khenacım ayy sen çok yaşa emii valla bende az önce diyecektim ki bu kız niye bu kadar saat wv ye girmeyi bekliyor:uhm: diye unutmuşum bende bir an :roflol::roflol:
eline saglik yulafcim ya. :1hug:
ya eskiler biz nasiliz simdi? en azindan ilk 3 e girer miyiz 1. takim olarak?
hadi bugunden tezi yok yeni hafta basladi 1. takim icin. mavisim hurma tavsiyesini unutma ha tatli krizin gelirse.
kugu gelinim aramizda 7 saat fark var. siz bizden ilerdesiniz. biz de gun yeni basliyo. ama su an ayni gundeyiz. gerci siz sabaha girerken, yani yarin sabah biz daha bugunu yasiyor olacagiz. sabah 6:30 gibi kalktim habire merdiven indim ciktim, lultur fizik yaptim. limonlu balli su ictim. ama yok anacim, wc ye gidemedim bi turlu. biz de daha gunun bitmesine cok var ama, kaptan persembe aksamina kadar diyo ya , tabii turkiye saatine gore, o yuzden sizleri de gece birakmak istemedim canimcim.
sen buna yuklenmek mi diyorsun. ya bence ac geziyon be yulaf kaydirigubbakcemile3 saka bi yana tabi herkesin menusu kendine coktur sırnaşık şey
herbal süpersin bacım ben ilk geldiğimde ki 10 gün oluyo 93 lerden bahsediyodun wc ye falanda çıksan 91 maşallah cnmvalla senin 1kilo 100 gr kalmış a.s.karışmam verirsen kendine şöyle şık bi elbise al sevgililer günü için :asigim:süslen falan eşinin gözleri yuvalarından fırlasın :bbo:kırmızı olsun elbise tamam mı?
canim ya gun icerisinde az yiyip daha sonra boyle fazla yiyince agir geliyor ister istemez.
kilosu olmayan birisine soylesen belki ne kadar az yemissin der ama bana cok geldi :)
herbal çok mu merak ettin bakayım eski tartımdan ilerleyp 69.9 yani 1kilo 100 gr vereceğim yeni tartıma görede 73 ten 71.9 a düşmeme gerekiyo
2 günüm var zor çok zor ama denemekten zarar gelmez demi
ya çok çıldırasım geliyo mutfağa giriyorum çıkıyorum yememek için kendimi zor tutuyorumdeminde cnm istememesine rağmen soda içtim sırf cısssss şeylerden kaçmak için ay cnm bieyde istemiyo ama tamamen pis boğazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?