• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

N nil u mihr valla canım istesende beni kıramazsın çünkü ben herşeyi kafama takmam. Şimdi sen menü yazdığın zaman herkes senin yazdıklarını okuyor ve kaçamak yaptıysan buna da dikkat ediyor ve uyarıyor grubun amacı da bu zaten ama sen çocuk değilsin bizde dadı değiliz sürekli nil hadi menü yaz nil nerdesin nil nil nil diyemeyiz bu grupta sadece sen yoksun ama bu konuda şikayet eden kişi sadece sensin bi daha düşün istersen!!! Sen yazarsan takip edilirsin yazmazsan kimseya vahiy gelmiyor nil kaçamak yapıyor diye.

Aynen canım bende senin gibiyim katı kuralları sevmem yapamam çünkü Daha da dibe vururum ama tabi bazı insanlar takiple yol alıyor bilmiyorum takım böyle takip edilmek istiyorsa kaptanımız buna göre bir ayar yapacaktır heralde çoğunluk ne düşünüyor bilmiyorum tabi puan olayını da bir ara yapmıştık spor olarak puandı ama devam edemedik zaten sadece Y YesilinBuyusu yapıyordu birde sanırım @Mirafatos arkadaşlarımız takip ediyordu en son izne ayrildigimda sonra sanırım herkes yapamadı yada uyamadı ve devam edilmedi çünkü herşey gibi devamlılık lazım ve herkesin uyması gerekiyor yoksa puanlamaymis bilmem neymiş hepsi hikaye
aynen öyle istikrar çok önemli :KK19:

benim de sıkılaşmam lazım :KK43: spor salonuna yazılmam lazım :KK43: spor yapmayı bile bilmiyorum, spor geçmişim desen zaten yok. anca yürüyüş :KK43: acaba koçla mı çalışsam önce ne dersin?

kaptanı etiketlersen daha rahat görür canım bak iyi ki dedin ben de etiketlemiyordum etiketleyeyim @deadline böyle :KK48:

avokadoyu bol bol yemeni tavsiye ederim, yağlı bir meyve ama vücut için çok faydalı yağlar var. muz gibi besleyici. ben sos yapıp öyle yiyorum onu

Ayyy bende avakadolu ezme yapıyorum ve avakadolu puding bayılıyorum yaa iyi hatırlattın canım ilk fırsatta alayım.

Y YesilinBuyusu senden alıntı yapmaya korkuyorum etiketleyerek yazayım :KK70:
ben dışarıda hep böyle zeytinyağlı yemekler yiyorum canım niye bulamıyorsun sen,ev yemekleri yapan yerler olur, ya da restoranların zeytinyağlı bölümü oluyor ayrıca:KK64: mercimek çorbası her yerde var zaten:KK64:

Yok canım burda sadece lahmacum kebap :KK70:ya da yöresel yemekler keşke olsa da söylesem ne iyi olurdu

N nil u mihr Y YesilinBuyusu
kızlar geçmişteki durumları bilmiyorum ama ben de grubun en eskilerindenim. 2016 yılında bu grupla 4 ayda 20 kilodan fazla vermiş biri olarak (90.500'den 67'ye düştüm) grupla ilgili bir şeyler demek istiyorum.
evet bu takım diğer takımlara göre biraz daha rahat ve benim tercihim de bu yüzden bu takım olmuştu. çünkü baskıyla kilo verebilen biri değilim, o yüzden çevremdeki insanlara bile diyet yaptığımı söylemem. kendi iç disiplinim vardır.
nil seni de anlıyorum herkes farklı, demek ki sen seni kontrol eden birine ihtiyaç duyuyorsun, daha önce hangi takımdaydın? buradaysan farklı üyeler vardı sanırım. benim dönemimde de böyleydi çünkü dead yardımcıydı sadece. ama diğer takımlara bakarsan en ufak bir kaçamakta dünya meselesi haline getirilme, birbirine küsme, laf sokma, hırs, kaptan kaprisleri, zorlama ve dayatma var. yani ben biraz böyle gördüm hızlı hızlı incelerken. yine de sen bilirsin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum ama bazı takımlar var tam senin istediğin gibi. menülere sporlara puan veren bile var.

Aynen canım zaten menü yazan herkes takip ediliyor motive etmek için uğraşıyoruz yasaklı bişey yediyse uyarıyoruz grubun amacı da bu kimse kimseye özel yaşam koçluğu yapamaz burda kusura bakmasın.

http://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=340355

Zaytung blogda gordugum ve eglendigim.bir yazi... paylasmak istedim :)

Dukan’a Uyup Gut Olmak Mı, Karatay’a İnanıp Çaya Tereyağı Katmak Mı? Efendi Gibi Yaz Rejimine Girme Rehberi...

Havalar ısındı. “Vücudum su tutuyor, regl oldum” gibi bahanelerle fazlalıkları kapatamayacağınız aylar geldi çattı. Kış rehavetinden kurtulup, hafiften tombalak olduğunuzu kabul etmenin ve rejime girmenin zamanı. Silkelenip kendinize gelmenin ve hayalini kurduğunuz göbeği açık, saçma sapan renklerdeki kıyafetleri rahatça giymeniz için çok değerli rejim tavsiyelerimizi paylaşıyoruz.

Ayyy çaya tereyağı ne güldüm yaaa. Bir karataycı olarak hemen deneyeceğim :KK70:

en çok 3. maddeyi sevdim :KK70:

3. Vejetaryen Arkadaşlar Edinin
Vejetaryen arkadaşlar sizi daha önce duymadığınız, rejiminizde çok işinize yarayacak bitkilerle tanıştırabilir. Çünkü biraz garip gelecek ama hayatta hayvansal gıdalar ve hamur kadar lezzetli şeyler de var. Yazarken bize de garip geldi gerçi. Neyse, konuyu dağıtmayalım. Biliyoruz bu vejetaryen tipler (veganlar kadar olmasa da) biraz cins oluyorlar ve yeterince yakından tanıma imkanı bulursanız hafiften sıyırdıklarını gözlemleyebiliyorsunuz ama bir süre çekeceksiniz artık. Olmadı Eylül sonu gibi arkadaşlığınızı kesersiniz, öğrendikleriniz yanınıza kalır.

kızlar beni bir süre çekeceksiniz artık yapacak bir şey yok :KK70: eylül sonuna kadar sabredin :KK70:

İyiki seni edinmişiz canım o zaman.

İnşallah canım şu ock doğalgaz çamaşır bulaşık makineleri hallolsunda inşallah düzene girmeye çalışacağım çok sağol canım valla aynı şehirde olsak bi kahve yap da gelip içeyim az dinleneyim derdim :KK50:
Ben yaptım şuan içiyorum buyur birlikte icelim:KK50:[/QUOTE]

Kahveeeeee geliyorum hemen balkon da var mı :KK66:

Aynen canım bende senin gibiyim katı kuralları sevmem yapamam çünkü Daha da dibe vururum ama tabi bazı insanlar takiple yol alıyor bilmiyorum takım böyle takip edilmek istiyorsa kaptanımız buna göre bir ayar yapacaktır heralde çoğunluk ne düşünüyor bilmiyorum tabi puan olayını da bir ara yapmıştık spor olarak puandı ama devam edemedik zaten sadece Y YesilinBuyusu yapıyordu birde sanırım @Mirafatos arkadaşlarımız takip ediyordu en son izne ayrildigimda sonra sanırım herkes yapamadı yada uyamadı ve devam edilmedi çünkü herşey gibi devamlılık lazım ve herkesin uyması gerekiyor yoksa puanlamaymis bilmem neymiş hepsi hikaye

Canım herkesin ayrı işi var gücü var fatoş menüleri not alıcam diye kendi yedikleriyme ilgilenemez oldu kız hem o zaman bizde onunla ya da başkalarıyla ilgilenmez olduk sporu desen yapan yine yapıyordu biliyorsun yapmayan yine yapmıyordu sonuçta herkesin kendi iradesi var yani herkes kendi sorumluluğunu bilecek yoksa ben seni ne kadar zorlarsam zorlayayım boşa. Bizim grubun düzeni bu şekilde güzel ve herkes halinden memnun.

Kızlr sabah kan vermiştim yine bhcg yükselmiş ama progesteron düşmüş düşük tehlikesi varmış doktor iğne vurul dedi eşime dedim al gel :KK28: iğneye nasıl vurdu dersiniz vurdu bekliyorum ala ala hala bitmedi kafamı çevirip bi baktım şırıngayı yukarı doğru çekiyo:confused: :KK70::KK70::KK70: ey Allahım eşim bazen gerçekten beceriksizlikte sınır tanımıyo takdir ediyorum kendisini:KK70::KK70::KK70: hiçbişeyi becerememek de bir beceridir. :sampiyon:

Ayyy bende avakadolu ezme yapıyorum ve avakadolu puding bayılıyorum yaa iyi hatırlattın canım ilk fırsatta alayım.

Yok canım burda sadece lahmacum kebap :KK70:ya da yöresel yemekler keşke olsa da söylesem ne iyi olurdu

Aynen canım zaten menü yazan herkes takip ediliyor motive etmek için uğraşıyoruz yasaklı bişey yediyse uyarıyoruz grubun amacı da bu kimse kimseye özel yaşam koçluğu yapamaz burda kusura bakmasın.

Ayyy çaya tereyağı ne güldüm yaaa. Bir karataycı olarak hemen deneyeceğim :KK70:

İyiki seni edinmişiz canım o zaman.

Ben yaptım şuan içiyorum buyur birlikte icelim:KK50:

Canım herkesin ayrı işi var gücü var fatoş menüleri not alıcam diye kendi yedikleriyme ilgilenemez oldu kız hem o zaman bizde onunla ya da başkalarıyla ilgilenmez olduk sporu desen yapan yine yapıyordu biliyorsun yapmayan yine yapmıyordu sonuçta herkesin kendi iradesi var yani herkes kendi sorumluluğunu bilecek yoksa ben seni ne kadar zorlarsam zorlayayım boşa. Bizim grubun düzeni bu şekilde güzel ve herkes halinden memnun.[/QUOTE]
Tabi canım kesinlikle diğer gruplar nasıl hiç bilmiyorum ama ben böyle gayet iyiyim herkes menüsünü paylaştıktan sonra sıkıntı yok bence öncelikle kendimiz irademize sahip çıkacağız yoksa kimse kimseye yardım edemez

31959378_10216534751188334_1515677878400843776_n.jpg Y YesilinBuyusu bizim ev hep böyle bağımlısıyım :deli: tabii diyette olunca sınırlı tüketiyorum :63:

Kızlr sabah kan vermiştim yine bhcg yükselmiş ama progesteron düşmüş düşük tehlikesi varmış doktor iğne vurul dedi eşime dedim al gel :KK28: iğneye nasıl vurdu dersiniz vurdu bekliyorum ala ala hala bitmedi kafamı çevirip bi baktım şırıngayı yukarı doğru çekiyo:confused: :KK70::KK70::KK70: ey Allahım eşim bazen gerçekten beceriksizlikte sınır tanımıyo takdir ediyorum kendisini:KK70::KK70::KK70: hiçbişeyi becerememek de bir beceridir. :sampiyon:
:KK70::KK70:

Canım herkesin ayrı işi var gücü var fatoş menüleri not alıcam diye kendi yedikleriyme ilgilenemez oldu kız hem o zaman bizde onunla ya da başkalarıyla ilgilenmez olduk sporu desen yapan yine yapıyordu biliyorsun yapmayan yine yapmıyordu sonuçta herkesin kendi iradesi var yani herkes kendi sorumluluğunu bilecek yoksa ben seni ne kadar zorlarsam zorlayayım boşa. Bizim grubun düzeni bu şekilde güzel ve herkes halinden memnun.
Tabi canım kesinlikle diğer gruplar nasıl hiç bilmiyorum ama ben böyle gayet iyiyim herkes menüsünü paylaştıktan sonra sıkıntı yok bence öncelikle kendimiz irademize sahip çıkacağız yoksa kimse kimseye yardım edemez[/QUOTE]
Ayyy bu ne biçim alıntıdır ya :confused:

canım çok geçmiş olsun ama iğneyi niye eşin vuruyor?

Tabi canım kesinlikle diğer gruplar nasıl hiç bilmiyorum ama ben böyle gayet iyiyim herkes menüsünü paylaştıktan sonra sıkıntı yok bence öncelikle kendimiz irademize sahip çıkacağız yoksa kimse kimseye yardım edemez
Ayyy bu ne biçim alıntıdır ya :confused:[/QUOTE]

Sanırım ben sitenin ayarlarını bozdum :KK53::KK70::KK70:

Kızzzzzzzz Allah seni emi unutuyosun bak ben hamileyim sonra taaaaaa nerelerden bana neler göndermek zorunda kalırsınız :KK70: ay Asyada hiç yapmmıştım ahım var bu sefer eşimi gece bi yere göndericem banane :KK48:
olsun bak ne güzel sağlıklı şeyleri aşermeni sağlıyoruz işte :D göndeririz gerekirse,ben 1 kasa alıyorum her seferinde olgunlaştırıp olgunlaştırıp yiyorum :kk77: ayrıca hamişliğin de tadını çıkar tabii :p
Kızlar ya alıntıda problem var galiba bi doğru gösteriyo bi yanlış :KK70:
canım alıntılarda sorun yok yeşil'e bir şey oldu :D ama şimdi düzeldi gibi olmadı etiketleyip cevap ver :KK45:
Ayyy bu ne biçim alıntıdır ya :confused:

Sanırım ben sitenin ayarlarını bozdum :KK53::KK70::KK70:[/QUOTE]
:D :D

olsun bak ne güzel sağlıklı şeyleri aşermeni sağlıyoruz işte :KK70: göndeririz gerekirse,ben 1 kasa alıyorum her seferinde olgunlaştırıp olgunlaştırıp yiyorum :kk77: ayrıca hamişliğin de tadını çıkar tabii :p

canım alıntılarda sorun yok yeşil'e bir şey oldu :KK70: ama şimdi düzeldi gibi olmadı etiketleyip cevap ver :KK45:

Sanırım ben sitenin ayarlarını bozdum :KK53::KK70::KK70:
:KK70: :KK70:[/QUOTE]
Evet ya yeşile bişey oldu canım hamile ya heralde ondan :-)

Back