- 5 Şubat 2016
- 6.480
- 9.877
- 148
Y YesilinBuyusu yeşil senden alıntı yapan herkeste bir şeyler oluyor dur bakiim sen bir sil uygulamayı geri gir siteye bir şey olmuş seninkine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tebrik ederiiiimAyyy inanmıyorummmm 1. Olmuşum yaşasın yaşasın ay nasıl motive oldum şimdi çook teşekkür ederiimmmm
ay korktum. Iyi sevindim ceza almadigimizaN nil u mihr senin sayende ceza almadık tabiki ama genel olarak bu hafta kötü olduğumuzdan sonuncu olmuşuz bu arada tarifin çok guzelmis
Y YesilinBuyusu taşınma işinin arasında bursuru işin çıkmış kolay gelsin hamilelik te üstüne oldu işlerin hemen biter inşallah taşınmak zaten çok zor ya
fitblack tiyatroya gittim de canım dışarıdayım bugün uğrayamadım düne ev topla temizlik falan haftasonumu böylece yedim
seni de tebrik ediyorumBu arada bende ikinci olmuşum canım Y YesilinBuyusu
canım diyetisyenine söylesen aslında metabolizma hızlandırıcı bir program hazırlasa sana boşuna mı gidiyoruz diyetisyene boş ver sen düşünme o düşünsün neden veremediğinievt yaaaa eskiden olsa bu sporla bu beslenme ile ben şimdi 50lere düşmüştüm bu doğum sonrası ne kadar da zor ve yavaş veriliyor böyle yaa
beni de alın aranızaÇok sağol canım kesinlikle elim ne zaman yasaklara gidecek olsa bunu hatırlıycam.
Ooooo bende seni tebrik ederim canım benim ayrıca ben varamadım ama sen hedefine de ulaşın nihayetinde
Ayyy canım yaaa çok çok teşekkür ederim valla ikinizde iyiki varsınız birlikte çıktık bu yola birlikte ilerliycez inşallah daha güzel sonuçlar da alıcaz inşallah sağlıklı huzurlu geçer hamileliğim ama bu sefer gerçekten daha dikkatli ilerlemeye kararlıyım bu süreçte sizin desteğiniz daha da önemli benim için tabiki günü geldiğinde listeden çıkıcam ama gruptan gitmeye hiç niyetim yok 2 yıl da sürsi burayı hedefime ulaşmadan ve sizlerin de ulaştığını görmeden bırakmak yooook
evet canım ben bu işlerden hiç anlamıyorum malum bekarım, yalnız diyetisyenimin hastalarından biliyorum, instagram hikayesinde falan paylaşıyor. bir sürü hamile hastası var hem zayıflatıyor hem sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyorTabii hele asyada çok çok dikkat etmiştim canım inşallah bunda daha da iyi geçer ama kontrollü zayıflanabiliyor hamileyken yani bebiş kilo almaya devam ediyor ama sin veriyorsun benim ablam doğum yapana kadar diyet yaptı. Doktor uygun gördüğü sürice diyete devam
aynen canım dizi de heyecanlıysa yürüdüğümü anlamıyorum bile
Evet ama Allahtan tek odayı etkilemiş onu da hallettik şükür ne yapalım ya sağlık olsun ocak olmaması kötü şimdide hiçbişey yapamıyorum kaç gündür dışardan yiyorum bugün de öyle olack mecbur.
Hatlar karıştı ya site güncellenmiş değişmiş sadece bende mi var bu sorun? Sizler nasıl giriyosunuz?
Y YesilinBuyusu yeşil senden alıntı yapan herkeste bir şeyler oluyor dur bakiim sen bir sil uygulamayı geri gir siteye bir şey olmuş seninkine
canım tebrik ederiiiim
seni de tebrik ediyorum
canım diyetisyenine söylesen aslında metabolizma hızlandırıcı bir program hazırlasa sana boşuna mı gidiyoruz diyetisyene boş ver sen düşünme o düşünsün neden veremediğini
beni de alın aranıza
sporun cok iyi sabah ve ögleni de paylas bakalim))Olur tabiki canim motive her türlüsüne varim
evet canım ben bu işlerden hiç anlamıyorum malum bekarım, yalnız diyetisyenimin hastalarından biliyorum, instagram hikayesinde falan paylaşıyor. bir sürü hamile hastası var hem zayıflatıyor hem sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyor
ben çok yanlış buluyorum hamileyim diye önüne gelen her şeyi yemeyi. bak benim annem de beni 56 kiloda doğurmuş ben nur topu gibi doğmuşum hep anlatırlar. çok sağlıklı ve ideal kiloda doğmuşum. annem yediğini hep bana vermiş ama mesela bir komşumuz vardı kadın 120 kilodan bile fazla, çocuk çok çelimsiz doğdu.
benim de sıkılaşmam lazım spor salonuna yazılmam lazım spor yapmayı bile bilmiyorum, spor geçmişim desen zaten yok. anca yürüyüş acaba koçla mı çalışsam önce ne dersin?evet canm sıkılasmaya yönel sende canm şimdi başla bence çünkü sikilasirken azda olsa veriliyor zaten bedenin incelip sikilasana kadar hedefine zaten dönmüş olursun ben yavaş gidiyorum ama dedigin gibi iyi sikilasma iyi gidiyorum ikisini birden goturdugum icin hedefe vardigimda zatn sımsıkı olmuş olup direk koruma ve form tutma olarak devam edicem ilk aylar morelim bozuluyordu ama sonra verdiklerim toplam 5 kilo varinca rahatladm bide hepsi yağdan gidince 5 kiloda 7-10cm daralmam olmuş oldu gobek 10cm sonrasi sabit kaldi bu ara ama bugün tekrar basenden 2cm gitmiş basenimden de tam 7cm incelmiş oldum
kaptanı etiketlersen daha rahat görür canım bak iyi ki dedin ben de etiketlemiyordum etiketleyeyim deadline böyleHahah alemsiniz :) eger gun icinde odulunuzu yakiyorsaniz bir seycik olmaz ama ben bi yaklasirsam o odullere kendimi kaptiririm diye uzak duruyorum
Ayni dertten muzdaribim dogum sonrasi kilo vermek ne zormus her sabah tartiya cikip 66 yi goruyorum yahu bir gram eksil beee diyorum yok
Bu arada bir sey soracagim ben menu paylasirken kimseyi etiketlemiyorum etiket mi yapilmasi gerek yoksa listeye giremiyor muyuz ?
avokadoyu bol bol yemeni tavsiye ederim, yağlı bir meyve ama vücut için çok faydalı yağlar var. muz gibi besleyici. ben sos yapıp öyle yiyorum onuNormal düzenimde geçeyim de yiyeceğim canım özellikle ben asyada muzu çok yemiştim muz direk bebeği besliyor artık zaten öğünü üçe çıkarıcam miktarları biraz azaltıcam eşim izin aldı geldi evdeki eksikleri tamamlamak için inşallah düzenimi kurayım normal beslenme şeklime geçeçeğim.
çok geçmiş olsun canım evet kilo o kadar lanet bir şey ki. bir zayıflayayım ahtım var bir daha kiloyla falan uğraşmayacağım ömür boyu dikkat edeceğim. yaş 80 de olsa (görürsem o yaşı) fit ve ideal kilomda olmak istiyorumKesinlikle katılıyorum canım ben hamileyken ye ye sen iki canlısın diyenlere tek tek anlatıyodum içimdekinin midesi bilye kadar neresine yiycem çocuğun zaten gerekli herşeyi alıyor. Fazla yemek zaten yükü olan hamileye yük yüklemekten başka bişey değil doğumu da zorlaştırıyo nefes almayı da hareket etmeyi de. Ki ben birde astım hastasıyım ekstra dikkat etmem gerekiyo bana hayatım boyunca fazla kilo yasak. Zaten sahip olduğum fıtıkarı saymıyorum bile
en çok 3. maddeyi sevdimhttp://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=340355
Zaytung blogda gordugum ve eglendigim.bir yazi... paylasmak istedim :)
Dukan’a Uyup Gut Olmak Mı, Karatay’a İnanıp Çaya Tereyağı Katmak Mı? Efendi Gibi Yaz Rejimine Girme Rehberi...
Havalar ısındı. “Vücudum su tutuyor, regl oldum” gibi bahanelerle fazlalıkları kapatamayacağınız aylar geldi çattı. Kış rehavetinden kurtulup, hafiften tombalak olduğunuzu kabul etmenin ve rejime girmenin zamanı. Silkelenip kendinize gelmenin ve hayalini kurduğunuz göbeği açık, saçma sapan renklerdeki kıyafetleri rahatça giymeniz için çok değerli rejim tavsiyelerimizi paylaşıyoruz.
Kahvaltıdan önce yarim lt su olayını sevdim.hemen ben de yapcam kahvaltıya kadar içebilirim inş yarim lt suyu
Sağol canım evet biraz arka arkaya talihsizlik oldu. Ya benda tam ters işte asyada ideal kilo almıştım sadece 1 ay kontrolü elden bırktım ona rağmen iyiydi kilom ama işte normal dogum yapmama rağmen benden sadece 7 kilo gitti soonra da asya emme konusunda çok isteksiz olunca süt mü yok acaba diye panikledim ve çok hata yaptım o verdiğim 7 kiloyu da geri aldım. Halbuki asya emmeyi tamamen bırktığında bile benim sütüm vardı sıkıntı asyadaymış ama ben çoktaaaan o kiloları almış oldum. İnşallah daha bilinçli daha düzenli geçer bu hamileliğim ve inşallah bu bebiş güzelce emer sütüm de bol olurda şu emzirmenin hayrını bende görebilirim
tekrar çok geçmiş olsun canm tabi bu yogunlukta buraya fazla giremeşin hamilelik ile birlikte baya zor oldu hepsi zaten normaldede insan tasinma arasi yemwk yapmakla uğraşamiyor dışardan söylüyor seninkisi iyice zor tabi arkadasm bir kaç gune yerlesir rahata girersin merak etme beslenmenide herseyinide duzene sokarsin o zaman zaten
Valla sabah senim mesajını okumak iyi geldi .midem bulanır diye korkuyordum ama icilebiliyormus aç karnına yarim oy içtim sağol canimbiryerlerde, aç karnına sabah su içmenin metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum. Böbreklere de iyi geliyormuş. O yüzden başladım. Sabah gözümü açar açmaz içiyorum. Kahvaltıya kadar zaman geçiyor zaten. bakalım...
Aynen canım bende senin gibiyim katı kuralları sevmem yapamam çünkü Daha da dibe vururum ama tabi bazı insanlar takiple yol alıyor bilmiyorum takım böyle takip edilmek istiyorsa kaptanımız buna göre bir ayar yapacaktır heralde çoğunluk ne düşünüyor bilmiyorum tabi puan olayını da bir ara yapmıştık spor olarak puandı ama devam edemedik zaten sadece Y YesilinBuyusu yapıyordu birde sanırım @Mirafatos arkadaşlarımız takip ediyordu en son izne ayrildigimda sonra sanırım herkes yapamadı yada uyamadı ve devam edilmedi çünkü herşey gibi devamlılık lazım ve herkesin uyması gerekiyor yoksa puanlamaymis bilmem neymiş hepsi hikayeN nil u mihr Y YesilinBuyusu
kızlar geçmişteki durumları bilmiyorum ama ben de grubun en eskilerindenim. 2016 yılında bu grupla 4 ayda 20 kilodan fazla vermiş biri olarak (90.500'den 67'ye düştüm) grupla ilgili bir şeyler demek istiyorum.
evet bu takım diğer takımlara göre biraz daha rahat ve benim tercihim de bu yüzden bu takım olmuştu. çünkü baskıyla kilo verebilen biri değilim, o yüzden çevremdeki insanlara bile diyet yaptığımı söylemem. kendi iç disiplinim vardır.
nil seni de anlıyorum herkes farklı, demek ki sen seni kontrol eden birine ihtiyaç duyuyorsun, daha önce hangi takımdaydın? buradaysan farklı üyeler vardı sanırım. benim dönemimde de böyleydi çünkü dead yardımcıydı sadece. ama diğer takımlara bakarsan en ufak bir kaçamakta dünya meselesi haline getirilme, birbirine küsme, laf sokma, hırs, kaptan kaprisleri, zorlama ve dayatma var. yani ben biraz böyle gördüm hızlı hızlı incelerken. yine de sen bilirsin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum ama bazı takımlar var tam senin istediğin gibi. menülere sporlara puan veren bile var.