- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
ekmeksiz bir adet kalçalı but ve salatamenun guzel canim. tavuk miktari?
herkes aynisini diyorsa siz hakli olmalisiniz)) kaptanim sana, arkadaslara ve ozellikleN nil u mihr Black çok açıklayıcı yazmış takımlarda kaptan üyeleri her an her dk kontrol edecek diye bir kural yok ha her takımın kendince kuralları var amaamanın dediğin gibi olan takımlar da var ama black anlatmış bu yüzden kavgalar gürültüler takım kapanmaları falan çok oldu ha sahgul kaptannhala devam ediyor ama artık o takımda senin dediğin kadar disiplinli mi bilmiyorum çünkü bu şekilde çok zor kaptanlık yapmak sonuçta biz burda diyetisyen yada yaşam koçu değiliz işimiz de değil para falan da almıyoruz sadece hepimiz motive olmaya çalışıyoruz bunun içinde duzen saglanmasi icin birilerinin bazı konularda genel şeyleri yapmasi lazim ki herkes kendinden sorumlu öncelikle ama menünü sen yazmazsan kaçamak yaptığını bilemeyiz burda suç senin menünü yazmak senin görevin sen menünü yazsan kaçamak yapınca kimse seni uyarmasa haklı olursun inan çok zor oluyor bu kadar işin arasında takip etmesi ki ona rağmen elimden geleni yapıyorum kızlar da yapıyor hiç birinin ortadaki menüye yorum yazmadığını görmedim
canım senin şimdiki kilonla istediğin kilo kaçtı? ben seni takip edemedim hiç hedefin yakın mı?deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yumurtayla peynirli omlet
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
1 haslamis patatesle avuc kadar haslanmis et
1 kase yogurt
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
2 tane kurabiye (light filan degil dumduz yagli sekerli pastane kurabiyesi
350 ml su
Aksam:
3-4 dilim sucuk
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
Cay
10 tane findik
Ara:
Ara mara yok artik bana, hayvan gibi yemisim zaten yiyecegimi, utanip oturayim en iyisi ben
Arkadaslar bu hafta spor yapamadimbir alisveristen 4 ders tenis kursu kazandim. Is cikisi hem kursa gitmeyi hem de vakit buldukca kurumun kortunda antrenman yapmayi dusunuyorum (kulaga cok havali geliyor da insallah gercekten fit olur da kendim de havali olurum :)
peynirle yumurtayida ayni kahvaltida vermiyor vucut ayni katogorilerde aldigi urunleri depoluyor diye sanirim ikisde protein mesela gene ogunlerde birbirini takip etmicek diyor ben zaten sabah yedigimi akşam yiyemem farkli farkli yiyorum gün icinde h öğle hem akşam aynı yemegi yedigim olmuyor ama kahvaltida iş değişiyor hemen hemen her sabah hem yumurta hemde peynir yiyorum
aa nedeenmiş
ben de her gün aynı kahvaltıyı yapıyorum
64 ile basladim simdiki kilom 60, en azindan 55 olsam iyi olacak. Gercekci bir hedef diye dusunuyorum.canım senin şimdiki kilonla istediğin kilo kaçtı? ben seni takip edemedim hiç hedefin yakın mı?
Bence sen alıntı yapmadan yaz bugün düzelir yarina
Bugünkü menüm ben yine karatayimsi beslenmeye geçtim kızlar malum ramazan da geliyor iki övüne alıştırayım dedim kendimi
Kahvaltı klasik karatay 2 ceviz
Ara 1 hurma sade türk kahvesi
Akşam patlıcan yemeği bir kase çorba yeşillik 1 kase yoğurt
2.5 lt suyum bitti
40 dk sporumu ve mekik plank sağa sola eyilme egzersizini yaptım evet süperiz
akşam çok doldurdum gibi geldi diyetisyen çorba olunca ekmek olmayacak dedi hem 3 kepçe çorba hem 2 dilim ekmek acaba çok mu oldu dedim
ayy bugün sen de yakıyorsun
bugün süperiz kızlar kötü menü görmedim pek, Y YesilinBuyusu bir tek lahmacun vardı işte ama o da şu taşınmada çok normal canım ben işte bir taşındım 6 ayda düzenimi oturtamadımsen yine çok iyisin
deadline bugunki menum:
Kalkar kalkmaz 500 ml su
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli kahve
1 yumurtayla peynirli omlet
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su
Ogle:
1 haslamis patatesle avuc kadar haslanmis et
1 kase yogurt
Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
2 tane kurabiye (light filan degil dumduz yagli sekerli pastane kurabiyesi
350 ml su
Aksam:
3-4 dilim sucuk
1 yumurta
1,5 dilim ekmek
Cay
10 tane findik
Ara:
Ara mara yok artik bana, hayvan gibi yemisim zaten yiyecegimi, utanip oturayim en iyisi ben
Arkadaslar bu hafta spor yapamadimbir alisveristen 4 ders tenis kursu kazandim. Is cikisi hem kursa gitmeyi hem de vakit buldukca kurumun kortunda antrenman yapmayi dusunuyorum (kulaga cok havali geliyor da insallah gercekten fit olur da kendim de havali olurum :)
Istedigim kilo ile simdiki kilom cok uzak degil ama yediklerimle diyet kavrami cok uzak :) gerci gunluk kalori hesabi yapiyorum kabaca amacanım senin şimdiki kilonla istediğin kilo kaçtı? ben seni takip edemedim hiç hedefin yakın mı?
[QUOTE="YesilinBuyusu, post: 55937313,
Ben menüde sıkıntı göremedim ya gözümden kaçan bişey mi var?
Y YesilinBuyusu menude aksam 1,5 dilim ekmek ve arada kurabiye varkurabiye normalde pek aram olmayan birsey ama arkadaslar almis bir de spor yok. 1 gun bile atlatsam aninda birakiyorum sporu o yuzden atlatinca kiziyorum kendime. Salona gidemedigimde hareket ettirecek alternatifler vs ariyorum
Kurabiye dışında bir sıkıntı yok canım olur öyle arada kilomuzda birbirine yakınmış önemli olan abartmamak[QUOTE="YesilinBuyusu, post: 55937313,
Y YesilinBuyusu menude aksam 1,5 dilim ekmek ve arada kurabiye varkurabiye normalde pek aram olmayan birsey ama arkadaslar almis bir de spor yok. 1 gun bile atlatsam aninda birakiyorum sporu o yuzden atlatinca kiziyorum kendime. Salona gidemedigimde hareket ettirecek alternatifler vs ariyorum
canım bak hiç bilmiyordum bunları sayende öğrenmiş oldum, çok deneyimlisin maşallahpeynirle yumurtayida ayni kahvaltida vermiyor vucut ayni katogorilerde aldigi urunleri depoluyor diye sanirim ikisde protein mesela gene ogunlerde birbirini takip etmicek diyor ben zaten sabah yedigimi akşam yiyemem farkli farkli yiyorum gün icinde h öğle hem akşam aynı yemegi yedigim olmuyor ama kahvaltida iş değişiyor hemen hemen her sabah hem yumurta hemde peynir yiyorum
canım dur daha ilk artıda hemen listeden çıkma bir bakalım hem daha yeni konuştuk asıl şimdi yediklerine dikkat etmen çok önemli. ben de bu sabah +300 çıktım mesela ama takmıyorum açıkçası cumaya kadar çok var toplarızBen alıntı yapınca sıkıntı yok daaa siz beni alıntılaynca oluyor kaptanım yaaa ben siteye girince site farklı görünüyor site mi güncellendi değişti yoksa gerçekten ben yanlış bişey mi yaptım?
Ramazanda karatay kolay olur canım. Menü de spor da güzel maşallah
Hııı diyetisyen dediyse bilemem tabiki canım
Valla ben kötüyüm canım ya cumaya kadar toparlarım diyordum bu seferde düşük işi çıktı nasıl olucak bilmiyorum grubu sıkıntıya sokmak istemem asla sizleri bıkmaya niyetim yok ama listeden çıkabilirim grubun yüzdesi düşmesin
ne yiyormuş ben de merak ettimIstedigim kilo ile simdiki kilom cok uzak degil ama yediklerimle diyet kavrami cok uzak :) gerci gunluk kalori hesabi yapiyorum kabaca ama
Canan Karatay ile Nebahat Cehre' nin ayni yasta oldugunu ogrenenler "Nebahat Cehre ne yiyorsa biz de onu yiyelim" demis ya, kurumumuzda calisan 40 yasinda gosteren ve fit olan calisanimizin 53 yasinda oldugunu ogrenince hedef degistirdim: sekreterimiz ne yiyiyorsa ben de onu yiyecegim :)
canım dur daha ilk artıda hemen listeden çıkma bir bakalım hem daha yeni konuştuk asıl şimdi yediklerine dikkat etmen çok önemli. ben de bu sabah +300 çıktım mesela ama takmıyorum açıkçası cumaya kadar çok var toplarız
evet canm kesinlikle öyleblonde ambition
Cok dogru, az kilo verdigim donemlerde bile ben de kiyafetlerimden farkediyordum slkllasmayi. Kilo vermekle beraber nerden ve nasil verildigi ve vucut olculerindeki degisim de onemli (yani en azindan onemli olmali)
Neden tartışasın ki bence grupta en çok seni takip eden o ki o zaten sana beni takip etmiyorsunuz dediğin için öyle yazmış tartışacak bişey göremiyorum birde gruptan çıkma diye bişey yok ayrıca o aldığın kiloyu vermeden yani takımı geri kurtarmadan da biyere gidemezsinherkes aynisini diyorsa siz hakli olmalisiniz)) kaptanim sana, arkadaslara ve ozellikleblonde ambition a tesekkur ediyorum. beni silin gruptan lutfen. Y YesilinBuyusu ile tartisma vs ciksin istemiyorum
Çok fark olmazsa çıkmam ama çok olursa çıkarım ben grubun yüzdesi düşünce üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?