yav bir dakika ben hep takip ediyorum ama özel durum nedir ne nerde nasıl anlamadım ?neyse neşecimde gelmiş zaten oda kaptan yardımcısı olarak aydınlatır sizi..
mekiklerin devamı geliyor o zaman kız ekmek yasagı gelsin sana hemide 1 hafta boyunca ekmek pilav hamuır işi makarna falan..bak bana nrmyn 1 kilo verene kadar pilav işi yok dedi..gerçi bir iki dafe yedim ama kıdı şimdi daha dikkatliyim makarna vardı yemekte azıcık aldım sonrada 2 çatal aldım yok yemeyecegim ben diye geri bıraktım yemedim..olacak olacak irademle savşamaya başladım iyice kızışıyor ortalalık:jeyyar:
herbal canım saol walla..
walla bilmiyorum.
3kişiyiz ve üçümüz de kilo verdik bu hafta..:jeyyar:
hadi bakalım,bu hafta biz birinciyiz bence!
kız nesemese bitsin şu yoğunluğun da daha sık görelim artık seni:1hug:
Kızlar kaptan 1 haftası geçmemiş yeni arkadaşları listeye eklemişse mutlaka gelecek haftaya kilolarını bilelim diye yapmıştır. 1 hafta deneme süresi herkes için geçerli, kimsenin özel durumu yok. Geçmişte ilk kiloda problem olmuştu bazı arkadaşlarda o yüzden kaptan bilmek için listeye eklemiştir ama bildirimde onlar katılmaz. Kızlar kısacası yarın herkes tartılacak ancak yeniler hesaplamaya dahil olmayacak. Kimlerin en az 1 haftası geçti? Onlar bizimle... Bu kadar yazayım, korkunç başım ve gözlerim acıyor. Görüşünceye kadar sağlıkla kalın hepiniz...
ayy kugu gelinim cok guldum yaa. isil isil olsun gunlerin hep boyle. bi karisiklik oldu herhalde.
yalniz bhk da senin onlarin durumunu bildigini zannediyordu sanirim. o bildigin halde bunlari yazdigini dusununce iyice kafasi karisti kizin da.
khenacim istersen mesajlari en son kaldigin yerden okumaya calis. tabi tahmin ediyorum ki,
yogunsun ama bazi mesajlari kaciriyorsun gibime geldiyerimseniben
kizlar hepsini yazmak cok zor oluyo hemen kahvaltimi yaziyim. Allah'im insallah kugu gelin yine sormaz :roflol: bu saatte kahvaltimi olur diye...
2 adet kepek ekmegi
3 adet siyah zeytin
2 kibrit kutusuna yakin beyaz yagsiz peynir
4 adet bebek havucu :)))
1 bardak bogurtlen cayi
ara ogun simdi yiyicem, bi bakiyim dolaba.
hii nrmyn cim unuttum bak, bu elma sirkesi saclardaki kiriklara, bakimsiz gorunume felan iyi geliyomus. ben kullandim. super degil ama, benim sac uclari iyi yipranmisti rofleden. son durulama suyuna ekleyip saci onunla duruluyosun. bi arkadasim cok memnum. super oldugunu soyleyemem. ama bi denemeni tavsiye ederim canim.
yulaf ve çelik..
bugün püsküüte de sormuştum,cevap geldi:
"Merhaba canım..
Şöyle örnek vereyim.
papatya 18. takıma başvurdu. Deneme süresi başladı. Deneme süresi başlangıcında tartıldı. Kilosu 58.
Deneme süresi bittiğinde, takım papatyayı kesin üye yaptı.
Kesin üye olduğu haftaki Cuma bildiriminde, Cuma sabahı tartıldığı kilosunu söyledi papatya.
Kilosu 57.
Deneme süresinde 1 kilo vermiş.
Listede şöyle yer alacak
papatya (58 / 57 / 1....vs)
Yani deneme süresinde verilen kilo havaya kaybolmayacak asla.."
ama bizim deneme süresindeki kilolar havaya uçtu :1shok:
tüh o zaman yazık olmuşbenneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?