım olmuştu. çünkü baskıyla kilo verebilen biri değilim, o yüzden çevremdeki insanlara bile diyet yaptığımı söylemem. kendi iç disiplinim vardır.
nil seni de anlıyorum herkes farklı, demek ki sen seni kontrol eden birine ihtiyaç duyuyorsun, daha önce hangi takımdaydın? buradaysan farklı üyeler vardı sanırım. benim dönemimde de böyleydi çünkü dead yardımcıydı sadece. ama diğer takımlara bakarsan en ufak bir kaçamakta dünya meselesi haline getirilme, birbirine küsme, laf sokma, hırs, kaptan kaprisleri, zorlama ve dayatma var. yani ben biraz böyle gördüm hızlı hızlı incelerken. yine de sen bilirsin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum ama bazı takımlar var tam senin istediğin gibi. menülere sporlara puan veren bile var.
keainlikle koçla çalış canm hareketleri doğru yapmak tam duruş açıları ve şekli çok önemli yoksa ters etki yapatlr bide o senin hangi bolgene ne gwrekli ona gorede yaptiricak canmbenim de sıkılaşmam lazımspor salonuna yazılmam lazım spor yapmayı bile bilmiyorum, spor geçmişim desen zaten yok. anca yürüyüş acaba koçla mı çalışsam önce ne dersin?
kaptanı etiketlersen daha rahat görür canım bak iyi ki dedin ben de etiketlemiyordum etiketleyeyimdeadline böyle
avokadoyu bol bol yemeni tavsiye ederim, yağlı bir meyve ama vücut için çok faydalı yağlar var. muz gibi besleyici. ben sos yapıp öyle yiyorum onu
evet vucuda çok faydasi var ve zaten baslandimi bir süre sonra alışkanlık yapiyor ve yataktan direk susamış olarak kalkıyor insan ben de belki 10-20 yildir böyleyim kendimi bildim bileli sabah uyanır uyanmaz ilk işim su içmek olur :)biryerlerde, aç karnına sabah su içmenin metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum. Böbreklere de iyi geliyormuş. O yüzden başladım. Sabah gözümü açar açmaz içiyorum. Kahvaltıya kadar zaman geçiyor zaten. bakalım...
aayyyy vahiy e sesli güldümN nil u mihr valla canım istesende beni kıramazsın çünkü ben herşeyi kafama takmam. Şimdi sen menü yazdığın zaman herkes senin yazdıklarını okuyor ve kaçamak yaptıysan buna da dikkat ediyor ve uyarıyor grubun amacı da bu zaten ama sen çocuk değilsin bizde dadı değiliz sürekli nil hadi menü yaz nil nerdesin nil nil nil diyemeyiz bu grupta sadece sen yoksun ama bu konuda şikayet eden kişi sadece sensin bi daha düşün istersen!!! Sen yazarsan takip edilirsin yazmazsan kimseya vahiy gelmiyor nil kaçamak yapıyor diye.
Canim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKesinlikle katılıyorum canım ben hamileyken ye ye sen iki canlısın diyenlere tek tek anlatıyodum içimdekinin midesi bilye kadar neresine yiycem çocuğun zaten gerekli herşeyi alıyor. Fazla yemek zaten yükü olan hamileye yük yüklemekten başka bişey değil doğumu da zorlaştırıyo nefes almayı da hareket etmeyi de. Ki ben birde astım hastasıyım ekstra dikkat etmem gerekiyo bana hayatım boyunca fazla kilo yasak. Zaten sahip olduğum fıtıkarı saymıyorum bile
çok sağ ol canımkeainlikle koçla çalış canm hareketleri doğru yapmak tam duruş açıları ve şekli çok önemli yoksa ters etki yapatlr bide o senin hangi bolgene ne gwrekli ona gorede yaptiricak canmbende başlarda hep ilk yıllar koçlarla çalıştım canm doğum sonrası bile emzirme döneminde hala koçla calisiyordum ama sonra baktm artk ihtiyacm olan olmayan herseyi biliyorum zaten mirayida birakmak zor oluyordu aletleri eve alıp devam ettim
bunu ben de yapacağım artıkevet vucuda çok faydasi var ve zaten baslandimi bir süre sonra alışkanlık yapiyor ve yataktan direk susamış olarak kalkıyor insan ben de belki 10-20 yildir böyleyim kendimi bildim bileli sabah uyanır uyanmaz ilk işim su içmek olur :)
kahvaltı: cecil peyniri,1domates,1salatalik, yeşillik,5zeytin,yarm dilim ekmek,çay
öğlen: 1büyük muz ve türk kahvesi
30 dakika yürüyüş,30dakika bisiklet
akşam tekrar spor yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?