Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayyy inanmıyorummmm 1. Olmuşum yaşasın yaşasın ay nasıl motive oldum şimdi çook teşekkür ederiimmmm
canım bak ben sana ne zamn motiven düşse hep diyordum ben senin kadar iyi veren kimseyi grupda görmedim en iyi sen veriyorsun diye bak gordunmu işte ne kadar da doğruymuş tebrik ederim sonuç beni hiç şaşırtmadı arkadaşım emindim sen birinciydin seni kutluyorum sonuçlar tam düşündgm gibi ikincide magickk olmuş arkadasm sanada hep diyorum harikasn diye hatta üçümüz içinde hedefine varabilen tek sen oldun ayrıca tebrik ederim bende sonuncumuyum diyodum okadar fena diilmisim ya ortalardaym iyi bari

Daha ne olsun canım tebrikler bu seni hamileliğinde çok güzel motive edecektir canım

Çok sağol canım kesinlikle elim ne zaman yasaklara gidecek olsa bunu hatırlıycam.

Bu arada bende ikinci olmuşum canım Y YesilinBuyusu

Ooooo bende seni tebrik ederim canım benim ayrıca ben varamadım ama sen hedefine de ulaşın nihayetinde

Ayyy canım yaaa çok çok teşekkür ederim valla ikinizde iyiki varsınız birlikte çıktık bu yola birlikte ilerliycez inşallah daha güzel sonuçlar da alıcaz inşallah sağlıklı huzurlu geçer hamileliğim ama bu sefer gerçekten daha dikkatli ilerlemeye kararlıyım bu süreçte sizin desteğiniz daha da önemli benim için tabiki günü geldiğinde listeden çıkıcam ama gruptan gitmeye hiç niyetim yok 2 yıl da sürsi burayı hedefime ulaşmadan ve sizlerin de ulaştığını görmeden bırakmak yooook

kahvaltı: cecil peyniri,1domates,1salatalik, yeşillik,5zeytin,yarm dilim ekmek,çay

öğlen: 1büyük muz ve türk kahvesi

30 dakika yürüyüş,30dakika bisiklet
akşam tekrar spor yapicam

Canım menü de spor da çok iyi her zamanki gibi gittiniz mi bodruma?

Aynen canım ya Y YesilinBuyusu kısa sürede çok güzel kilo verdi ama sende iyisin gerçekten hem sonda falan değilsin önemli olan azda olsa vermek ki sen sıkılasiyorsun kilonu göstermiyorsun o yüzden listede yazmasada sporun harika canım hedefinede ulaşacaksın beden olarak inceldin de daha ne olsun ben mesela senin kadar incelemedim aslında artik sıkılasmak istiyorum belki bıraktığım kiloya inersem mezun olabilirim çünkü sıkılasmak için uğraşacağım

Bence canım sen çok iyi kiloda hamile kaldın artık bundan sonrasına bakacaksın çok kilo almazsan oh süper tabi sağlıklı bir hamilelik gecirde önemli olan o kiloya takma kafanı zaten sağlıklı besleniyordun çok abur cubur yemiyodun yani

Tabii hele asyada çok çok dikkat etmiştim canım inşallah bunda daha da iyi geçer ama kontrollü zayıflanabiliyor hamileyken yani bebiş kilo almaya devam ediyor ama sin veriyorsun benim ablam doğum yapana kadar diyet yaptı. Doktor uygun gördüğü sürice diyete devam

evet canm sıkılasmaya yönel sende canm şimdi başla bence çünkü sikilasirken azda olsa veriliyor zaten bedenin incelip sikilasana kadar hedefine zaten dönmüş olursun ben yavaş gidiyorum ama dedigin gibi iyi sikilasma iyi gidiyorum ikisini birden goturdugum icin hedefe vardigimda zatn sımsıkı olmuş olup direk koruma ve form tutma olarak devam edicem ilk aylar morelim bozuluyordu ama sonra verdiklerim toplam 5 kilo varinca rahatladm bide hepsi yağdan gidince 5 kiloda 7-10cm daralmam olmuş oldu gobek 10cm sonrasi sabit kaldi bu ara ama bugün tekrar basenden 2cm gitmiş basenimden de tam 7cm incelmiş oldum

canm bugün süt icmistn zatn böyle sütun,cevizin,yumurtan,peynirin aksmada sebzen ve etin olunca bu diyet ile zaten hamilelikte gerekenleri aliyorsun bu sekilden daha fazla kısma bu şekil hem verir hemde her ihtiyacini almış olursun ama benim tek tavsiyem meyve ekle hamilesin uzun sure aç kalmak tansiyon dusuklugu filan yapar ve meyvedeki vitaminlarde çok onemli onun için bence sen bir öğle arası meyve öğünü yaparsan mükemmel olur

Kız utandim valla. Benim ödülsüz dişsiz geçen günün en mutlu günüm oluyo.haftanin 1 günü cissiz geçiyorsa ohhh diyorum.buyuk kaçamaklar değil. Bazen 1 tatlı ks çikolata reçel vs. Ya da dondurma
Hahah alemsiniz :) eger gun icinde odulunuzu yakiyorsaniz bir seycik olmaz ama ben bi yaklasirsam o odullere kendimi kaptiririm diye uzak duruyorum
evt yaaaa eskiden olsa bu sporla bu beslenme ile ben şimdi 50lere düşmüştüm bu doğum sonrası ne kadar da zor ve yavaş veriliyor böyle yaa
Ayni dertten muzdaribim dogum sonrasi kilo vermek ne zormus her sabah tartiya cikip 66 yi goruyorum yahu bir gram eksil beee diyorum yok

Bu arada bir sey soracagim ben menu paylasirken kimseyi etiketlemiyorum etiket mi yapilmasi gerek yoksa listeye giremiyor muyuz ?

canım asyada kac kılo almşdın.

Basenden 2 cm daha gitmiş oh süper

Normal düzenimde geçeyim de yiyeceğim canım özellikle ben asyada muzu çok yemiştim muz direk bebeği besliyor artık zaten öğünü üçe çıkarıcam miktarları biraz azaltıcam eşim izin aldı geldi evdeki eksikleri tamamlamak için inşallah düzenimi kurayım normal beslenme şeklime geçeçeğim.

canım dogrusu da bu zaten kılo nasıl olsa gıdecek yagdan gıtmesı önemli.

bunu ben de yapacağım canım before after için iyi olur

Dün gece ben de öyleydim uyuduğumda 3 olmuştu.tabi sabahın yine nurunda 7.15 gibi geri uyandım. Dün gece benim küçük kızın uykusu kaçtı. Onla oturduk
beni de kedim uyutmadı bu ara çok huysuz 12'den önce yatamayınca da uykum kaçıyor hiç uyuyamıyorum

aynen canım dizi de heyecanlıysa yürüdüğümü anlamıyorum bile
Günaydın canım

Şu basması olayı kötü olmuş cidden .neyse sağlık olsun.bebisin hayırlı olsun canim

Evet ama Allahtan tek odayı etkilemiş onu da hallettik şükür ne yapalım ya sağlık olsun ocak olmaması kötü şimdide hiçbişey yapamıyorum kaç gündür dışardan yiyorum bugün de öyle olack mecbur.

Hatlar karıştı ya site güncellenmiş değişmiş sadece bende mi var bu sorun? Sizler nasıl giriyosunuz?[/QUOTE]

canım bende bir sorun yok,zaten pc'den giriyorum genelde mobilden girmeyi pek sevmiyorum bu siteye sen şey yapsana uygulamayı telefonundan sil geri yükle bakalım bir düzelecek mi
Kızlar dışrdan yiyebileceğim sağlıklı bi kahvaltı veya öğle yemeği fikri verir misiniz?
salata,mercimek çorba,enginar,kereviz,fasulye diblesi gibi zeytinyağlı yemekler, ımm başkaaa ayy acıktırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…