• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nrymn ( 63,7 / % )
neşemeşe (77,1 / % )
daisy06 (61,5 %0)
flawless ( 66,5 geri dönmek üzere ayrıldı )
hayat70 (59,7 / 59,5 / 0,2 / 0,34 %)
mavideniz (69 %)
KHENA (66,8 / 65,8 / 1,0 / 1,50%)
yasmine8383 (60,3 / 59,8 / 0,5 / 0,83 %)
sekey (78 %)
herbal (92,5 / 91,5 / 1 / 1,08 %)
bhk (73.0 / 72.0 / 1.0 / %1.37) (yeni üye)
çelik198408 (75.0 / 73.0 / 2 / %2.67) (yeni üye)
yulaf (77,5 / 74,6 / 2,9 / 3,74 %) (yeni üye)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (% )

eksik ya da yanlis bir yer varsa duzeltir misiniz?

eline saglik yulafcim ya. :1hug:

ya eskiler biz nasiliz simdi? en azindan ilk 3 e girer miyiz 1. takim olarak?

hadi bugunden tezi yok yeni hafta basladi 1. takim icin. mavisim hurma tavsiyesini unutma ha tatli krizin gelirse.

kugu gelinim aramizda 7 saat fark var. siz bizden ilerdesiniz. biz de gun yeni basliyo. ama su an ayni gundeyiz. gerci siz sabaha girerken, yani yarin sabah biz daha bugunu yasiyor olacagiz. sabah 6:30 gibi kalktim habire merdiven indim ciktim, lultur fizik yaptim. limonlu balli su ictim. ama yok anacim, wc ye gidemedim bi turlu. biz de daha gunun bitmesine cok var ama, kaptan persembe aksamina kadar diyo ya , tabii turkiye saatine gore, o yuzden sizleri de gece birakmak istemedim canimcim.

eline saglik yulafcim ya. :1hug:

ya eskiler biz nasiliz simdi? en azindan ilk 3 e girer miyiz 1. takim olarak?

hadi bugunden tezi yok yeni hafta basladi 1. takim icin. mavisim hurma tavsiyesini unutma ha tatli krizin gelirse.

kugu gelinim aramizda 7 saat fark var. siz bizden ilerdesiniz. biz de gun yeni basliyo. ama su an ayni gundeyiz. gerci siz sabaha girerken, yani yarin sabah biz daha bugunu yasiyor olacagiz. sabah 6:30 gibi kalktim habire merdiven indim ciktim, lultur fizik yaptim. limonlu balli su ictim. ama yok anacim, wc ye gidemedim bi turlu. biz de daha gunun bitmesine cok var ama, kaptan persembe aksamina kadar diyo ya , tabii turkiye saatine gore, o yuzden sizleri de gece birakmak istemedim canimcim.

canım bence bu hafta garanti 1. yiz diyorum geçen haftanın sonuçlarına baktım.1.takım 5, küsür toplamla birinci olmuş bizde daha şimdiden küsüratları değil tam kiloları saysan 7 ediyor. daha bildirmeyenlerde var kaydirigubbakcemile5

ya bhk cim,

bak goruyo musun ben ne yaptim. sana pozitif ol, yasam enerjini dusurme diyorum. ama kendime hic bakmiyorum. amma kastim hee.

ben ki 92 yi kovmusum tartimdan, 91 in bucuguna uzuluyom. o da olcek herbalcim insallah yaa.

bay bay 92 süprizzzzz :lepi::sm_cool: seni bi daha tartimda gormiyim bakiim. :oklava:

ben 95 kilodan 91,5 ulastim. yasasin. rampi rampi :teytey:

ya kizlar, 89 u gorunce kendime bi hediye aliyim diyorum. ne alsam. bunu kutlamam lazim.
soyle 100 milyonu gecmeyecek bi si. malum ekonomik kriz. akliniza bi sey gelirse yazin da motivasyon olsun herbalciga.

bugun yediklerimmmm

12.02.2009 Persembe

10.30: 2-3 bardak su, 3 kuru kayisi
11.00: yarim dilim kepek ekmegi, yarim domates, 1 kucucuk salatalik, 1 fincan sekersiz cay
14.30: 1 adet grisini
15.30: 1 bardak ezogelin corbasi
17.40: 1,5 ince dilimlenmis tavuk gogsu, yesil salata (marul, 1 adet taze sogan, limon), 2 kasik yogurt, 1 dilim kepek ekmegi
20.00-21.00 arasi 1 fincan sekersiz yesil cay icilecek
uyumadan da elma sirkesi+bal+ilik.

bol bol su, 15dk yuruyus (yagmurdan dolayi)

yorum: biraz duzensiz olmus bugun. aksam yemegine yuklenmisim.

sen buna yuklenmek mi diyorsun. ya bence ac geziyon be yulaf kaydirigubbakcemile3 saka bi yana tabi herkesin menusu kendine coktur sırnaşık şey

ben de senin gibi yazayim dedim canimcim ama sonra cok useniyom aksam olunca, zati grupta da kimse kalmamis oluyo. Kugu geline ozel aciklama, artik mavis denizi de ilave ettim.yurtdisinda oldugum icin saat farkindan. :sm_cool::roflol:

herbalcigin kahvalti ogunu asagida goruldugu sekilde tamamlanmistir:
====================================================
2 adet kepek ekmegi
bir bucuk kibrit kutusu peynir
3 siyah zeytin
biraz marul
biraz havuc (tabi bunlar limonlu , yagli degil)
1 kupa sekersiz cay

yorum : kizlar var ya inanilmaz ama gercek flash flash flash bana cok geliyo artik 2 dilim ekmek kahvaltida.. :nazar:

sen buna yuklenmek mi diyorsun. ya bence ac geziyon be yulaf kaydirigubbakcemile3 saka bi yana tabi herkesin menusu kendine coktur sırnaşık şey

canim ya gun icerisinde az yiyip daha sonra boyle fazla yiyince agir geliyor ister istemez.

kilosu olmayan birisine soylesen belki ne kadar az yemissin der ama bana cok geldi :)

herbal süpersin bacım ben ilk geldiğimde ki 10 gün oluyo 93 lerden bahsediyodun wc ye falanda çıksan 91 maşallah cnm :nazar:valla senin 1kilo 100 gr kalmış a.s.karışmam verirsen kendine şöyle şık bi elbise al sevgililer günü için :asigim:süslen falan eşinin gözleri yuvalarından fırlasın :bbo:kırmızı olsun elbise tamam mı?

nrymn ( 63,7 / % )
neşemeşe (77,1 / % )
daisy06 (61,5/61,5/ 0 %0)
flawless ( 66,5 geri dönmek üzere ayrıldı )
hayat70 (59,7 / 59,5 / 0,2 / 0,34 %)
mavideniz (69 %)
KHENA (66,8 / 65,8 / 1,0 / 1,50%)
yasmine8383 (60,3 / 59,8 / 0,5 / 0,83 %)
sekey (78 %)
herbal (92,5 / 91,5 / 1 / 1,08 %)
bhk (73.0 / 72.0 / 1.0 / %1.37) (yeni üye)
çelik198408 (75.0 / 73.0 / 2 / %2.67) (yeni üye)
yulaf (77,5 / 74,6 / 2,9 / 3,74 %) (yeni üye)
1.TAKIM TOPLAM KİLO (% )

herbal süpersin bacım ben ilk geldiğimde ki 10 gün oluyo 93 lerden bahsediyodun wc ye falanda çıksan 91 maşallah cnm :nazar:valla senin 1kilo 100 gr kalmış a.s.karışmam verirsen kendine şöyle şık bi elbise al sevgililer günü için :asigim:süslen falan eşinin gözleri yuvalarından fırlasın :bbo:kırmızı olsun elbise tamam mı?

saol celikcim.a.s. masallah sen de superdin. ama yine de seni yenicem. hehe.

simdi guzelim senin hedefin ne c.tesi ye onu bi soole de bileyim hadi?? :jeyyar:

onerin icin cok saol canimcim yalniz dun bizim nisan yildonumumuz diye giyecek bir seyler almisti esim hediye olarak.

canim ya gun icerisinde az yiyip daha sonra boyle fazla yiyince agir geliyor ister istemez.

kilosu olmayan birisine soylesen belki ne kadar az yemissin der ama bana cok geldi :)

zati bu hayat cok goreli yulafcim. aslinda bence de cook yiyoruz.

bizim aksam yemeginde yediklerimiz afrika'da kac ac cocugu doyurur.
bu yuzden doyduktan sonra hala yersek durup bi dusunmemiz lazim galiba.
ben mesela patliyasiya yiyordum, kendimi kontrol etmeye karar vermeden once..
ayy cok sukur kurtuldum. pisbogazlik ne kotu sey. insallah artik yemek icin yasayanlardan degil, yasamak icin yiyenlerden olmaya dogru bir donusum yasiyorum.

hadi bakalim yenilenelim. yeni bir yarisma donemi daha basliyor.. cok heyecanli.

herbal çok mu merak ettin bakayım eski tartımdan ilerleyp 69.9 yani 1kilo 100 gr vereceğim yeni tartıma görede 73 ten 71.9 a düşmeme gerekiyo

2 günüm var zor çok zor ama denemekten zarar gelmez demi

ya çok çıldırasım geliyo mutfağa giriyorum çıkıyorum yememek için kendimi zor tutuyorumdeminde cnm istememesine rağmen soda içtim sırf cısssss şeylerden kaçmak için ay cnm bieyde istemiyo ama tamamen pis boğazlık

herbal çok mu merak ettin bakayım eski tartımdan ilerleyp 69.9 yani 1kilo 100 gr vereceğim yeni tartıma görede 73 ten 71.9 a düşmeme gerekiyo

2 günüm var zor çok zor ama denemekten zarar gelmez demi

ya çok çıldırasım geliyo mutfağa giriyorum çıkıyorum yememek için kendimi zor tutuyorumdeminde cnm istememesine rağmen soda içtim sırf cısssss şeylerden kaçmak için ay cnm bieyde istemiyo ama tamamen pis boğazlık

yememen gerektigini biliyorsun ya o yuzden canin istiyor

Back