ara
1 fincan türk kahvesi-sade
Ben az önce içtim sade türk kahvemi .uyanamıyorum yoksa.hem de koca çay fincanı ile içiyorum . Wc ye de iyi geliyor.Canim cekti bendemi yapsam
Kız utandim valla. Benim ödülsüz dişsiz geçen günün en mutlu günüm oluyo.haftanin 1 günü cissiz geçiyorsa ohhh diyorum.buyuk kaçamaklar değil. Bazen 1 tatlı ks çikolata reçel vs. Ya da dondurmahaniar haftada bir kucucuk bir odul yapiyor musunuz
Ben de dizi izleyerek yapıyorum.sanki daha çabuk bitiyor sporumcanım ben koşu bandında koşmuyorum. genelde eğimli falan orta tempo hızda yürüyorum. karşıma da pc'yi alıyorum. en sevdiğim dizileri açıp izlerken 45 dakka bitiyor. üstelik diziler alt yazılı ve gözlüğümü takıp okuyorum düşünyoksa ben de sıkılırdım net,duvara baka baka müzikle yürünmüyor
G unaydin kizlar
Şu basması olayı kötü olmuş cidden .neyse sağlık olsun.bebisin hayırlı olsun canim[/QUOTE]Canım bence grup takip etmiyor bahanesini kullanmayı bırak artık istersen burda sana özel seslendiğimiz kadar kimseye seslenmedik. Sonuçta sen kendin sorumluluğu bilip yazacaksın burda kimse dadı değil ki her saniye nil nerde nil nerde diye takip edemeyiz sonuçta sadece sen yoksun grupta herkesin unutulduğu zamanlar oluyor ama kimse bunu senin küdar dert etmiyor ve bahane olarak kullanmıyor eğer 1 2 kere söyleseydin bunları yazmazdım ama kusura bakma canım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyosun kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok yazacaksan yazacaksın yazmıyorsan bu senin kararın.
Oyyyy sorma arkadaşım neler geldi başıma geler zaten taşınma rezildi öyle adamlara denk geldik ki eşimle ikimiz kanser olduk yani gece 12 de bitti gerisini sen düşün artık üzirine de su basması tuzu biberi oldu derken dün de yerleştirirken yatağımın başı kırıldı daha dogalgazım yok çamaşır bulaşık makinesini takılmadı giderini sökmemiş beyinsizler ben sökecektim heralde. Zaten üçümüz salond kanepede yatmıştık canım eşyaların ayak kısımları tabii şişti biraz napıyım ya sağlık olsun. Çok sağol cnım benim.
Çok sağol canım evet talihsizlik oldu sağlık olsun.
Sağol canım benim ama nasıl yormayayım ki yine bişey kaldırmamaya felan çalıştım ama dün bütün gün ayaktaydım şükür kabası yerleşti ama daha iş cooook
Sağol canım evet üst üsti geldi telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım ama bugün daha sakin olurum inşallah. Canım birde ben giriyorum grup değişmiş hiçbişey göremiyorum google a grubun ismini yazıh sonra ordan kendi ismime tıklüyıp ancak buluyorum burayı herkes öyle mi nasıl düzilticem bunu bi yürdıl eder misin bana
Canımmmmm dün temizlik yerleşme derken telifonu elime bile alamadım çok yorgunum vallahi daha da doğalgaz yok ocak yok çamaşır bulaşık makinesi yok yine dışardan yuycem mecbur ama özledim sizleriiiii öpücük atamıyorum ama şu an öpücük atıyorum aslında bak bunun ürküsına da fülen surat koyardım ama onu da koyamğyorum
GünaydınnnnGünaydın kızlar:))
Canım çok geçmiş olsun bazı talihsizlikler yaşsmışsın Allah tekrarını yaşatmasın. Hamilelik nasıl gidiyor tatlım. Ben iki hamileliğimde de sağlıklı besleneyim normal hamileler gibi kilo alayım dedim ama ikisinde de 25er kilo aldım aşırı bir iştah geliyor hamileyken mide bulantım falan da olmayınca yedim de yedim:)) Yemekten yorulurdum çenem ağrıtdı düşün ama güzel haber ilk 40 günde 15 kilosu gitti ikisinde de:) İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla sıhhatle gelir bebişin kilolar emzirirken öyle kolay veriliyor ki:)Günaydınnnn
ca bir de vücudunu çok beğendiğin bir ünlünün fotosunu telefonuna indir arada aç bir o vucuda bak birde kendi fotona inanlmaz hırs geliyor ben yapyorum bu yontemi ve kendimi spor yaparken buluyorumGünaydın arkadaşlar herkese mutlu haftalar dün kendimi motive etmek acısından fotoğraflarımı çektim görüntü tabiki fenaydıama işe yaradı sabah kalktım 35 dk eliptik 8 dk karin çalıştım kahvaltimi yapicam birazdan efsane geri döndü sanirim
bende senin gibi çok fena istahlanmistm 20 kilo aldm hamilelikteCanım çok geçmiş olsun bazı talihsizlikler yaşsmışsın Allah tekrarını yaşatmasın. Hamilelik nasıl gidiyor tatlım. Ben iki hamileliğimde de sağlıklı besleneyim normal hamileler gibi kilo alayım dedim ama ikisinde de 25er kilo aldım aşırı bir iştah geliyor hamileyken mide bulantım falan da olmayınca yedim de yedim:)) Yemekten yorulurdum çenem ağrıtdı düşün ama güzel haber ilk 40 günde 15 kilosu gitti ikisinde de:) İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla sıhhatle gelir bebişin kilolar emzirirken öyle kolay veriliyor ki:)
Suyumu hergün 2.5 lt içiyorum canımYakalar kaptan @deadline fena yakalar
Helal olsun yarim gizleme ile kalmışsın.su nekadar peki
Ben de varimmmmmm
Ne fotosu çektin canim.biz de gorebiliyormuyuz
bende senin gibi çok fena istahlanmistm 20 kilo aldm hamilelikteilk aylar istahsiz ve çok kusmali geçti Allahdan yoksa demekki 25-30 kilo alacaktm
Canım çok geçmiş olsun bazı talihsizlikler yaşsmışsın Allah tekrarını yaşatmasın. Hamilelik nasıl gidiyor tatlım. Ben iki hamileliğimde de sağlıklı besleneyim normal hamileler gibi kilo alayım dedim ama ikisinde de 25er kilo aldım aşırı bir iştah geliyor hamileyken mide bulantım falan da olmayınca yedim de yedim:)) Yemekten yorulurdum çenem ağrıtdı düşün ama güzel haber ilk 40 günde 15 kilosu gitti ikisinde de:) İnşallah güzel bir hamilelik geçirirsin sağlıkla sıhhatle gelir bebişin kilolar emzirirken öyle kolay veriliyor ki:)
tekrar çok geçmiş olsun canm tabi bu yogunlukta buraya fazla giremeşin hamilelik ile birlikte baya zor oldu hepsi zaten normaldede insan tasinma arasi yemwk yapmakla uğraşamiyor dışardan söylüyor seninkisi iyice zor tabi arkadasm bir kaç gune yerlesir rahata girersin merak etme beslenmenide herseyinide duzene sokarsin o zaman zatenCanım bence grup takip etmiyor bahanesini kullanmayı bırak artık istersen burda sana özel seslendiğimiz kadar kimseye seslenmedik. Sonuçta sen kendin sorumluluğu bilip yazacaksın burda kimse dadı değil ki her saniye nil nerde nil nerde diye takip edemeyiz sonuçta sadece sen yoksun grupta herkesin unutulduğu zamanlar oluyor ama kimse bunu senin küdar dert etmiyor ve bahane olarak kullanmıyor eğer 1 2 kere söyleseydin bunları yazmazdım ama kusura bakma canım sürekli aynı şeyi söyleyip duruyosun kimseyi zan altında bırakmaya hakkın yok yazacaksan yazacaksın yazmıyorsan bu senin kararın.
Oyyyy sorma arkadaşım neler geldi başıma geler zaten taşınma rezildi öyle adamlara denk geldik ki eşimle ikimiz kanser olduk yani gece 12 de bitti gerisini sen düşün artık üzirine de su basması tuzu biberi oldu derken dün de yerleştirirken yatağımın başı kırıldı daha dogalgazım yok çamaşır bulaşık makinesini takılmadı giderini sökmemiş beyinsizler ben sökecektim heralde. Zaten üçümüz salond kanepede yatmıştık canım eşyaların ayak kısımları tabii şişti biraz napıyım ya sağlık olsun. Çok sağol cnım benim.
Çok sağol canım evet talihsizlik oldu sağlık olsun.
Sağol canım benim ama nasıl yormayayım ki yine bişey kaldırmamaya felan çalıştım ama dün bütün gün ayaktaydım şükür kabası yerleşti ama daha iş cooook
Sağol canım evet üst üsti geldi telefonu elime alamıyorum ki gruba yazayım ama bugün daha sakin olurum inşallah. Canım birde ben giriyorum grup değişmiş hiçbişey göremiyorum google a grubun ismini yazıh sonra ordan kendi ismime tıklüyıp ancak buluyorum burayı herkes öyle mi nasıl düzilticem bunu bi yürdıl eder misin bana
Canımmmmm dün temizlik yerleşme derken telifonu elime bile alamadım çok yorgunum vallahi daha da doğalgaz yok ocak yok çamaşır bulaşık makinesi yok yine dışardan yuycem mecbur ama özledim sizleriiiii öpücük atamıyorum ama şu an öpücük atıyorum aslında bak bunun ürküsına da fülen surat koyardım ama onu da koyamğyorum
Merhaba 1. Takımın Sevgili Üyeleri,
551. ve 568. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuzu hazırladım. Bilgiler şöyle:
Analiz Dönemi: 551. ve 568. etaplar arası
Toplam Üye Sayısı: 22
İzne Ayrılan Üye Sayısı: 10
İzne Ayrılan Üyenin Oranı: %45
Yeni Üye Sayısı: 11
Yeni Üyenin Oranı: %50
Mezun Üye Sayısı: 0
Bu durumda mevcut üyelerin yarısını yeni üyeler oluşturmakta olup, kalan yarının sadece %5 i eski üyelerden oluşmaktadır. Takım üyelerinin devamlılık sorunu var.
Bir Önceki Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,438%
Güncel Analiz Dönemi Takım Ortalaması: 0,310%
Takım ortalamanız bir önceki döneme göre gerilemiştir ancak 0,30% minimum değerin üstündedir. Bir sonraki analiz döneminde ortalamanızın yükselmesini dilerim.
Takım Birincisi: YesilinBuyusu analiz döneminde 8,4 kilo (11,63%) vermiştir. Tebrik ederim.
Detaylı Analiz Raporu için burayı tıklayınız.
Daha ne olsun canım tebriklerAyyy inanmıyorummmm 1. Olmuşumyaşasın yaşasın ay nasıl motive oldum şimdi çook teşekkür ederiimmmm
Bu arada bende ikinci olmuşum canım Y YesilinBuyusuDaha ne olsun canım tebriklerbu seni hamileliğinde çok güzel motive edecektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?