Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayy kugu gelinim cok guldum yaa. isil isil olsun gunlerin hep boyle. bi karisiklik oldu herhalde.
yalniz bhk da senin onlarin durumunu bildigini zannediyordu sanirim. o bildigin halde bunlari yazdigini dusununce iyice kafasi karisti kizin da.

khenacim istersen mesajlari en son kaldigin yerden okumaya calis. tabi tahmin ediyorum ki,
yogunsun ama bazi mesajlari kaciriyorsun gibime geldiyerimseniben

Kızlar derslerde son haftam bu dönem için ve sınavlar ödevler derken felaket bir başağrısıyla cebelleşiyorum bugünlerde. Ekrana zor bakıyorum gözlerim yerinden çıkacak gibi ağrıyor. Canlarım yarın herkes kilosunu girsin düzeltmeleri ben yaparım inşallah. Yeni üye olmak isteyen arkadaşları 1 hafta deneme sürecinden geçiriyoruz. diyelim ocak 1. hafta deneme haftanızdı. 2. hafta asillere eklendiniz ne olursa olsun 1 hafta önce perşembe kilonuz kaçsa ilk kiloya onu giriyorsunuz. Yoksa birinin kilosu ocak başından birininki 1 hafta sonra başlasa hesapta adaletsizlik olur. Siz hiç karıştırmayın. Geçen hafta perşembe kilonuz kaçtı, işte o ilk kilonuz(1). Yarın sabahki 2. kilonuz. Soonra bu iki kilo farkını alacaksınız(1-2). Buraya kadar tamam mı?
Buraya kadar problemi olan var mı?
Sonrada bu farkı, geçen perşembedeki kilonuza (Yani 1. kilonuzu) bölüyorsunuz. Çıkan sonucu 100 ile çarpıyorsunuz. Bu kadarcık. Hiç olayları karıştırmaya gerek yok. Yapamayacak arkadaş olacağını sanmıyorum. Azıcık dikkatli okuyup anlaşılmayan bölümü sorun.

yav bir dakika ben hep takip ediyorum ama özel durum nedir ne nerde nasıl anlamadım ?neyse neşecimde gelmiş zaten oda kaptan yardımcısı olarak aydınlatır sizi..

Mavişim yarın için bana cezanı hazırladın mı? Bne sana hazırladım:)) hehe...Allah kimseyi elime düşürmesin. Kızlar bugün 1 yıldır yapamadığım mekik çekmeye başladım maşallah. 10 tanecik ama bu bir başlangıç, yavaş yavaş düzeleceğim inşallah....

Kızlar kaptan 1 haftası geçmemiş yeni arkadaşları listeye eklemişse mutlaka gelecek haftaya kilolarını bilelim diye yapmıştır. 1 hafta deneme süresi herkes için geçerli, kimsenin özel durumu yok. Geçmişte ilk kiloda problem olmuştu bazı arkadaşlarda o yüzden kaptan bilmek için listeye eklemiştir ama bildirimde onlar katılmaz. Kızlar kısacası yarın herkes tartılacak ancak yeniler hesaplamaya dahil olmayacak. Kimlerin en az 1 haftası geçti? Onlar bizimle... Bu kadar yazayım, korkunç başım ve gözlerim acıyor. Görüşünceye kadar sağlıkla kalın hepiniz...

kizlar hepsini yazmak cok zor oluyo hemen kahvaltimi yaziyim. Allah'im insallah kugu gelin yine sormaz :roflol: bu saatte kahvaltimi olur diye...

2 adet kepek ekmegi
3 adet siyah zeytin
2 kibrit kutusuna yakin beyaz yagsiz peynir
4 adet bebek havucu :)))
1 bardak bogurtlen cayi

ara ogun simdi yiyicem, bi bakiyim dolaba.

hii nrmyn cim unuttum bak, bu elma sirkesi saclardaki kiriklara, bakimsiz gorunume felan iyi geliyomus. ben kullandim. super degil ama, benim sac uclari iyi yipranmisti rofleden. son durulama suyuna ekleyip saci onunla duruluyosun. bi arkadasim cok memnum. super oldugunu soyleyemem. ama bi denemeni tavsiye ederim canim.

mekiklerin devamı geliyor o zaman kız ekmek yasagı gelsin sana hemide 1 hafta boyunca ekmek pilav hamuır işi makarna falan..bak bana nrmyn 1 kilo verene kadar pilav işi yok dedi..gerçi bir iki dafe yedim ama kıdı şimdi daha dikkatliyim makarna vardı yemekte azıcık aldım sonrada 2 çatal aldım yok yemeyecegim ben diye geri bıraktım yemedim..olacak olacak irademle savşamaya başladım iyice kızışıyor ortalalık:jeyyar:

Ben senin için daha pis bir ceza bulucam:))hehe :jeyyar:

herbal canım saol walla..

walla bilmiyorum.
3kişiyiz ve üçümüz de kilo verdik bu hafta..:jeyyar:

hadi bakalım,bu hafta biz birinciyiz bence!

Ne demek tabiki 1.yiz inşallah hihoyyyt şakkıdı. Ben asıl mavişe ne ceza versem diye düşünüyorum şöyle okkalı bişi bulmak gerek. Yardım edin kızlar :jeyyar:

yulaf ve çelik..
bugün püsküüte de sormuştum,cevap geldi:

"Merhaba canım..
Şöyle örnek vereyim.
papatya 18. takıma başvurdu. Deneme süresi başladı. Deneme süresi başlangıcında tartıldı. Kilosu 58.
Deneme süresi bittiğinde, takım papatyayı kesin üye yaptı.
Kesin üye olduğu haftaki Cuma bildiriminde, Cuma sabahı tartıldığı kilosunu söyledi papatya.
Kilosu 57.
Deneme süresinde 1 kilo vermiş.

Listede şöyle yer alacak

papatya (58 / 57 / 1....vs)

Yani deneme süresinde verilen kilo havaya kaybolmayacak asla.."

benim kafam karisti yine :)

bir ozel durum var diyorsunuz, bir yok diyorsunuz.

gecen hafta cars gunu katildim takima. deneme haftamdi. pers gunu de tartilmistim bilerek. yarin da tartilcam.

bu durumda var mizi yok muyuz?

ya bazen bakıyorum kimse yazmamış bazen bakıyorum sayfalarca yazmışsınız ister istemez arada kaçırıyorum. ama neyse yakaladım galiba Şeniz

ya unutmadan bu saatte ne kahvaltısı yaa gece kuşuuu :roflol: nasıl ama :jeyyar:

bide bende bu elma sirkesini zayıflamak için içiyodum ama artık midemi ağrıtmaya başladı bıraktım.

bide yüzdeki lekeler için de kullanılıyor; 2 çay kaşığın sirkeyi sulandırıyorsun tonik gibi sürüyorsun yüzüne sivilce varsa onlarada sürebilirsiniz çünkü doğal antibiotikmiş.

ama bizim deneme süresindeki kilolar havaya uçtu :1shok:

nesemese cim ben yanlis anlamadiysam, bhk , celik ve yulaf icin kaptan insitayif kullandi. onlari takima aldi. acaba takima aldi da , yarismaya almadi mi???? kafamçokkarıştı neyse boyle kesin bir kural yoksa butun takimlarin uymasi gereken, kaptanimiz boyle bi insiyatif kullanabilir bence. hem hepsi kilo da vermis. gerci celik i gormuyorum. bebis hasta felan degildir umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…