Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

N nil u mihr valla canım istesende beni kıramazsın çünkü ben herşeyi kafama takmam. Şimdi sen menü yazdığın zaman herkes senin yazdıklarını okuyor ve kaçamak yaptıysan buna da dikkat ediyor ve uyarıyor grubun amacı da bu zaten ama sen çocuk değilsin bizde dadı değiliz sürekli nil hadi menü yaz nil nerdesin nil nil nil diyemeyiz bu grupta sadece sen yoksun ama bu konuda şikayet eden kişi sadece sensin bi daha düşün istersen!!! Sen yazarsan takip edilirsin yazmazsan kimseya vahiy gelmiyor nil kaçamak yapıyor diye.

aynen öyle istikrar çok önemli

Ayyy bende avakadolu ezme yapıyorum ve avakadolu puding bayılıyorum yaa iyi hatırlattın canım ilk fırsatta alayım.

Yok canım burda sadece lahmacum kebap ya da yöresel yemekler keşke olsa da söylesem ne iyi olurdu

Aynen canım zaten menü yazan herkes takip ediliyor motive etmek için uğraşıyoruz yasaklı bişey yediyse uyarıyoruz grubun amacı da bu kimse kimseye özel yaşam koçluğu yapamaz burda kusura bakmasın.

Ayyy çaya tereyağı ne güldüm yaaa. Bir karataycı olarak hemen deneyeceğim

İyiki seni edinmişiz canım o zaman.

Ben yaptım şuan içiyorum buyur birlikte icelim[/QUOTE]

Kahveeeeee geliyorum hemen balkon da var mı

Canım herkesin ayrı işi var gücü var fatoş menüleri not alıcam diye kendi yedikleriyme ilgilenemez oldu kız hem o zaman bizde onunla ya da başkalarıyla ilgilenmez olduk sporu desen yapan yine yapıyordu biliyorsun yapmayan yine yapmıyordu sonuçta herkesin kendi iradesi var yani herkes kendi sorumluluğunu bilecek yoksa ben seni ne kadar zorlarsam zorlayayım boşa. Bizim grubun düzeni bu şekilde güzel ve herkes halinden memnun.

Kızlr sabah kan vermiştim yine bhcg yükselmiş ama progesteron düşmüş düşük tehlikesi varmış doktor iğne vurul dedi eşime dedim al gel iğneye nasıl vurdu dersiniz vurdu bekliyorum ala ala hala bitmedi kafamı çevirip bi baktım şırıngayı yukarı doğru çekiyo ey Allahım eşim bazen gerçekten beceriksizlikte sınır tanımıyo takdir ediyorum kendisini hiçbişeyi becerememek de bir beceridir.

Kahveeeeee geliyorum hemen balkon da var mı

Canım herkesin ayrı işi var gücü var fatoş menüleri not alıcam diye kendi yedikleriyme ilgilenemez oldu kız hem o zaman bizde onunla ya da başkalarıyla ilgilenmez olduk sporu desen yapan yine yapıyordu biliyorsun yapmayan yine yapmıyordu sonuçta herkesin kendi iradesi var yani herkes kendi sorumluluğunu bilecek yoksa ben seni ne kadar zorlarsam zorlayayım boşa. Bizim grubun düzeni bu şekilde güzel ve herkes halinden memnun.[/QUOTE]
Tabi canım kesinlikle diğer gruplar nasıl hiç bilmiyorum ama ben böyle gayet iyiyim herkes menüsünü paylaştıktan sonra sıkıntı yok bence öncelikle kendimiz irademize sahip çıkacağız yoksa kimse kimseye yardım edemez

Tabi canım kesinlikle diğer gruplar nasıl hiç bilmiyorum ama ben böyle gayet iyiyim herkes menüsünü paylaştıktan sonra sıkıntı yok bence öncelikle kendimiz irademize sahip çıkacağız yoksa kimse kimseye yardım edemez[/QUOTE]
Ayyy bu ne biçim alıntıdır ya

canım çok geçmiş olsun ama iğneyi niye eşin vuruyor?

Ayyy bu ne biçim alıntıdır ya [/QUOTE]

Sanırım ben sitenin ayarlarını bozdum

Kızzzzzzzz Allah seni emi unutuyosun bak ben hamileyim sonra taaaaaa nerelerden bana neler göndermek zorunda kalırsınız ay Asyada hiç yapmmıştım ahım var bu sefer eşimi gece bi yere göndericem banane
olsun bak ne güzel sağlıklı şeyleri aşermeni sağlıyoruz işte göndeririz gerekirse,ben 1 kasa alıyorum her seferinde olgunlaştırıp olgunlaştırıp yiyorum ayrıca hamişliğin de tadını çıkar tabii
Kızlar ya alıntıda problem var galiba bi doğru gösteriyo bi yanlış
canım alıntılarda sorun yok yeşil'e bir şey oldu ama şimdi düzeldi gibi olmadı etiketleyip cevap ver
Ayyy bu ne biçim alıntıdır ya

Sanırım ben sitenin ayarlarını bozdum [/QUOTE]

[/QUOTE]
Evet ya yeşile bişey oldu canım hamile ya heralde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…