• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

N nil u mihr senin sayende ceza almadık tabiki ama genel olarak bu hafta kötü olduğumuzdan sonuncu olmuşuz bu arada tarifin çok guzelmis:-)
Y YesilinBuyusu taşınma işinin arasında bursuru işin çıkmış kolay gelsin hamilelik te üstüne oldu işlerin hemen biter inşallah taşınmak zaten çok zor ya:KK43:
fitblack fitblack tiyatroya gittim de canım dışarıdayım bugün uğrayamadım düne ev topla temizlik falan haftasonumu böylece yedim :-)
ay korktum. Iyi sevindim ceza almadigimiza:KK76:

Bu arada bende ikinci olmuşum canım Y YesilinBuyusu
seni de tebrik ediyorum:KK68::KK28:
evt yaaaa eskiden olsa bu sporla bu beslenme ile ben şimdi 50lere düşmüştüm :KK43: bu doğum sonrası ne kadar da zor ve yavaş veriliyor böyle yaa :KK43:
canım diyetisyenine söylesen aslında metabolizma hızlandırıcı bir program hazırlasa sana boşuna mı gidiyoruz diyetisyene boş ver sen düşünme o düşünsün neden veremediğini :KK64:
Çok sağol canım kesinlikle elim ne zaman yasaklara gidecek olsa bunu hatırlıycam.

Ooooo bende seni tebrik ederim canım benim ayrıca ben varamadım ama sen hedefine de ulaşın nihayetinde :KK50:

Ayyy canım yaaa çok çok teşekkür ederim valla ikinizde iyiki varsınız birlikte çıktık bu yola birlikte ilerliycez :KK200: inşallah daha güzel sonuçlar da alıcaz:KK19: inşallah sağlıklı huzurlu geçer hamileliğim ama bu sefer gerçekten daha dikkatli ilerlemeye kararlıyım bu süreçte sizin desteğiniz daha da önemli benim için tabiki günü geldiğinde listeden çıkıcam ama gruptan gitmeye hiç niyetim yok 2 yıl da sürsi burayı hedefime ulaşmadan ve sizlerin de ulaştığını görmeden bırakmak yooook :halay::KK76:
beni de alın aranıza :-):-):-)

Tabii hele asyada çok çok dikkat etmiştim canım inşallah bunda daha da iyi geçer ama kontrollü zayıflanabiliyor hamileyken yani bebiş kilo almaya devam ediyor ama sin veriyorsun benim ablam doğum yapana kadar diyet yaptı. Doktor uygun gördüğü sürice diyete devam
evet canım ben bu işlerden hiç anlamıyorum malum bekarım, yalnız diyetisyenimin hastalarından biliyorum, instagram hikayesinde falan paylaşıyor. bir sürü hamile hastası var hem zayıflatıyor hem sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyor :KK28:
ben çok yanlış buluyorum hamileyim diye önüne gelen her şeyi yemeyi. bak benim annem de beni 56 kiloda doğurmuş ben nur topu gibi doğmuşum hep anlatırlar. çok sağlıklı ve ideal kiloda doğmuşum. annem yediğini hep bana vermiş :-) ama mesela bir komşumuz vardı kadın 120 kilodan bile fazla, çocuk çok çelimsiz doğdu. :KK20:

aynen canım dizi de heyecanlıysa yürüdüğümü anlamıyorum bile :-)

Evet ama Allahtan tek odayı etkilemiş onu da hallettik şükür ne yapalım ya sağlık olsun ocak olmaması kötü şimdide hiçbişey yapamıyorum kaç gündür dışardan yiyorum bugün de öyle olack mecbur. :işsiz:

Hatlar karıştı :KK70: ya site güncellenmiş değişmiş sadece bende mi var bu sorun? Sizler nasıl giriyosunuz?

canım bende bir sorun yok,zaten pc'den giriyorum genelde mobilden girmeyi pek sevmiyorum bu siteye :KK43: sen şey yapsana uygulamayı telefonundan sil geri yükle bakalım bir düzelecek mi

salata,mercimek çorba,enginar,kereviz,fasulye diblesi gibi zeytinyağlı yemekler, ımm başkaaa ayy acıktırdın:kk77:[/QUOTE]

Ya canım kaç kere sildim yükledim farklı çıkıyo sayfa ay sinir oldum. Kız bu yemeklri dışarıda nerden bulayım ocak yok gaz yok elektrik de kesildi hopaaaaaaa kopuk uçurtma :KK53: o zaman napıyoruz danssss :KK73:

Y YesilinBuyusu yeşil senden alıntı yapan herkeste bir şeyler oluyor :KK70: dur bakiim sen bir sil uygulamayı geri gir siteye bir şey olmuş seninkine :KK70:

Tüm siteyi çökerttim aferin bana :KK70:

canım tebrik ederiiiim :KK6::KK73::KK74:

Çok sağol canımm aslına tek kişilik değil bu hepimizin başarısı :KK19:

seni de tebrik ediyorum:KK68::KK28:

canım diyetisyenine söylesen aslında metabolizma hızlandırıcı bir program hazırlasa sana boşuna mı gidiyoruz diyetisyene boş ver sen düşünme o düşünsün neden veremediğini :KK64:

beni de alın aranıza :-):-):-)

Zaten aramızdasın cnım aaaa ne demekmiş o :KK19::KK200::KK200::KK200:

evet canım ben bu işlerden hiç anlamıyorum malum bekarım, yalnız diyetisyenimin hastalarından biliyorum, instagram hikayesinde falan paylaşıyor. bir sürü hamile hastası var hem zayıflatıyor hem sağlıklı beslenmesine yardımcı oluyor :KK28:
ben çok yanlış buluyorum hamileyim diye önüne gelen her şeyi yemeyi. bak benim annem de beni 56 kiloda doğurmuş ben nur topu gibi doğmuşum hep anlatırlar. çok sağlıklı ve ideal kiloda doğmuşum. annem yediğini hep bana vermiş :-) ama mesela bir komşumuz vardı kadın 120 kilodan bile fazla, çocuk çok çelimsiz doğdu. :KK20:

Kesinlikle katılıyorum canım ben hamileyken ye ye sen iki canlısın diyenlere tek tek anlatıyodum içimdekinin midesi bilye kadar neresine yiycem çocuğun zaten gerekli herşeyi alıyor. Fazla yemek zaten yükü olan hamileye yük yüklemekten başka bişey değil doğumu da zorlaştırıyo nefes almayı da hareket etmeyi de. Ki ben birde astım hastasıyım ekstra dikkat etmem gerekiyo bana hayatım boyunca fazla kilo yasak. Zaten sahip olduğum fıtıkarı saymıyorum bile :KK45:

evet canm sıkılasmaya yönel sende canm şimdi başla bence çünkü sikilasirken azda olsa veriliyor zaten bedenin incelip sikilasana kadar hedefine zaten dönmüş olursun :KK66: ben yavaş gidiyorum ama dedigin gibi iyi sikilasma iyi gidiyorum ikisini birden goturdugum icin hedefe vardigimda zatn sımsıkı olmuş olup direk koruma ve form tutma olarak devam edicem :KK66: ilk aylar morelim bozuluyordu ama sonra verdiklerim toplam 5 kilo varinca rahatladm bide hepsi yağdan gidince 5 kiloda 7-10cm daralmam olmuş oldu gobek 10cm sonrasi sabit kaldi bu ara ama bugün tekrar basenden 2cm gitmiş basenimden de tam 7cm incelmiş oldum :KK66:
benim de sıkılaşmam lazım :( spor salonuna yazılmam lazım :( spor yapmayı bile bilmiyorum, spor geçmişim desen zaten yok. anca yürüyüş :( acaba koçla mı çalışsam önce ne dersin?
Hahah alemsiniz :) eger gun icinde odulunuzu yakiyorsaniz bir seycik olmaz ama ben bi yaklasirsam o odullere kendimi kaptiririm diye uzak duruyorum:bicak:

Ayni dertten muzdaribim :KK43: dogum sonrasi kilo vermek ne zormus :KK43: :KK43: her sabah tartiya cikip 66 yi goruyorum yahu bir gram eksil beee diyorum yok :KK1:

Bu arada bir sey soracagim ben menu paylasirken kimseyi etiketlemiyorum etiket mi yapilmasi gerek yoksa listeye giremiyor muyuz ?
kaptanı etiketlersen daha rahat görür canım bak iyi ki dedin ben de etiketlemiyordum etiketleyeyim deadline deadline böyle :KK48:
Normal düzenimde geçeyim de yiyeceğim canım özellikle ben asyada muzu çok yemiştim muz direk bebeği besliyor artık zaten öğünü üçe çıkarıcam miktarları biraz azaltıcam eşim izin aldı geldi evdeki eksikleri tamamlamak için inşallah düzenimi kurayım normal beslenme şeklime geçeçeğim.
avokadoyu bol bol yemeni tavsiye ederim, yağlı bir meyve ama vücut için çok faydalı yağlar var. muz gibi besleyici. ben sos yapıp öyle yiyorum onu

Canım bence grup takip etmiyor bahanesini kullanmayı bırak artık istersen burda sana özel seslendiğimiz kadar kimseye seslenmedik. Sonuçta sen kendin sorumluluğu bilip yazacaksın burda kimse dadı değil ki her saniye nil nerde nil nerde diye takip edemeyiz sonuçta sadece sen yoksun grupta herkesin unutulduğu zamanlar oluyor ama kimse bunu senin küdar dert etmiyor ve bahane olarak kullanmıyor eğer 1 2 kere söyleseydin bunları yazmazdım ama kusura bakma canım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyosun kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok yazacaksan yazacaksın yazmıyorsan bu senin kararın.

Oyyyy sorma arkadaşım neler geldi başıma geler zaten taşınma rezildi öyle adamlara denk geldik ki eşimle ikimiz kanser olduk yani gece 12 de bitti gerisini sen düşün artık üzirine de su basması tuzu biberi oldu derken dün de yerleştirirken yatağımın başı kırıldı daha dogalgazım yok çamaşır bulaşık makinesini takılmadı giderini sökmemiş beyinsizler ben sökecektim heralde. Zaten üçümüz salond kanepede yatmıştık canım eşyaların ayak kısımları tabii şişti biraz napıyım ya sağlık olsun. Çok sağol cnım benim.

Çok sağol canım evet talihsizlik oldu sağlık olsun.

Sağol canım benim ama nasıl yormayayım ki yine bişey kaldırmamaya felan çalıştım ama dün bütün gün ayaktaydım şükür kabası yerleşti ama daha iş cooook

Sağol canım evet üst üsti geldi telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım ama bugün daha sakin olurum inşallah. Canım birde ben giriyorum grup değişmiş hiçbişey göremiyorum google a grubun ismini yazıh sonra ordan kendi ismime tıklüyıp ancak buluyorum burayı herkes öyle mi nasıl düzilticem bunu bi yürdıl eder misin bana

Canımmmmm dün temizlik yerleşme derken telifonu elime bile alamadım çok yorgunum vallahi daha da doğalgaz yok ocak yok çamaşır bulaşık makinesi yok yine dışardan yuycem mecbur ama özledim sizleriiiii öpücük atamıyorum ama şu an öpücük atıyorum aslında bak bunun ürküsına da fülen surat koyardım ama onu da koyamğyorum[/QUOTE]
Yesil, kirmamaya, kirilmamaya calisiyorum. Bi sefer daha bu sekilde yazmistin, moralin bozuk diye bisey demedim. Simdi de demeyecegim ama kirmaktan da kirilmaktan da korkarim.
Ben iki sene once burada 10 kilo (belki az daha fazladir) verdim. O zamandan alistigim bir grup düzeni vardı. Bu genel miydi yoksa o gruba mı özgüydü, bilmiyorum. her gün menu paylasilirdi ve spor, haftada bir iki kacamak yapan tek tek belli olur ve ceza alirdi. Burda, grupta olmanin mantigi da bu diye dusunuyorum. Yoksa irademizi canli tutamayiz. Belki bu yazdigim sadece o gruba ozguydu, sen simdi boyle deyince anladim. ben bunu tum kk nin cuma zayiflama grubunun kurali zannediyordum. Yani nasil ki her cuma bildirim yapmayan, gunde 5 msj paylasmayan uyariliyor. bunun gibi gorevli kisi de gunluk takip ve uyari yapmali saniyordum.
yanlis mi biliyormusum deadline deadline ?
sanirim yanlis. Oyleyse yesil haklisin, degilse de ben hakliyim galiba

Y YesilinBuyusu senden alıntı yapmaya korkuyorum etiketleyerek yazayım :D
ben dışarıda hep böyle zeytinyağlı yemekler yiyorum canım niye bulamıyorsun sen,ev yemekleri yapan yerler olur, ya da restoranların zeytinyağlı bölümü oluyor ayrıca:KK64: mercimek çorbası her yerde var zaten:KK64:

Kesinlikle katılıyorum canım ben hamileyken ye ye sen iki canlısın diyenlere tek tek anlatıyodum içimdekinin midesi bilye kadar neresine yiycem çocuğun zaten gerekli herşeyi alıyor. Fazla yemek zaten yükü olan hamileye yük yüklemekten başka bişey değil doğumu da zorlaştırıyo nefes almayı da hareket etmeyi de. Ki ben birde astım hastasıyım ekstra dikkat etmem gerekiyo bana hayatım boyunca fazla kilo yasak. Zaten sahip olduğum fıtıkarı saymıyorum bile :KK45:
çok geçmiş olsun canım evet kilo o kadar lanet bir şey ki. bir zayıflayayım ahtım var bir daha kiloyla falan uğraşmayacağım ömür boyu dikkat edeceğim. yaş 80 de olsa (görürsem o yaşı:KK48:) fit ve ideal kilomda olmak istiyorum

N nil u mihr Y YesilinBuyusu
kızlar geçmişteki durumları bilmiyorum ama ben de grubun en eskilerindenim. 2016 yılında bu grupla 4 ayda 20 kilodan fazla vermiş biri olarak (90.500'den 67'ye düştüm) grupla ilgili bir şeyler demek istiyorum.
evet bu takım diğer takımlara göre biraz daha rahat ve benim tercihim de bu yüzden bu takım olmuştu. çünkü baskıyla kilo verebilen biri değilim, o yüzden çevremdeki insanlara bile diyet yaptığımı söylemem. kendi iç disiplinim vardır.
nil seni de anlıyorum herkes farklı, demek ki sen seni kontrol eden birine ihtiyaç duyuyorsun, daha önce hangi takımdaydın? buradaysan farklı üyeler vardı sanırım. benim dönemimde de böyleydi çünkü dead yardımcıydı sadece. ama diğer takımlara bakarsan en ufak bir kaçamakta dünya meselesi haline getirilme, birbirine küsme, laf sokma, hırs, kaptan kaprisleri, zorlama ve dayatma var. yani ben biraz böyle gördüm hızlı hızlı incelerken. yine de sen bilirsin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum ama bazı takımlar var tam senin istediğin gibi. menülere sporlara puan veren bile var.

http://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=340355

Zaytung blogda gordugum ve eglendigim.bir yazi... paylasmak istedim :)

Dukan’a Uyup Gut Olmak Mı, Karatay’a İnanıp Çaya Tereyağı Katmak Mı? Efendi Gibi Yaz Rejimine Girme Rehberi...

Havalar ısındı. “Vücudum su tutuyor, regl oldum” gibi bahanelerle fazlalıkları kapatamayacağınız aylar geldi çattı. Kış rehavetinden kurtulup, hafiften tombalak olduğunuzu kabul etmenin ve rejime girmenin zamanı. Silkelenip kendinize gelmenin ve hayalini kurduğunuz göbeği açık, saçma sapan renklerdeki kıyafetleri rahatça giymeniz için çok değerli rejim tavsiyelerimizi paylaşıyoruz.

http://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=340355

Zaytung blogda gordugum ve eglendigim.bir yazi... paylasmak istedim :)

Dukan’a Uyup Gut Olmak Mı, Karatay’a İnanıp Çaya Tereyağı Katmak Mı? Efendi Gibi Yaz Rejimine Girme Rehberi...

Havalar ısındı. “Vücudum su tutuyor, regl oldum” gibi bahanelerle fazlalıkları kapatamayacağınız aylar geldi çattı. Kış rehavetinden kurtulup, hafiften tombalak olduğunuzu kabul etmenin ve rejime girmenin zamanı. Silkelenip kendinize gelmenin ve hayalini kurduğunuz göbeği açık, saçma sapan renklerdeki kıyafetleri rahatça giymeniz için çok değerli rejim tavsiyelerimizi paylaşıyoruz.
en çok 3. maddeyi sevdim :D

3. Vejetaryen Arkadaşlar Edinin
Vejetaryen arkadaşlar sizi daha önce duymadığınız, rejiminizde çok işinize yarayacak bitkilerle tanıştırabilir. Çünkü biraz garip gelecek ama hayatta hayvansal gıdalar ve hamur kadar lezzetli şeyler de var. Yazarken bize de garip geldi gerçi. Neyse, konuyu dağıtmayalım. Biliyoruz bu vejetaryen tipler (veganlar kadar olmasa da) biraz cins oluyorlar ve yeterince yakından tanıma imkanı bulursanız hafiften sıyırdıklarını gözlemleyebiliyorsunuz ama bir süre çekeceksiniz artık. Olmadı Eylül sonu gibi arkadaşlığınızı kesersiniz, öğrendikleriniz yanınıza kalır.

kızlar beni bir süre çekeceksiniz artık yapacak bir şey yok :D eylül sonuna kadar sabredin :D

Kahvaltıdan önce yarim lt su olayını sevdim.hemen ben de yapcam kahvaltıya kadar içebilirim inş yarim lt suyu

biryerlerde, aç karnına sabah su içmenin metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum. Böbreklere de iyi geliyormuş. O yüzden başladım. Sabah gözümü açar açmaz içiyorum. Kahvaltıya kadar zaman geçiyor zaten. bakalım...

Sağol canım evet biraz arka arkaya talihsizlik oldu. Ya benda tam ters işte asyada ideal kilo almıştım sadece 1 ay kontrolü elden bırktım ona rağmen iyiydi kilom ama işte normal dogum yapmama rağmen benden sadece 7 kilo gitti soonra da asya emme konusunda çok isteksiz olunca süt mü yok acaba diye panikledim ve çok hata yaptım o verdiğim 7 kiloyu da geri aldım. Halbuki asya emmeyi tamamen bırktığında bile benim sütüm vardı sıkıntı asyadaymış ama ben çoktaaaan o kiloları almış oldum. İnşallah daha bilinçli daha düzenli geçer bu hamileliğim ve inşallah bu bebiş güzelce emer sütüm de bol olurda şu emzirmenin hayrını bende görebilirim :-)

tekrar çok geçmiş olsun canm tabi bu yogunlukta buraya fazla giremeşin hamilelik ile birlikte baya zor oldu hepsi zaten normaldede insan tasinma arasi yemwk yapmakla uğraşamiyor dışardan söylüyor seninkisi iyice zor tabi arkadasm bir kaç gune yerlesir rahata girersin merak etme beslenmenide herseyinide duzene sokarsin o zaman zaten :KK66:

İnşallah canım şu ock doğalgaz çamaşır bulaşık makineleri hallolsunda inşallah düzene girmeye çalışacağım çok sağol canım valla aynı şehirde olsak bi kahve yap da gelip içeyim az dinleneyim derdim :KK50:[/QUOTE]
Ben yaptım şuan içiyorum buyur birlikte icelim:KK50:

biryerlerde, aç karnına sabah su içmenin metabolizmayı hızlandırdığını okumuştum. Böbreklere de iyi geliyormuş. O yüzden başladım. Sabah gözümü açar açmaz içiyorum. Kahvaltıya kadar zaman geçiyor zaten. bakalım...
Valla sabah senim mesajını okumak iyi geldi .midem bulanır diye korkuyordum ama icilebiliyormus aç karnına yarim oy içtim sağol canim

N nil u mihr Y YesilinBuyusu
kızlar geçmişteki durumları bilmiyorum ama ben de grubun en eskilerindenim. 2016 yılında bu grupla 4 ayda 20 kilodan fazla vermiş biri olarak (90.500'den 67'ye düştüm) grupla ilgili bir şeyler demek istiyorum.
evet bu takım diğer takımlara göre biraz daha rahat ve benim tercihim de bu yüzden bu takım olmuştu. çünkü baskıyla kilo verebilen biri değilim, o yüzden çevremdeki insanlara bile diyet yaptığımı söylemem. kendi iç disiplinim vardır.
nil seni de anlıyorum herkes farklı, demek ki sen seni kontrol eden birine ihtiyaç duyuyorsun, daha önce hangi takımdaydın? buradaysan farklı üyeler vardı sanırım. benim dönemimde de böyleydi çünkü dead yardımcıydı sadece. ama diğer takımlara bakarsan en ufak bir kaçamakta dünya meselesi haline getirilme, birbirine küsme, laf sokma, hırs, kaptan kaprisleri, zorlama ve dayatma var. yani ben biraz böyle gördüm hızlı hızlı incelerken. yine de sen bilirsin geçiş yapılıyor mu bilmiyorum ama bazı takımlar var tam senin istediğin gibi. menülere sporlara puan veren bile var.
Aynen canım bende senin gibiyim katı kuralları sevmem yapamam çünkü Daha da dibe vururum ama tabi bazı insanlar takiple yol alıyor bilmiyorum takım böyle takip edilmek istiyorsa kaptanımız buna göre bir ayar yapacaktır heralde çoğunluk ne düşünüyor bilmiyorum tabi puan olayını da bir ara yapmıştık spor olarak puandı ama devam edemedik zaten sadece Y YesilinBuyusu yapıyordu birde sanırım @Mirafatos arkadaşlarımız takip ediyordu en son izne ayrildigimda sonra sanırım herkes yapamadı yada uyamadı ve devam edilmedi çünkü herşey gibi devamlılık lazım ve herkesin uyması gerekiyor yoksa puanlamaymis bilmem neymiş hepsi hikaye

Back